• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2023

09:35

ŠIRITE PRIŠTINSKU PROPAGANDU! Saša Radulović urnisao N1!

printscreen

Politika

ŠIRITE PRIŠTINSKU PROPAGANDU! Saša Radulović urnisao N1!

Podeli vest

Saša Radulović je žestoko kritikovao N1 zbog načina izveštavanja o jučerašnjoj situaciji na severu KiM.

"Da li možete da zamislite da neki medij u Prištini širi srpsku propagandu protiv prištinskih vlasti? Ne možete? Ni ja.

Priština je ničim izazvana napala sever KiM i izazvala sve ovo. Kada su videli da neće moći da drže opštinske zgrade na severu sa svojom policijom i specijalcima, došao je KFOR da ih naoružane zaštiti od naroda. KFOR je onda napao ljude koji su sedeli na asvaltu i demonstrirali.

Postoji samo jedan način da se stvari smire: da se prištinski policajci i specijalci povuku. Na to mora da ih natera SAD i KFOR. Kada bi se KFOR povukao, ne bi mogli sami da se zadrže ni jedan dan. Jedini krivac za sve je Kurti i njegova administracija i oni ih Kvinte koji su mu omogućili ovo što radi", napisao je na Tviteru Radulović, kao rekaciju na pisanje tajkunskog medija N1.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bogoljub

pre 1 godinu

G. Raduloviću, hvala vam. Tako treba govoriti; Govoriti istinu. ,,Istina je najoštrije sečivo''!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija