• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

30.05.2023

07:30

ZAPAD DA URAZUMI KURTIJA DOK NE BUDE KASNO ZA SVE! Predsednik Vučić proveo noć sa Vojskom Srbije na administrativnoj liniji

Informer

Politika

ZAPAD DA URAZUMI KURTIJA DOK NE BUDE KASNO ZA SVE! Predsednik Vučić proveo noć sa Vojskom Srbije na administrativnoj liniji

Podeli vest

U poslednja tri dana i ćorav je mogao da vidi šta je Aljbin Kurti pripremao kako bi došlo do sukoba na Kosovu i Metohiji. Daćemo sve od sebe da sačuvamo mir, ali poslednji put ponavljam i molim međunarodnu zajednicu da ga urazumi.

 

Daćemo sve od sebe da sačuvamo mir, ali poslednji put ponavljam i molim međunarodnu zajednicu da urazumi Aljbina Kurtija! Ako to ne učini, plašim se da će biti kasno! Zapuca li albanski okupator, situacija će biti drugačija!

Vojska u pripravnosti

Rasporedili smo naše snage na mestima gde mislimo da je to neophodno. Pozivam Srbe sa KiM da ne ulaze u sukob sa NATO, jer je to ono što Kurti želi
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Ovo je kasno sinoć poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju iz Predsedništva povodom napada šiptarskih ekstremista na Srbe na severu Kosova!

Vučić je istakao da je ovo poslednji trenutak da Kurtijevi mentori urazume svoje 'čedo', jer Srbi na severu pokrajine neće pristati na okupaciju svojih opština, zgrada i kuća! Šef države je odmah posle ovog obraćanja otišao na administrativnu liniju, gde je proveo noć sa raspoređenim vojnicima koji su u punoj borbenoj gotovosti.

Foto: Informer

Opasan plan

Predsednik Vučić je istakao da je danima upozoravao na opasan plan koji je spremao Aljbin Kurti.

- U poslednja tri dana i ćorav je mogao da vidi šta je Aljbin Kurti pripremao kako bi došlo do sukoba na Kosovu i Metohiji, a on da pere svoje ruke i da kaže kako on nema veze sa tim. Precizno ću saopštiti šta je to što se događalo juče. Srbi su juče u 7 sati ujutru došli ispred srpskih opština. Vojnici Kfora nisu zaštitili Srbe i sprečili nelegalni albanski upad u srpske opštine. Srbe su ispred zgrade opština sačekali vojnici Kfora i bodljikava žica. 'Gradonačelnici' koje je izabrao Kurti, da li u kupatilu, kabinetu ili negde drugo, otišli su na razgovor sa predstavnicima SAD. Vojnici Kfora su te 'gradonačelnike' pustili da uđu u zgrade opština da bi potom njih štitili od Srba, a trebalo bi da bude obrnuto - rekao je Vučić, dodajući da je do sukoba došlo jer su dva borbena vozila ROSU ostala okružena Srbima.

- Dva vozila tzv. specijalne jedinice ROSU ostala su okružena Srbima, koji su na njima okačili srpsku zastavu i ispisali četiri slova S, ali bez ikakvog sukoba i nasilja. Srbi su potom razgovarali sa komandantima Kfora, na razgovore je išao i Dragiša Milović. On je veoma odgovoran čovek, bivši gradonačelnik Zvečana. Srbi su predložili da Kfor zameni ROSU 'specijalce', dakle Srbima nije smetao Kfor, već ROSU i lažni gradonačelnici. Komandant Kfora rekao je da razume zahteve i da će ih preneti nadležnima. Potom je Kfor sve uslovio time da Srbi puste dva vozila ROSU, što su oni odbili. Tada je Kfor krenuo u akciju, Igora Simića i Gorana Rakića su udarali po međunožju i glavi. Udarali su i šutirali ih, Srbi su ih jedva odvojili. Onda su počeli su da bacaju šok-bombe po narodu - kazao je Vučić.

Albanci pucali

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku je specijalac ROSU u klečećem stavu iz 'kalašnjikova' počeo da puca u pravcu Srba, koji su počeli da se povlače.

- Sa leđa je pogođen Dragiša Galjak, portir iz Kosovske Mitrovice. Dva metka su ga pogodila, on je najteže povređen. Tada su Srbi odgovorili kamenicama. Na više mesta primećeni su snajperi. Povređeno je više od 52 Srba, od kojih je troje teže povređeno. Dragiša Milović ima teške telesne povrede od udaraca, Časlav Sofronijević je teško povređen zbog više udaraca i gumenih metaka. Četiri Srbina su uhapšena, a u toku su pregovori sa Kforom da budu pušteni. Ukupno je povređen 41 pripadnik Kfora, trojica su teže ranjeni. Nadamo se da nijedan nije životno ugrožen - istakao je Vučić, dodajući da je država odmah reagovala.

- Rasporedili smo naše snage na mestima gde mislimo da je to neophodno. Razgovarao sam sa predstavnicima najvažnijih zemalja. Za danas sam zakazao sednicu sa zemljama Kvinte. Pozivam Srbe sa KiM da ne ulaze u sukob sa NATO, jer je to ono što Kurti želi. Srbija će dati sve od sebe da sačuva mir, ali nećemo dozvoliti pogrom Srba sa Kosova i Metohije - zaključio je Vučić.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bora

pre 11 meseci

Kurti nije normalan, država radi sve što je u njenoj moći da ovo sve bude dobro.

MILAN

pre 11 meseci

Tako i treba pravi predsednik da se ponaša a ne kao opozicija koja zna samo da poziva na nasilje.

Koka

pre 11 meseci

Ma kakav Kurti kakva EU i njihovi sporazumi, Vučić se bori lavovski protiv svih ala evropskih.

Petar

pre 11 meseci

Svaka cast nasem predsedniku kakve pritiske trpi. Ne sumnjamo da ce dati sve od sebe da zastiti nas narod na KiM alii i odrzi mir i stabilnost koliko god je moguce.

Boban

pre 11 meseci

Nad srpskim narodom se sprovodi represija i nasilje a međunarodna zajednica je na sve to nema. Samo neka znaju da Srbija neće dozvoliti novu oluju.

Miloš

pre 11 meseci

Dete raste i ima apetite, pa je sad teško da ga kontrolišu

Petar

pre 11 meseci

Kurti već duže ima samo jedan cilj, a to je izazivanje haosa i sukoba izmedju Srba i NATO

Ana

pre 11 meseci

Vučić će učiniti sve sa se očuva mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji.

Milan

pre 11 meseci

Ovo zlo će teško da prestane, Vučić će se odbraniti nekako od ovih zlodesti Evrope.

Zorica

pre 11 meseci

KFOR treba da cuva red i mir na KiM a ne da puca na goloruk srpski narod. Verujem da ce Rusija i Kina dati podrsku Srbiji u borbi za istinu i pravdu

Rade

pre 11 meseci

Sada je najbitnije smiriti tenzije na KiM i sacuvati zivote srpskog stanovnistva koje je dosta propatilo

Rade

pre 11 meseci

Sada je najbitnije smiriti tenzije na KiM i sacuvati zivote srpskog stanovnistva koje je dosta propatilo

Aca

pre 11 meseci

Aljbin Kurti mora da se dozove pameti jer do sukoba je doslo po njegovom scenariju. Zelimo mira ali necemo dozvoliti da nas narod strada na KiM!

Ana

pre 11 meseci

Zapad podhitno da urazumi Kurtija,da ne bude kasno, Vucic je proveo noc sa vojskom!

Mina

pre 11 meseci

Nasi tradicionalni prijatelji iz Kine i Rusije ce se boriti da prestane ovo mucenje srpskog stanovnistva na KiM

Brane

pre 11 meseci

NIje ovo sličajnost!Sve je koordinisano u NATO bazi na KiM sa ciljem da se Srbija ošteti i oslabi zbog neposlušnosti.

Tijana

pre 11 meseci

Desillo se upravo ono na sta je Vucic upozoravao mesecima unazad. Sad je potrebna podrska za mir i deeskalaciju sukoba u nasoj juznoj pokrajini

Dragana

pre 11 meseci

Neverovatno je da zemlje Kvinte ne preduzimaju nista i jos pokusavaju da srpsko stanovnistvo predstave kao negativce. Nadam se da ce Kina i Rusija stati uz nas

Ana

pre 11 meseci

U celokupnoj situaciji Srbija se i dalje bori da sacuva mir

Milenija

pre 11 meseci

U vreme kad nam medjunarodna zajednica okrece ledja i nemo posmatra sta se desava sa nasim narodm na KiM, potrebna nam je podrska Rusije i Kine kako ne bi doslo do eskalacije sukoba

Dejan

pre 11 meseci

Bravo za predsednika!Predao siptarima zadnjih godina sve nadleznosti,sad i gradonacelnike i administraciju u opstinama,a sad kao fora dzedzi na administrativnoj granici...

Kristijan

pre 11 meseci

Trebace nam podrska velikih sila u ovim teskim vremenima

Jovan

pre 11 meseci

Mora da se resava ova situacija sto pre, dok ne bude kasno, nas narod na KiM ne moze vise da trpi

Mihajlo

pre 11 meseci

Strasno je sta trpi nas narod na KiM a jos strasnije je da niko ne odgovara zbog toga

Bina

pre 11 meseci

Podrska Vucicu u nailazenju mirnog resenja i ocuvanje srpskog naroda na KiM

Igor

pre 11 meseci

Strasno je sto Zapad dozvoljava Kurtiju da se ovako ponasa.

marko

pre 11 meseci

zapad da urazumi svoje cedo jer to cedo moze da napravi takav problem...

Mina

pre 11 meseci

Medjunarodna zajdnica cutke dopusta zlocine nad Srbima na KiM

dusica

pre 11 meseci

podhitno da ga urazume ili ce biti veselo necemo ostaviti svoj narod nezasticeno

urke

pre 11 meseci

srbija ce sve uraditi da zastiti svoje ljude na kosovu

sonja

pre 11 meseci

zapad da smiri kurtija dok ne bude kasno,a mi smo uvek za mir

tijana

pre 11 meseci

smirite ga da ne dodje do jos vecih nemira i sirih razmera

danijela

pre 11 meseci

pokusava kurti da uvuce srbiju u rat sa NATOM

Du ja

pre 11 meseci

Sramota šta se radi našem narodu na KiM. Ali naš predsednik neće dati da se ovo ludilo nastavi.

miki

pre 11 meseci

bolje da ga vi smirite nego da srbi polude pa da ga mi smirimo

Nađa

pre 11 meseci

Najbitnije je sačuvati mir i naš narod na KIM! Živela Srbija i živeo predsednik Aleksandar Vučić

Iva

pre 11 meseci

Medjunarodna zajednica podrzava samo one korake koji odgovaraju albanskoj strani. A sta je sa Zajednicom srpskih opstina?

Esperanza

pre 11 meseci

Narod na KiM je u strahu, treba pronaci najbolje resenje sto pre.

Zoran

pre 11 meseci

Zapad mora da sankcioniše ponašanje Kurtija, ovakvi napadani na naše ljude ne smeju da se ponove.

Vele

pre 11 meseci

Vučić ih laže.Neće intervenisati nikada.Loš glumac.Zaro su juče i izvuždani ovi iz SL.Gađali su ih flašicama.O čemu smrdljivi i lažljivi Vučićević naravno ne sma da piše.Njega čovek da sluša našu su ispred Prištine

Jeca

pre 11 meseci

Narod na KiM nista nije zgresio, a napadnut je mucki bez ikakvog povoda

Marko

pre 11 meseci

Nikom nisu potrebni sukobi, narod želi mirno da živi na svojim ognjištima. Kurtiju se mora stati na put.

Milica

pre 11 meseci

Srbija nikada nije bila pokretač sukoba, uvek je bila za mir i kompromis.

Ana

pre 11 meseci

Albanci bi trebali malo da se urazume. Srbija neće još tugo imati strapljenja za uzeniravanje njenih građana.

Mihajlo

pre 11 meseci

Ludak Kurti pod hitno da se urazumi,je ce biti svasta.

Nadežda

pre 11 meseci

Курти се осилио, мисли да му нико не сме ништа, боље да га уразуме, док није касно.

Natasa

pre 11 meseci

Strasno dali nemoze da razmislja na miran nacin nego nasiljem

Jana

pre 11 meseci

Nadamo se da ovaj put Evropa nece cutati da ce blagovremeno reagovati na ovaj krvolocni cin Kurtija koji samo zeli nemire i proterivanje Srba da svoje domovine.

Natasa

pre 11 meseci

Napad je po njemu najbolja odbrana nasilje nad srpskim narodom

Natasa

pre 11 meseci

Nikada se Kurti nece ueazumiti jer zeli da protera srbe sa Kosova

Zlata

pre 11 meseci

Ambasadori Kvinte da prenesu rukovodstvu svojih zemalja da urazume Kurtija jer njegova namera je da izazove krvoproliće i situacija će eskalirati. Srbija daje sve od sebe da sačuva mir ali neće dozvoliti progon i ubijanje srpskog naroda.

Natasa

pre 11 meseci

Svesno tera ljude u rat i pogibiju zalosno sta zeli svom narodu i srbima

Natasa

pre 11 meseci

Kurti zeli makar i silom da srpskog stanovnistva nema na Kosovu tuga terati ljude da ubijaju da upotrebljavaju silu

Joka

pre 11 meseci

Pod hitno zemlje Kvinte moraju reagovati i urazumiti Kurtija da ne bi doslo do rata koji zaista nikom nije potreban

Pavle

pre 11 meseci

Vucic ce sve uciniti da Srbi na KiM imaju bezbednost

Natasa

pre 11 meseci

Nasilje nad srbima na Kosovu je nedopustivo a sve zato sto Kuryi tako zeli i naredi da bi proterao svakog coveka sroske nacionalnosti

Natasa

pre 11 meseci

Da se sacuva mir i da se situacija resi u sto kracem roku da se trgne i do ro razmisli Kuryi dali je to sto stvarno zeli za svoj narod da se ubijaju

Nesa

pre 11 meseci

Definitivno je vrene da urazume Kurtija, jer je narodu dozlogrdilo njegovo maltretiranje.

Biljana

pre 11 meseci

Legalizacija Kurtijevog nasilja od strane Medjunarodne zajednice i Zapada i tapšanje Kurtija po ramenu od strane istih dok bolesno maltretira srpski narod na KiM nešto je najbesramnije i najnečasnije. I ako dodje do eskalacije, krivci ce biti samo oni.

Natasa

pre 11 meseci

Aleksandar Vucic je uvek bio i bice uz svoj narod i to je i dokazao kad im se orikljucio na borbenoj liniji

Bole

pre 11 meseci

Međunarodna zajednica da reaguje što pre i zaustavi Kurtija i njegove jednostrane akcije

Vuk

pre 11 meseci

Nadam se da ce uspeti da ga urazume jer pre svega moramo da gledamo da sacuvamo mir u nasoj zemlji.

Natasa

pre 11 meseci

Uvek za mir stabilnost i sigurnu buducnost Aleksandar Vucic

Jovan

pre 11 meseci

Kurti radi šta god mu padne na pamet, a ozbiljna reakcija Zapada uporno izostaje.

Natasa

pre 11 meseci

Malo koji predsednik ide rame uz rame sa svojim narodom i u dobru i u zlu kao sto to radi Aleksandar Vucic

Mia

pre 11 meseci

Nas narod na KiM mnogo unazad trpi teror Kurtija! Ovo je nedopustivo!

Natasa

pre 11 meseci

Kurti je ocigledno navikao da upotrebljava silu da bi dosao do cilja

Gaga

pre 11 meseci

Mir je u interesu svih nas,sukobi nista dobro nikom nisu doneli.

Nesko

pre 11 meseci

Svaka cast predsedniku tako i treba! Upravu je! I vidi se da se saoseca sa narodom!

Natasa

pre 11 meseci

Ocigledno ga ne pogadjaju ni smrtni ishodi naroda jer je zacrtao svoj cilj

Natasa

pre 11 meseci

Ailom i nasiljem se ne dolazi do cilja i svojih zelja

Ivana

pre 11 meseci

Ovo sto se desava na KiM je strasno, medjunarodna zajednica da reaguje i da se urazumi Kurti

Natasa

pre 11 meseci

Proterati srbe sa kosova makar doslo i do ubijanja Kurtiju nije bitno jer je na sve spreman da bi isterao svoje

Peki

pre 11 meseci

Izuzetno hrabar potez predsednika Vučića da provede noć sa Vojskom Srbije na administrativnoj liniji, pokazujući svoju bliskost i podršku vojnicima.

boki

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je uočio potencijalne sukobe i preduzeo hitne mere kako bi sačuvao mir na Kosovu i Metohiji.

Ana

pre 11 meseci

Zapad i zeli sukobe, smetamo im svakako cim sve ove gluposti dozvoljavaju Kurtiju.

Natasa

pre 11 meseci

Srbija je slozna jaka drzava koja brani svoje i nece dozvoliti da ih iko povredjuje

aca

pre 11 meseci

Njegova molba međunarodnoj zajednici da urazumi Aljbina Kurtija pokazuje spremnost za mirno rešavanje sukoba i dijalog između strana.

nesa

pre 11 meseci

Srbija se angažuje da očuva mir, ali istovremeno upozorava na moguću eskalaciju ukoliko se ne preduzmu neophodni koraci.

aca

pre 11 meseci

Spremnost predsednika da se suoči s izazovima i da provede noć sa vojnicima pokazuje njegovu predanost zaštiti interesa svoje zemlje.

Natasa

pre 11 meseci

Zajedno cemo se izboriti na miran i stabilan nacin bez rata bez mrznje vez nasilja jer je to ono sto zeli Aleksandar Vucic

nesa

pre 11 meseci

Odluka predsednika da se angažuje na terenu šalje snažnu poruku stabilnosti i odgovornosti.

boki

pre 11 meseci

Reakcija predsednika Vučića na potencijalne pretnje miru pokazuje njegovu hrabrost i liderstvo u suočavanju s izazovima.

aca

pre 11 meseci

Predsednik ističe važnost dijaloga i urazumljivanja Kurtija kao ključne elemente za očuvanje stabilnosti na Kosovu i Metohiji.

Natasa

pre 11 meseci

Mrznja orwma srpskom narodu i njenom predsedniku dovodi Kurtija na ovaj korak jer vidi da je Srbija slozna zemlja

boki

pre 11 meseci

Snažno angažovanje vojske i predsednika na administrativnoj liniji ukazuje na brigu o bezbednosti i dobrobiti građana.

aca

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je odlučan da ne dozvoli okupaciju teritorija i zaštiti prava Srba na Kosovu i Metohiji, ali istovremeno pokazuje spremnost za mirno rešavanje sukoba.

Natasa

pre 11 meseci

Da sacuvamo mir i stabilnost moramo biti jaki i ujedinjeni jer zajedno smo najjaci

Tea

pre 11 meseci

Vucic ce se izboriti za najbolje resenje i za nase ljude na KiM.

Mita

pre 11 meseci

Pa dosta je bilo što su nas ovi sa zapada zavlačili. Vreme je da Kina i Rusija stanu uz nas i pruže nam podršku.

Natasa

pre 11 meseci

Aleksandar Vucic voli svoju Srbiju i svoj narod i trudice se svim snagama da nebude nasilja i da bude mira

Olja

pre 11 meseci

Zahteva se od međunarodne zajednice da se reaguje, da ne bi došlo do većih i gorih problema.

Ljilja

pre 11 meseci

Da li neko ima ko može da zaustavi ovog monstruma Kurtija???? Ovo što on radi ,ne bi ni jedna zver radila!!! Odustala bi u jednom momentu!!! Dokle više!

Natasa

pre 11 meseci

Za srbe na Kosovu velika podrska jer Srbija i njen narod su jaki izdrzljivi sa velikim srcem i verom da ce se sve srediti

Zoje

pre 11 meseci

Nadam se da će se postići dogovor i da će zemlje Kvinte urazumiti svoje čedo, Kurtija.

Dušan

pre 11 meseci

Medjunarodna zajednica bi trebala da reaguje dok nebude kasno

Zoran

pre 11 meseci

Zapad da ima dobre namere smirivao bi tenzije umesto sto ih raspiruje.

Nada

pre 11 meseci

To je pravi predsednik sa svojim narodom a ne da se krije u kuci i twituje

Marko

pre 11 meseci

Kvinta da urazumi svog puštenog psa sa lanca Kurtia. Akcenat da se stavi na ZSO.

Sandra

pre 11 meseci

Namere zapada dobro su nam poznate od ranije. Gde su oni gradili mir tu je ostajao pustos.

Jana

pre 11 meseci

Predsednik je upoyoravao na mogucu eskalaciju nasilja ali zemlje Kvinte nisu reagovale zato smo sada u ovoj situaciji

Ana

pre 11 meseci

Na žalost evropska zajednca ne povlači restriktivne mere za Kurtija, nadam se da će se svi urazumiti, u pitanju je bezbednost jednog naroda..

Vesna

pre 11 meseci

Daćemo sve od sebe da sačuvamo mir na Kosmetu.

Olja

pre 11 meseci

Kurti treba da se smiri i da ne maltretira srbe na KiM

Bojan

pre 11 meseci

Obuzdati Kurtija je najbitniji zadatak međunarodne zajednice, jer ne može da više da se trpi ovo njegovo divljanje, pucnjava, na naš narod na KiM!

Sanja

pre 11 meseci

Srbija ima odgovornu vladu koja ce uraditi sve da zastiti svoje gradjane na KIM

Dejan

pre 11 meseci

Zapad nikad nije bio objektivan u nemirima na ovim prostorima. Sta im toliko smetamo pa bi da nas satru?

Nena

pre 11 meseci

Kurti je preterao, dokazao je da mu ljudski zivoti nisu bitni

Helena

pre 11 meseci

Predsednik Vucic ce svim silama zastiti nase ljude ali je cilj da se sukobi smire i ne eskaliraju

Slavica

pre 11 meseci

Zapad mora da preduzme mere i obuzda svoje "ludo" dete koje je negovao i štitio. Ono što se čini Srbima na KiM je presedan.

Jovan

pre 11 meseci

Da li je problem u tome sto emo pravoslavni pa klimaju glavom Kurtiju?

Tina

pre 11 meseci

Kurti da prestane sa nasiljen nad Srbima na KiM

Jelena

pre 11 meseci

Predsednik Vucic je proveo noc sa svojim narodom i jos jednom pokazao da je pravi predsednik koji se ne krije

Marija

pre 11 meseci

Nemoj te narode da vas prevari Kurti da ulazite u sukobe. Vucic ce uraditi sve da vas zastiti na KiM.

Branislav

pre 11 meseci

Srbima na KiM skidam kapu za istrajnost da sacuvaju svoja ognjista bez obzira na nepravde i nadilje koje trpe.

milan lala

pre 11 meseci

Zapad je Kurtija i nagovorio da se ovako ponasa pa je iluzorno ocekivati da ce ga "urazumiti " . Njega i njegove zapadne mentore moze samo intervencija vojske Srbije na severu KiM da urazumi.

Nikola

pre 11 meseci

Zapad mora da obuzda svoje čedo iz Prištine kako nebi došlo do eskalacije sukoba.

Jela

pre 11 meseci

Zapad ne sme da dozvoli ovakvo Kurtijevo ponasanje kojim izaziva sukobe na severu KiM.

Jovana

pre 11 meseci

Zapad mora da reaguje jer je Kurti njihova tvorevina. Najobicnijem teroristi su dali vlast

Daca

pre 11 meseci

Nadam se da ce uspeti u tome,taj covek ocigledno zeli rat.

Jela

pre 11 meseci

Vučić čini sve kako bi urazumio EU. Krajnje je vreme da urazume Kurtija.

Kosta

pre 11 meseci

Pomahnitalog Kurtija bi trebalo sto pre zaustaviti.

Kosta

pre 11 meseci

Vojska Srbije je siguran garant da ce Srbi na KIM biti yasticeni ali ne treba dozvoliti da nasilje eskalira do te mere. Zato je neophodna hitna reakcija zapada

djuro

pre 11 meseci

urazumoite vase jagnje da ga mi srbi ne urazumimo ,znate kako mi jaganjce resavamo

Gile

pre 11 meseci

Bravo za predsednika koji je uz svoj narod i u dobru i u zlu

Sanja

pre 11 meseci

Predsednik Vucic je vec nekoliko dana upozorvao na tesku situaciju na KiM ali niko ga nije shvatao za ozbiljno.

Ana

pre 11 meseci

Vučić će se do zadnjeg atoma snage boriti za Srbe čija su prava ugrožena.

Jela

pre 11 meseci

Zajedno, složni i ujedinjeni sačuvaćemo KiM.

Ljubicica

pre 11 meseci

Vucic nikada necete ostaviti same Srbe same na Kosovu uvek ce imati njegovu podrsku

Vasja

pre 11 meseci

Zemljama Kvinte kao da nije u cilju da bude mir.

Slavka

pre 11 meseci

Krajnje je vreme da Zapad reaguje kako im dolikuje a ne da sramno i prećutno prelaze preko svega što Kurti radi srpskom narodu na KiM. Niti je to njegova prćija niti je to njegov narod

Kaca

pre 11 meseci

Nasa vojska je u pripravnosti, niko ne sme dirati nas narod.

Ana

pre 11 meseci

Necemo tolerisati takvo ponasanje, niko ne sme da dira nas narod!

Nina

pre 11 meseci

Nas narod treba podrzati i vratiti mir i stabilnost KiM.

Caca

pre 11 meseci

Srbija neće ostaviti svoj narod, nadamo se da će naći najbolje rešenje!

Jana

pre 11 meseci

Mora se reagovati, Kurtijev terorizam ne sme se dozvoliti.

Esa

pre 11 meseci

Pucanje u goloruk srpski narod digurno nije naredio Vucic. Kurti da povuce sve ROSU sa Severa KiM.

Maja

pre 11 meseci

Srbija želi mir! Zašto ćute međunarodne zajednice? Reagujte već jednom zaustavite zlikovca Kurtija.

Endži

pre 11 meseci

Vučić je kao i uvek uz svoj narod i svoju vojsku i učiniće sve što je u njegovoj moći da se održi mir.

Miki

pre 11 meseci

Iskreno se nadam da će međunarodna zajednica sad da reaguje povodom Kurtijevog terorisanja Srba.

zile

pre 11 meseci

vrhovni komandant uz vojsku , predsednik uz narod, bravo

Valentina

pre 11 meseci

Nadamo se da ce Srbi na KIM imati strpljenja na grozno ponasanje Kurtija

zile

pre 11 meseci

ocekivala se neka podlost Kurtija, narod ispasta zbog ludaka

dada

pre 11 meseci

Kurti je spreman na sve samo da bi ostvario ciljeve, ugnjetava nas maksimalno

nina

pre 11 meseci

ne sme zapad da okrece glavu , a da policija ide na goloruk narod

kiki

pre 11 meseci

Kurti ugnjetava Srbe makimalno. Nije pokazao trunku stida i kajanja ybog ucinjenog

nine

pre 11 meseci

sve je isplanirani i iscenirano, ne sme zapad da dozvoli da dodje do krvoprolica

Tijana

pre 11 meseci

Moraju podhitno da urazume svoje cedo jer nam to isto cedo pravi pakao od zivota i ne da nasim Srbima da mirno zive na svojim ognjistima.

iou

pre 11 meseci

Jasno je da Kurti zeli da unisti Srbe i da stvara Veliku Albaniju.

nine

pre 11 meseci

samo da narod ne ulazi u sukob, jer to je zelja Kurtijevih poltrona

ceca

pre 11 meseci

Očekujemo brzu reakciju zapada. Mir mora biti obezbeđen.

Feniks

pre 11 meseci

Puna podrška predsedniku Vučiću i našem narodu na Kosovu i Metohiji.

fik

pre 11 meseci

Svestan je Kurti da nikada nece uspeti da slomi duh Srba to ga i ljuti

fik

pre 11 meseci

Nasa vojska ce uvek braniti svoj narod od svih nedaca

lok

pre 11 meseci

Nasa vojska je dosta napredovala i stitice narod

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija