• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2023

12:15

U HAGU OSUĐENI JOVICA STANIŠIĆ I FRANKO SIMATOVIĆ!

AP Photo/Martijn Beekman

Politika

U HAGU OSUĐENI JOVICA STANIŠIĆ I FRANKO SIMATOVIĆ!

Podeli vest

Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove sa sedištem u Hagu (Mehanizam) pravosnažno je osudio danas nekadašnje čelnike resora Državne bezbednosti Srbije

Jovica Stanišić i Franko Simatović na kazne zatvora od po 15 godina zbog pomaganja i podržavanja izvršenja ratnih zločina u Bosanskom Šamcu.

Uskoro opširnije...

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
elezovic

pre 10 meseci

Nato zlocinci nastavljaju borbu protiv Srbije. Necete uspeti, Srbija je jaca od vas! Zivela Srbija!

Zagor

pre 10 meseci

Opet ceo svet protiv malih slobodarskih srba!!!

zoran

pre 10 meseci

Taj Srbin Stanišić je agent CIA ... pravi Srbin.

Fahri Musliju av junior

pre 10 meseci

Srbija je zemlja mafijaša, četnika, koljača i ratnih zločinaca. Ne sumnjam da će ova dvojica ratnih zločinaca u skoroj budućnosti dobiti odlikovanje od države Srbije te da će neke ulice i trgovi dobiti njihova imena.

Ratko

pre 10 meseci

STOKA NACISTICKA HASKA I STOKA KO IH JEPREDAO A TO SU ZUTI IZDAJNICI SMRDLJII ,DA BOG DA IM SE ZATRLO POKOLENJE ......... NADAM SE DA CE IM SE ISTA SUDBINA DOGODITI ...ZA IZDAJSTVO SRBIJE KAD DODJE KONACNO PRAVOSUDJE KAKO TREBA.....A NE OVO IZDAJNICKO

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija