• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2023

18:04

POGLEDAJTE KAKO TUTNJI MODERNIZOVANI ORAO! Ministar Vučević snimio let sa aerodroma Morava (VIDEO)

printscreen/nsuzivo.rs

Društvo

POGLEDAJTE KAKO TUTNJI MODERNIZOVANI ORAO! Ministar Vučević snimio let sa aerodroma Morava (VIDEO)

Podeli vest

Nakon modernizacije aviona “Orao”, danas je izveden probni let na aerodromu Morava. Ovom probnom letu prisustvovao je i Ministar odbrane Miloš Vučević koji je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio video.

Ovaj model, nastao je usled potrebe da se dotadašnji jurišni avioni vlastite proizvodnje J-21 Jastreb, koji su se nalazili u naoružanju Ratnog vazduhoplovstva SFRJ, zamene savremenijim avionom za podršku, koji se može koristiti i za određene borbene zadatke vazduh-vazduh.

Prvi prototip poleteo je 1974. godine, a međunarodnu promociju doživeo je na vazduhoplovnoj izložbi u Parizu 1985. godine, bio je to avion Orao J-22. Poznat je kao prvi domaći avion koji je leteo brzinom većom od zvuka.

Modernizacija aviona "Orao"

Avioni "Orao" poseduju "Rolls Royce" motore. Modernizovani "Orao" gledano sa spoljašnje strane isti je kao osnovna verzija letelice, jedina primetna razlika je u ugrađenom optoelektronskom sistemu u nsou aviona.

Foto: printscreen

Ministar Vučević pokazao kako tutnji modernizovani Orao

Ugrađivanjem forsaža u jednosednim i dvosednim modelima, poboljšana je dinamička karakteristika aviona. Takođe, ugrađeni su novi elektronski sistemi koji znatno poboljšavaju stabilnost i upravljivost aviona.

Prvi let nakon modernizacije na aerodromu Morava

Danas je izveden probni let modernizovanog modela "Orao". Probni let realizovan je na Lađevcima, odnosno aerodromu Morava. Smešten je na 15 kilometara od Kraljeva, od Čačka 25 kilometara i 39 kilometara od Kragujevca. Predstavlja civilni i vojni aerodrom. Vojna baza aerodroma zadržala je naziv Lađevci, a civilni deo dobio je naziv Morava.

Nakon rekonstrukcije, zvanično je otvoren u junu 2019. godine. Predviđen je za međunarodne letove.

Pogledajte snimak i uverite se i sami!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 10 meseci

Sposobna,obucena i modernizovana Srpska vojska je odlika stabilne i uspesne drzave koja u svim vaznim segmentima ulaze dovoljno i posvecuje onoliko paznje koliko je to potrebno!

Sara

pre 10 meseci

Srbiji na svojoj vojnoj opremljenosti mnogi mogu da zavide i da sanjaju istu

Marko

pre 10 meseci

Srpska vojska je svakim danom sve jača i modernija.

Valentina

pre 10 meseci

Milina gledati koliko je vojska Srbije napredovala

Borko

pre 10 meseci

Vojska Srbije je doživela renesansu nakon dolaska na vlast Aleksandra Vučića i SNS-a.

Mimaa

pre 10 meseci

Modernizovana Vojska Srbije i naša Avijacija su krila naše zemlje

Bane

pre 10 meseci

Zahvaljujući naporima Vučića, Vojska Srbije je prošla kroz proces modernizacije i ponovno postala snažna, što je izvor ponosa za našu zemlju i narod.

Ivan

pre 10 meseci

Vučićeva predanost i inicijativa su doveli do modernizacije Vojske Srbije, vraćajući joj snagu i dostojanstvo koje predstavljaju ponos cele zemlje i naroda.

Hana

pre 10 meseci

Ponovno uspostavljanje snage i modernizacija Vojske Srbije, zahvaljujući naporima Vučića, doneli su ponos zemlji i narodu.

Vasa

pre 10 meseci

Vučićeva posvećenost jačanju i modernizaciji Vojske Srbije ponovo je učinila vojsku ponosom naše zemlje i naroda.

Bane

pre 10 meseci

Sa svojom impresivnom opremom i modernizacijom, Srpska Vojska predstavlja neprikosnoveni vojni kapacitet u regionu.

Petar

pre 10 meseci

Snaga i modernizacija Srpske Vojske je nedostižna u regionu, postavljajući je kao vojni lider u pogledu opremljenosti i naprednih tehnologija.

Hana

pre 10 meseci

Vazduhopolovna oprema mora biti savremena, da bi Srbija i njen narod bili bezbedni.

Hana

pre 10 meseci

U proteklih 10 godina, Srbija je istakla važnost vojske i vojne sile kao jednog od prioriteta. Modernizacija vojske je ključna za napredak i stabilnost države.

Vasa

pre 10 meseci

Tokom poslednje decenije, Srbija je istakla važnost vojske i vojne moći. Modernizacija vojske predstavlja ključni faktor za jačanje i prosperitet države.

Bane

pre 10 meseci

Srbija se postepeno i sigurno razvija, ostvarujući napredak u različitim sferama života.

Ivan

pre 10 meseci

Napredak Srbije je postepen, ali siguran, što nam daje optimizam u vezi budućnosti.

Petar

pre 10 meseci

Srbija kontinuirano ostvaruje napredak, gradeći stabilan temelj za dalji razvoj.

Hana

pre 10 meseci

Uz postepen i siguran napredak, Srbija pokazuje svoju posvećenost dugoročnom razvoju i prosperitetu.

Milena

pre 10 meseci

Treba ulagati u vojsku, jer je vojska osnov stabilnosti jedne države.

Bane

pre 10 meseci

Vojka Srbije je uspešno unapredila avion Orao, omogućavajući mu da ispuni sve međunarodne standarde za sigurne i efikasne letove.

Isidora

pre 10 meseci

Za svaku pohvalu je Vojska Srbije. Vidi se koliko je ulagano prethodnih godina.

Tanja

pre 10 meseci

Naša Vojska je danas dosta napredovala i snažnija je zahvaljujući Predsedniku Vučiću i Vladi Srbije koji ulažu u razvoj.

Ivan

pre 10 meseci

Pod vođstvom Aleksandra Vučića, Vojska je dostigla svoj vrhunac, postajući najbolje opremljena i najefikasnija u svojoj istoriji.

Petar

pre 10 meseci

Vojska nikada nije bila tako dobro opremljena kao sada, zahvaljujući vizionarskom liderstvu Aleksandra Vučića i njegovoj predanosti jačanju naše odbrambene sposobnosti.

Ivana 88

pre 10 meseci

Vojska Srbije sve jaca, modernizovanija i dobro opremljena. Vojska Srbije ponos Srbije

Hana

pre 10 meseci

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću, Vojska je doživela neverovatan napredak, postajući najbolje opremljena i najmoćnija u svojoj istoriji.

Oko Sokolovo

pre 10 meseci

Besramni i lažljivi kreteni, šta to ovde koji kurac tutnji !_! Ovo je bezvezna Titina šklopocija, stara više od 45 godina koja jedva baulja po parkingu piste i ne služi ničemu osim da je Kalimero slika mobilnim i kači na društvene mreže !!! Jel nema zgubidan pametnijeg posla nego da se krije u travuljini i slika Titine šklopocije. Kukala ti majka Srbijo, šta si dočekala...

Ljilja

pre 10 meseci

Do sada niko nije ovako ulagao u našu vojsku kao ova vlada i predsednik Vučić!!! Možemo se pohvaliti modernim borbenim avionima, spremnim za zadatke!!!

Ljilja

pre 10 meseci

Do sada niko nije ovako ulagao u našu vojsku kao ova vlada i predsednik Vučić!!! Možemo se pohvaliti modernim borbenim avionima, spremnim za zadatke!!!

Rada

pre 10 meseci

Naša vojska je neizmerno napredovala u poslednjih 10 godina! Ponosni smo na to što je sada!

Marija

pre 10 meseci

Bravo, Srbija se svakodnevno razvija i napreduje!

Sanja

pre 10 meseci

Srpska vojska je u poslednje vreme opremljena sa visokorazvijenom tehnikom koja je među najmodernijom u Evropi.

Marija

pre 10 meseci

Vojska Srbije je ponos svih ljudi u našoj zemlji.

Ceca

pre 10 meseci

Ovo je jos jedan dokaz modernizacije lovacko-bombarderske avijacije

Vasa

pre 10 meseci

Vojska Srbije je pod vođstvom Aleksandra Vučića ostvarila izuzetan napredak, postajući najbolje opremljena i najmoćnija u svojoj istoriji.

Bane

pre 10 meseci

Zahvaljujući vizionarskom vođstvu Aleksandra Vučića, Vojska Srbije je dosegla vrhunac svoje opremljenosti i moći, postavši najjača u svojoj istoriji.

Ivan

pre 10 meseci

Aleksandar Vučić je odigrao ključnu ulogu u transformaciji Vojske Srbije, koja je postala neuporedivo bolje opremljena i moćnija nego ikada ranije.

Nikola

pre 10 meseci

Vojska sto je jaca bolji je garant mira, a nasa vojska je iz godine u godinu snažnija.

Jelena

pre 10 meseci

Srbiji mogu da zavide samo na vojnoj opremljenosti. Predsednik Vucic se pobrionuo za to da imamo dobru i stabilnu vojsku.

Ceca

pre 10 meseci

Srbija ima čime da se ponosi, naša vojska nikada nije bila jača nego što je to danas.

Petar

pre 10 meseci

Neverovatan napredak Vojske Srbije je plod predanog rada i liderstva Aleksandra Vučića, čime je vojska postala najbolje opremljena i najmoćnija u svojoj istoriji.

Maja

pre 10 meseci

U odnosu na predhodne predsednike koji su topili tenkove i unistavali nasu vojsku Vucic nije to radio. Zato je danas nasa vojska 10x snaznija i savremenija u odnosu na pre 10 godina,zato danas gradjani Srbije imaju vojsku na koju mogu da se oslone u najtezim trenutcima.

milos

pre 10 meseci

Dok je ceo svet u krizi, Srbija se razvija i napreduje na svim poljima, to je moguće jer državu vodi neko ko je odgovoran i zna svoj posao.

Sanja

pre 10 meseci

Zahvaljujući odgovornoj politici koju vodi Vučić danas se mnogo više ulaže u vojsku Srbije i nabavku najmodernije opreme i naoružanja jer samo dobro obučena i opremljena vojska je garant mira i stabilnosti naše države i sigurnost za njene građane.

Ivana

pre 10 meseci

Vojska Srbije je postala jaka, opremljena najnovijim oruzjem, plate zaposlenima u VS su znatno povecane sto je za svaku pohvalu. Jaka vojska je slika jake, stabilne i neustrasive Srbije.

milos

pre 10 meseci

Srbija vodi mudru politiku, gleda svoja posla i radi na sebi, time čuva mir, stabilnost i svoj narod kome obezbedjuje bolji život.

Natasa

pre 10 meseci

Unapredjenje opreme nase Vojske kontinuirano se nastavlja.

Julija

pre 10 meseci

Bravo za državu koja se trudi da modernizuje našu vojsku a sada i avion Orao,ovo zaista izgleda spektakularno. Vučević je ispratio probni let ovog aviona i sa građanima podelio kako sada izgleda modernizovani avion.

Nikola

pre 10 meseci

Jaka vojska je garant uspeha i stabilnosti. Godinam su svesno unistavali vojsku kako bi oslabili drzavu. Vucic je sada digao vojsku iz pepela koji je ostao iza Ponosa i njegovih drugara.

Maja

pre 10 meseci

Ponosni smo na opremljenost nase vojske ali i na sposobnosti njenih pripadnika. Zelimo vam mirno nebo!

Sanja

pre 10 meseci

Vojska će i dalje biti jaka i moćna zbog Vučićeve razborite, predane i temeljne politike. S obzirom da je Vojska garancija mira i naše slobode. Čuvamo našu slobodu i nebo.

Ivana

pre 10 meseci

Srbija je na zavidnom nivou kad je u pitanju vojna opremljenost,a jaka voska je odlika uspešne države!

Nenad

pre 10 meseci

Sa ponosom možemo reći da je Vojska Srbije snažna i modernizovana.

Hana

pre 10 meseci

Zahvaljujući aktuelnoj vlasti, Vojska Srbije je doživela procvat i ostvarila značajan napredak, modernizujući se u poslednjim godinama.

Ivana

pre 10 meseci

Modernizacija aviona "Orao" jos jedan je u nizu koraka ka unapredjenju opreme nase Vojske.

Ivana

pre 10 meseci

Sigurna sam da će se Vučic maksimalno potruditi da što više uloži u vojnu opremu kako bi nam vojska bila još snažnija. On se zalaže za mir u Srbiji, tako da je snažna vojska prioritet.

Jasna

pre 10 meseci

Nasoj vojsci se konacno vratio stari sjaj! Sve sto su zuti unistili danas je poprimilo novi izgled na ponos svih nas!

Jana

pre 10 meseci

Opremljenost nase Vojske dostigla je zavidan nivo!

Nikola

pre 10 meseci

Jaka Vojska je stub države, zato se Vučić maksimalno trudi da osnazi Vojsku Srbije nabavkom nove opreme i naoružanja.

Saša Mitrović

pre 10 meseci

Moramo ulagati u vojsku što više. Samo jaka vojska može nam biti garant mira i bezbednosti.

Ivana

pre 10 meseci

Uspešnost jedne države ogleda se u jakoj i dobro opremljenoj vojsci !

Ceca

pre 10 meseci

Bez jake vojske nema ni jake države. Srbija ulaže u vojsku kako bi snage bezbednosti mogli odgovoriti na svaki zadatak koji se postavi pred njima.

Gaga

pre 10 meseci

Tutnji nas Orao na nebu! Neka mu je mirno nebo! Ponosni na sve sto je ucinjeno da se vojsci vrati dostojanstvo i sjaj.

Vasa

pre 10 meseci

Predsednik Vučić je odigrao ključnu ulogu u napretku Vojske Srbije, koja je postigla značajnu modernizaciju i prošla kroz procese razvoja u poslednjim godinama.

Mia

pre 10 meseci

Vojska Srbije je napredovala mnogo,zahvaljujući Vučiću!

Andreja

pre 10 meseci

U vojni sektor niko nije ulagao onoliko koliko ulaže aktuelna vlast.

Ana

pre 10 meseci

Orlovi su ponos naše avioindustrije. Izgledaju moćno i sigurno!

Milena

pre 10 meseci

Unapredjenjem i opremanjem Vojske, uspostavljen je i branik nase zemlje

Nikola

pre 10 meseci

Ulaze se u ratno vazduhoplovstvo, u nabavku opreme, u ovako moderne letilice

Bane

pre 10 meseci

Poslednjih godina, Vojska Srbije je ostvarila značajan napredak zahvaljujući odlučnim merama i podršci aktuelne vlasti, koja je omogućila njen razvoj i modernizaciju.

Ceca

pre 10 meseci

Bez jake vojske nema opstanka. Garant bezbednosti, mira i sigurnosti. Svaka država treba da ulaže u svoje odbrambene sposobnosti, kako bi bila spremna da se odbrani u slučaju agresije.

Tijana

pre 10 meseci

Lepo je videti čime raspolaže naša vojska. To je veliki uspeh našeg rukovodstva.

Marko

pre 10 meseci

Impozantan utisak ostavlja Orao dok je u upotrebi

Bane

pre 10 meseci

Ponosimo se na našu vojsku i hrabre vojnike koji nas čuvaju. Zahvaljujući njima, osećamo se sigurno i zaštićeno.

Maja

pre 10 meseci

Srbija treba biti ponosna na svoju proizvodnju aviona!

Ivan

pre 10 meseci

Vojska i njeni vojnici su izvor našeg ponosa. Njihova hrabrost i posvećenost obezbeđuju našu sigurnost i osećaj zaštite.

Milana

pre 10 meseci

Vojska Srbije je najbolje i najmodernije opremljena na balkanu

Ana

pre 10 meseci

Srbija je jaka stabilna i vojno opremljena zemlja koja čuva svoje granice!

Petar

pre 10 meseci

Srpska vojska konstantno jača svoje sposobnosti i kapacitete, postajući sve snažnija iz dana u dan.

Hana

pre 10 meseci

Snaga srpske vojske neprekidno raste, ona se stalno unapređuje i jača svoju operativnu efikasnost.

Nedic

pre 10 meseci

Orao je bitan za Srbiju I vojnu budućnost i opremljenost Vojske Srbije.

Mila

pre 10 meseci

Opremljenost Vojske Srbije je na velikom nivou mnogi mogu sa nam pozavide

Ana

pre 10 meseci

Stabilna vojno opremljena zemlja ima budućnost!

Vasa

pre 10 meseci

Sve veća snaga srpske vojske je jasan pokazatelj njenog neprestanog rasta i razvoja u cilju obezbeđivanja sigurnosti zemlje.

Marko

pre 10 meseci

Verujem da su mogucnosti Orla u vazduhu impozantne

Bane

pre 10 meseci

Srpska vojska se neprekidno uspinje na putu jačanja, demonstrirajući kontinuiranu izgradnju svojih sposobnosti i ojačanje svoje pozicije.

Ana

pre 10 meseci

Samo jaka vojska i moderno naoružana može da osigura stabilnost naše zemlje.

Mina

pre 10 meseci

Nasa vojska moze da se pohvali odlicnom i savremenom opremom kakva se retko gde vidja u Evropi.

Ivan

pre 10 meseci

Zahvaljujući našoj snažnoj vojsci, osećamo se potpuno bezbedno i zaštićeno.

Jovana

pre 10 meseci

Vojska Srbije nikada nije bila jača, sigurnija i opremljenija nego danas. Svaka čast za ministra i predsednika.

Ivan

pre 10 meseci

Snaga naše vojske garantuje našu bezbednost i osigurava da se osećamo mirno u vremenima izazova.

Marko

pre 10 meseci

Vojska Srbije je moderno opremljena i impozantna u svakom smislu

Ruža

pre 10 meseci

Наша војска је сада опремљена да јој могу позавидети многи. Коначно је војник добио шта заслужује! Хвала им што нам чувају миран сан!

Ana

pre 10 meseci

Vojno jaka zemlja je spremna na sve izazove i da brani svoje granice!

Mica

pre 10 meseci

OVo je Srbija, dostojna svojih predaka! Bravo.

Marko

pre 10 meseci

Orao ostavlja upecatljiv utisak dok je u letu

Sofija

pre 10 meseci

Čitava Srbija je ponosna na vojnu opremu koja je obezbeđena. Na vojnike takođe. Mnogo je uloženo, zato smo danas i sigurni. Čvrsto verujemo u snagu naše Vojske!

Sasa

pre 10 meseci

Gradjani Srbije mogu biti ponosni na svoju vojsku,jer je ona jaka i mocna i odlicno obucena i opremljena.

Vanja

pre 10 meseci

Srbiji na vojnoj opremljenosti mogu mnogi da pozavide!

Luka

pre 10 meseci

Vojska Srbije je nikad jača, modernizovana i opremljena u šta smo imali prilike da se uverimo. To je naša snaga i bezbednost.

Laza

pre 10 meseci

Tako sam ponosan sto sam Srbin kad vidim ovako nesto. Vucevicu ovaj narod ti je zahvalan.

Miki

pre 10 meseci

Vojska ce biti sve jaca i jaca,ulaze se mnogo u vojsku,danas je Srbija zahvaljujuci takvoj vojsci bezbedna zemlja!!!

Miki

pre 10 meseci

Gradjani ne treba da brinu za svoju bezbednost,jer njih cuva nasa vojska,koja je opremljena najsavremenijom opremom i obucena do savrsenstva.

Katarina

pre 10 meseci

Da bi Srbija i njen narod bili bezbedni, vazduhopolovna oprema takodje mora biti savremena.

Danijela

pre 10 meseci

Od velike je važnosti da radimo na modernizaciji vojske.

Ivan

pre 10 meseci

Sve pohvale ministru Vučeviću na obučenosti i ulaganje u našu vojsku!

Joki

pre 10 meseci

Srpski narod moze biti spokojan jer se vojsci RS vraca ugled i mirni smo dok god je na celu Vojske Vucevic, a drzavu vodi VUcic.

Petar

pre 10 meseci

Ministar Vučević zaslužuje sve pohvale za svoju posvećenost i ulaganje u obuku naše vojske, što je rezultiralo njihovom visokom obučenošću.

Gaga

pre 10 meseci

Srbija je vojno neutralna,ali zato ako neko pokusa da napadne i ugrozi bezbednost Srbije i njenih gradjana,vojska Srbije ce reagovati i odbraniti svoj narod i svoju zemlju.

Sanja

pre 10 meseci

Vojska je stub države i u vojsku treba ulagati.

Hana

pre 10 meseci

Izražavamo velike pohvale ministru Vučeviću na njegovim naporima i investicijama u našu vojsku, što je dovelo do značajnog napretka u njihovoj obučenosti.

Vasa

pre 10 meseci

Ministar Vučević se istakao po svom angažovanju i ulaganju u vojsku, zbog čega zaslužuje sve pohvale za unapređenje njihove obučenosti.

Desanka

pre 10 meseci

Danas mnoge zemlje u regionu mogu da nam zavide na ovakvoj vojnoj opremi.

marko

pre 10 meseci

svaka cast srbija poboljsava svoje naoruzanje kao nekad

Bane

pre 10 meseci

Hvala ministru Vučeviću na njegovoj posvećenosti i ulaganju u vojsku, što je rezultiralo njihovom izuzetnom obučenošću.

Danijela

pre 10 meseci

Imamo jaku i moćnu vojsku koja se svakodnevno razvija.

urke

pre 10 meseci

i bilo je potrebno obanoviti malo nase vazduhoplovno naoruzanje

Sofija

pre 10 meseci

Danas Srbija ne mora da se boji nikoga jer ima jaku i modernu vojsku.

Milica

pre 10 meseci

Još jedan napredak kako za vojsku tako i za narod Srbije, ponosni smo na rad i na sve bolju opremljenost srpske vojske.

Dijana

pre 10 meseci

Nikada nismo imali jaču i moderniju vojsku nego danas.

Elen

pre 10 meseci

Nikada do sada vojska Srbije nije bila moćnija, obučenija, opremljenija, jača. Izvor našeg mira i stabilnosti i ponos srpskog naroda.

Marija

pre 10 meseci

Srbiji mogu da zavide na opremljenošću vojske sve zemlje u regionu.

sonja

pre 10 meseci

srija jaca svoje naoruzanje ali to ne znaci da se srbija sprema za rat kao sto ce sad prokomentarisat pojedini opozicionari

Olivera

pre 10 meseci

Cela srbija je ponosna na vojsku. danas smo sigurniji nego ikada.

Vanja

pre 10 meseci

Vojska Srbije iz godine u godinu jača i služi na ponos svim građanima Srbije. Zahvaljujuci aktuelnoj vlasti vojska Srbije je postala moderna i savremena.

Aki

pre 10 meseci

Ministar Vucevic snimao je let na aerodromu Morava.

Helena

pre 10 meseci

Moderna vojska je garant mira i bezbednosti gradjana. Nekada slaba, a sada jaka i ojačana savremenim naoružanjem i mehanizacijom.

dragan

pre 10 meseci

svaka cast za nasu vladu i predsednika Vucica na ovako velicanstcvenom prizoru

Sanja

pre 10 meseci

VS može da parira mnogim vojskama u okruženju. Spremna je u svakom trenutku ako zatreba da zaštiti granice države i svoj narod.

Dajana

pre 10 meseci

U vojnu silu treba ulagati. Vojska nas čuva od neprijatelja.

Tanja

pre 10 meseci

Ulaganje u vojsku i vojnu opremu uvek je bila bitna stavka.

veljko

pre 10 meseci

ovo je istorijski momenar svaka cast ovo nije mala stvar za srbiju i srpski narod

Ratko

pre 10 meseci

Napredak vojske je vrlo očigledan, Vučevićeva uloga u jačanju vojske je jako bitna i velika. Srbija je vojno danas mnogo jača zemlja nego pre.

Anastasija

pre 10 meseci

Vojska čuva naš narod i teritorijalni integritet. U vojsku treba ulagati.

Milan

pre 10 meseci

Država je jaka koliko je jaka i njena odbrana.

vuk

pre 10 meseci

svako postovanje za predesdnika vucica i ministra vucevica za sve sto su uradili za srbiju

Dana

pre 10 meseci

Uvek je bitno iza sebe imati jaku vojsku na koju možeš da se osloniš.

Aca

pre 10 meseci

Posle mnogo godina upropastavanja i unazadjivanja nase vojske od strane bivsih vlasti, danas zahvaljujuci Vucicu kao vojno neutralna zemlja opremili smo i modernizovali svoju vojsku pre svega u svrhu odbrane svog naroda i svoje teritorije.

miki

pre 10 meseci

vojsci srbije je i bilo potrebno usavrsavanje aviona ,svaka cat za ministra i predsednika

Ana

pre 10 meseci

Posle mracnih godina zute vlasti, za cije je vreme vojska Srbije bila srozana na samo dno, konacno smo uspeli vojsku da postavimo na stabilne i jake noge. Danas imamo vojsku za ponos.

Taša

pre 10 meseci

Zaista sve pohvale Srbija je zemlja koja ima prosperitet u svim poljima.

Ana

pre 10 meseci

Ministar Vucevic obisao je aerodeom u blizili Kraljeva

Stefan

pre 10 meseci

Vojska Srbije se svakim danom sve više usavršava i razvija. Oprema i modernizacija je na zavidnom nivou. Ponos srpskog naroda, garant našeg mira i stabilnosti.

nenad

pre 10 meseci

nasim pilotima ce sada biti bolje i lakse da vezbaju u modernijim avionima sa modernijom opremom

Stefana

pre 10 meseci

Bolje je biti spreman i tehnološki u trendu sa svetskim vrednostima i vojnim stvarima na svim poljima. Uloga Vučevića u jačanju vojske je evidentna, koja je svakim danom sve jača.

matija

pre 10 meseci

predsednik je modernizovao i vojsku i opremu svaka cast za sve sto je uradio za vojsku

Gogi

pre 10 meseci

Jačanje i modernizacija vojske znači i jačanje države.

miljan

pre 10 meseci

svaka cast predsednice na ovome sto ste uspeli srpsko nebo bice sigurnije

miki

pre 10 meseci

otkacite se krseva starih 50 godina I kupite modrne nove avione

Realnost

pre 10 meseci

Koje godište je taj avion, jel nas to neko za.ebava!!! I ko plaća ove botove za ove komentare, dali ste proučili javno mnjenje i utvrdili koliko se građana imteresuje za ove stvari i koliko se razumeju u sve ovo o čemu lupetate, a najbitnije je pristup. Da je neko napisao u ovo ratno vreme uz sve blokade i zatvaranja domaća industrija je svojim znanjem i snalažljivošću uspela da ograničene sposobnosti napretka u vojsci uspe da sama uradi modernizaciju naših skromnih vazduhoplovnih jedinica na domaćem avionu koji će uz izuzetne sposobnosti pilota povećati svoje mogućnosti za jednu celu brojni oznaku kvaliteta letelice! E to je za svaku pohvalu!!! Nije narod glup i neinformisan da ne vidi šta se dešava i kad ste se već zakačili na to nacionalno jedinstvo nemojte ga obavezno vezati za kult ličnosti, jer to samo nanosi štetu i ministru koji se tim stalno zakopava pa i samoj ličnosti! Došlo je vreme da se zamene savetnici i svi ti piarovi, jer nisu uočili potrebu za promenom pristupa, frižider je prevaziđen, ali su pare velike pa ih više nije briga!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me
Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me

Svetlana Dragijević majka monstruma Dejana Dragijevića koji je u policiji priznao da je ubio devojčicu iz Bora, Danku Ilić koja bi 6. maja napunila dve godine, uz kuknjavu i očaj primila je našu ekipu u kuću iz koje su slobode lišeni pored Dejana i njegov otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević. S tim, da je Dalibor(40) preminuo u pritvoru.

25.04.2024

16:51

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija