• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2023

21:22

TERZIĆ: Umislio Zdravko Ponoš da bez izbora dođe na vlast

sns.org.rs

Politika

TERZIĆ: Umislio Zdravko Ponoš da bez izbora dođe na vlast

Podeli vest

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na izjave Zdravka Ponoša.

Očekuje Zdravko Ponoš podršku otuđenih centara moći, kako bi putem ulične revolucije na NATO tenku došao na vlast. Zna narod da je dezertirao iz rodnog Knina i ostavio svoje zemljake, kako bi se za pare prodao strancima.

Umislio je da bez izbora dođe na vlast, jer to je jedina ideologija poznatih rušitelja i uništitelja i naše vojske i Srbije, a sve što je NATO general izborio su stanovi i garaže u Beogradu.

Danas govori o bezbednosti i nasilju, očigledno ubeđen da se građani ne sećaju da su najveći generatori nasilja u Srbiji upravo bili Ponoš i tzv. autošovinistička elita žute hunte.

Ako oni pate od političke amnezije, narod ne pati i vrlo dobro pamti da je u njihovo vreme ubijen službenik Resora državne bezbednosti Momir Gavrilović i to posle sastanka koji je održan u zgradi Vlade Srbije, gde je ukazivao na koruptivne afere pripadnika bivšeg lopovskog režima.

Da građani znaju, u pitanju su najgori licemeri koji su posle ulične revolucije potpomognuti stranim obaveštajnim službama do glave ošišali maloletnu ćerku Milovana Bojića, samo zato što joj je otac imao drugačije političke stavove. To je bio njihov način dolaska na vlast, a kako je bilo tada tako je i danas. Matrica je ista, a bogami i akteri.

Naravno nasilje koje Kurti sprovodi nad golorukim srpskim narodom ga ne zanima, jer ga je za srpske nacionalne vrednosti i živote naše dece na KiM uvek bilo baš briga. To su za elitistu poput Ponoša građani trećeg reda. Ipak građani Srbije i naš narod na KiM znaju da kakvim politikantima imamo posla, te ovaj put otimanje vlasti bez izbora mogu samo da sanjaju.

Za razliku od njih mi naprednjaci smo uspeli da dokažemo da smo sposobni da rešavamo najveće probleme u svim sferama društvenog života i da se suočimo uspešno sa svim izazovima. Tako će biti i ovaj put, jer je na čelu Srbije državnik poput Aleksandra Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 1 godinu

Ponos zeli da unisti Srbiju i skine Vucica sa vlasti bez izbora, sramota

Drakce

pre 1 godinu

Mogu oni da umisljaju sta god hoce, narod bira a oni su izabrali Viucca!

Dona

pre 1 godinu

Pa tek Ponos nema nikakve sanse, sta se pa on toliko zanosi.

Tanja

pre 1 godinu

Ponoš je izdajica svog naroda i prodana duša koji gleda svoj interes. Nato plaćenik koji je dezertirao I ostavio srpski narod na cedilu.

Ana

pre 1 godinu

Ponos je izdajnik srpskog naroda niko ne ceni ponosa

Zdravko

pre 1 godinu

Samo tetki da odnese lek i stupa na funkciju.

Goga

pre 1 godinu

Ponoš na vlast može da dodje samo na izborima i ako mu narod da poverenje, a nikakva vlast bez izbora ne dolazi u obzir.

Mara

pre 1 godinu

Znaju građani vrlo dobro ko je Zdravko Ponoš.

Ena

pre 1 godinu

Hrvatski NATO general kao i cela opozicija hoće na silu da dođe na vlast.

Jana

pre 1 godinu

Zdravko nemoze da prezali sto je izgubio na predsednickim izborima od Vucica!Sada se ba sve nacine trudi da zaobilaznim putem dodje na vlast

Ana

pre 1 godinu

Kako bi Srbiju vodio čovek, kao Ponoš, koji je zapadni plaćenik, izdaja mu je sinonim, urušiti Srbiju cilj, neka se drži dalje od politike naše zemlje, bolje je za sve nas.

Pedja

pre 1 godinu

Ponoš je naneo zla našem narodu zbog kog će ispaštati i naši unučići. Prodana duša, bez trunke savesti.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija na političkoj sceni Srbije nikada gora nije bila. Svakodnevno nam dokazuju to svojim sramnim postupcima.

Jovana

pre 1 godinu

Muka nam je svima od izdajnika Ponoša, trebalo bi da odgovara za svoja zlodela koja je učinio.

Aca

pre 1 godinu

Ponos sve sto radi on radi nasilnim putem, to je covek koji nema ni gram stida i srama.

Maja

pre 1 godinu

Umislio Ponoš svašta, a ne zna gde mu je mesto

Milovan

pre 1 godinu

Ponoš ne može doći na vlast nikako,jer nema podršku naroda i kada bi mu bilo poklonjeno da bude vlast,narod bi ga poterao motkama onim što neprijatno mirišu

Lena

pre 1 godinu

Narod Srbije nikada neće podržati nasilne cirkuzante koji pokušavaju da vlast dobiju na ulici gaženjem preko leševa, a bez imalo empatije prema žrtvama tragedija.

Milan

pre 1 godinu

Svestan je Ponoš i njegov saradnički ološ da vlast izborima nikada ne bi dobili.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija je u pravom času, času potonuća dobila Vučića i uzdigla se. To verovatno jako smeta opoziciji koja ne voli stvaranje tako da bi sad kad je ponovo napravljen kolač da uzmu jedno parče za sebe, kao što su pre radili.

Dijana

pre 1 godinu

Sve što je opozicija ikada želela je da dođe na vlast bez izbora zato što znaju da na izborima nikada neće imati šanse za pobedu zato što narod apsolutnu podršku daje Vučiću. Opozicija nikada ništa nije uradila za našu zemlju i trenutna situacija na KiM ih ne interesuje čak je i koriste kako bi napadali Vučića.

perica

pre 1 godinu

Cela opozicija je umislila da dodje na vlast bez ibora, šetnjom. To im je jedina šansa.

Ana

pre 1 godinu

Moze Ponos da umislja sta hoce, realnost je potpuno drugacija.

Jordan

pre 1 godinu

Ponos na izbore ne sme, vec se jednom opekao.

Sasa

pre 1 godinu

Ponos je potpuno svestan da bi na izborima pukao kao lajsna, zato pokusava na druge nacine.

Andrijana

pre 1 godinu

On to vidi kao jedinu sansu, ali nece mu poci za rukom.

Olja

pre 1 godinu

Ponos je izgubio kompas, misli da se na vlast dolazi kao na pijacu

Mika

pre 1 godinu

Ponos je prodana dusa, koga srpski narod ne zanima, samo licni interes

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija