• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski portal, Informer.rs

04.06.2023

17:41

I, šta kažete, Vučićev provokator?! “Nosač” lutke obešenog predsednika ne skida se sa Šolakovih medija!

printscreen

Politika

I, šta kažete, Vučićev provokator?! “Nosač” lutke obešenog predsednika ne skida se sa Šolakovih medija!

Podeli vest

Osnivač agencije za proizvodnju kinematografskih dela „Alternativa“ Boško Savković uhapšen je danas jer je juče na protestu opozicije nosio obešenu lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Naravno, odmah su opozicija, njihovi botovi na društvenim mrežama i tajkunski mediji optužili Vučića da je „podmetnuo“ provokatora sa obešenom lutkom, a istina je daleko od toga.

Naime, Savković je redovan gost televizija koje se nalaze u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka i učesnik svih protesta širom Srbije protiv Vučića, o čemu svedoči i fotografija sa skupa „1 od 5 miliona“.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Tajkunski mediji predstavljaju ga kao uglednog reditelja i rado ga zovu u goste. Budući da je Savković osvedočeni kritičar predsednika Srbije, nameće se logično pitanje – kako ga je onda Vučić „podmetnuo“?

Još jedna bolesna laž opozicije i tajkunskih medija pala je u vodu, a očigledno je da više nije ostao ni gram stida ni srama kod onih koji svakodnevno izmišljaju laži protiv Vučića. Srećom, istina uvek ispliva na videlo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 10 meseci

I treba! Svako ko preti i poziva se na nasilje, treba da bude uhapšen i da odgovara za svoje postupke.

Milovan

pre 10 meseci

Da su bili protiv toga,ili da nije njihov,oni bi ga udaljili,ili se ogradili od te ružne slike. Nisu to uradili. Jasno da su bili saglasni. Bilo je poštenih gradjana,koji su napustili skup kada su to videli.

vinka

pre 10 meseci

I treba da bude priveden i procesuiran, nasilnicima je mesto u zatvoru.

Tanja

pre 10 meseci

Ako nije Boško Savković iz opozicije čiji je? Na Šolakovim medijima se konstanto pojavljivao a sada se ograđujuju da nije njihov. Što ga nisu sprečili da nosi lutku Aleksandra Vučića. Dno dna.

Petar

pre 10 meseci

Zašto ćuti opozicija sada? Zato što je ovaj nasilnik blizak opozicionarskim tajkunskim medijima, zato što ste ovim činom dokazali svrhu okupljanja i protestvovanja. Protiv kakvog crnog nasilja se vi borite?! Samo sve više i više širite mržnju i nasilje, bagro smrdljiva

Isidora

pre 10 meseci

Eto koje televizije promovišu ovo dno od čoveka-Šolakove. Sramita. Mora biti najstrože kažnjen.

marko

pre 10 meseci

svako ko presti ubistvom i treba da ide u zatvor.

Iggy

pre 10 meseci

Razotkrivena jos jedna laz opozicije jer je Savkovic istaknuti opozicioni aktivista.

Irena

pre 10 meseci

Dobro je sto je Bosko Uhapsen, mada opozicija je tvrdila da je on Vucicev covek, a znamo ga vrlo dobro sa Solakovih medija.

Urke

pre 10 meseci

Trudila se opozicija da prikaze citav dan kako je Vucic podmetnuo svog coveka da nosi obesenu lutku, a zato sada samo muuuuuuuuk....

Milica

pre 10 meseci

Tajkunski mediji, strani placenici na sve nacine se trude da uruse Srbiju al mogu samo da seru i nista vise

Mira

pre 10 meseci

Bolesnik preti predsedniku i još tvrdi kako to nije uradio.

Nemanja

pre 10 meseci

Ovakvi su nekada išli na tešku robiju i trebalo bi i danas da idu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija