• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2023

21:13

LEVIČARSKI EKSTREMISTA NA POLITIČKOM PROTESTU Pogačar na blokadi Gazele

Informer

Politika

LEVIČARSKI EKSTREMISTA NA POLITIČKOM PROTESTU Pogačar na blokadi Gazele

Podeli vest

Miran Pogračar, ultra-levičarski ekstremista iz Novog Sada, učesnik više protesta u Republici Srbiji pridružio se sada i opzcicionom protestu u Beogradu.

Predsednik Vučić je na današnjem velikom skupu u Pančevu pomenuo Pogačara, ali i drugog levičarskog ekstremistu Brajana Brkovića. Obojica su poznati po cepanju srpskih trobojki na protestima.

Foto: Informer

- Hoćemo da pričamo sa proizvođačima, ali nećemo sa Brkovićem i Pogačarom, kojima je srpska zastava kao crvena marama, pa jurišaju na nju da je skinu. E takav neće doći u kabinet kod predsednika Srbije - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena Djun

pre 11 meseci

Skupilo se s konca i konopca, da blokira grad od 2000000 ljudi!!! Bruka!!!

Ljubicica

pre 11 meseci

Pozivanje na nasilje od strane opoziionih pojedinaca, je za svaku osudu.

Ena

pre 11 meseci

Svi neprijatelji Srbije se udružuju i koriste sva sredstva, a sve samo sa jednim ciljem - da sruše Vučića. Sram ih bilo sve zajedno.

Jovan Stanić

pre 11 meseci

Da li je opozicija zaboravila da pozove nekog ekstremistu iz zemlje i regiona, ili su svi već stigli?

Violeta

pre 11 meseci

Nasiljem protiv nasilja užas,a gde opozicija ovog nađe fuj.Ponovo se seru po Srbiji

Mara

pre 11 meseci

Organizuju proteste protiv nasilja a cepaju zastave Pogačar i Brkić .

Ivana

pre 11 meseci

Opozicija samo zna da pravi nemire, proteste, da poziva na nasilje i unistava Srbiju. Za to vreme Vucic se istinski zalaze za mir i stabilnost, do sada je mnogo puta dokazao i pokazao da je uvek tu za svoj narod.

Milenko

pre 11 meseci

Drugosrbijanci, mrzitelji svega srpskog, dno društva, sramota.

Nana

pre 11 meseci

Brkovic i Pogačar kao bikovi kojima je srpska zastava kao crvena marama, pa jurišaju na nju da je skinu. Kompletne budale.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija