• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stanković

05.06.2023

07:00

VUČIĆ NE ZAUSTAVLJA, ON GURA NAPRED! Predsednik poručio: "Ološu bez borbe i izbora neću prepustiti vlast" - Dizanje Srbije iz pepela mu nikad neće oprostiti!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

VUČIĆ NE ZAUSTAVLJA, ON GURA NAPRED! Predsednik poručio: "Ološu bez borbe i izbora neću prepustiti vlast" - Dizanje Srbije iz pepela mu nikad neće oprostiti!

Podeli vest

Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast!

Ovo je predsednik Aleksandar Vučić rekao juče na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima kada je saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja.

Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv ustaša! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.

Očekuje se da će šef države u četvrtak, na sednici Vlade na koju je pozvan, objaviti sudbinski važnu odluku koja će odrediti budućnost zemlje i svih nas.

Premijerka Brnabić poručila je da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku na mesto predsednice Vlade Srbije, ali je dodala kako predsednik Srbije to "za sada odbija".

Vučić zahvalio narodu na podršci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i poslao snažnu poruku građanima.

– I senke naše, i grobovi naši boriće se protiv neprijatelja Srbije. Hvala narode na podršci – poručio je Vučić.

Brnabić je dodala da svakako ostaje odana Srbiji i Vučiću.

Direktan poziv na ubistvo predsednika 

U danima koji su ostali za nama politička scena je obitavala pozivima na nasilje, pa i nasiljem, pretnjama, teškim rečima... 

Na lešinarskom protestu koji organizuju političari prozapadne opozicije pojavila se i obešena lutka sa likom Vučića, kao direktan poziv na ubistvo predsednika! 

Foto: Informer

Pitanje je: Hoće li neko sada biti optužen ili osuđen ili je dozvoljeno pozivati na ubistvo predsednika Srbije? 

Za neke je veoma važno da Srbija bude što je više slabija, za te iste je važno da Srbija bude obezglavljena i raščupana... Za one druge je, pak, važnija uspravna i stabilna Srbija!

Zato hrle da je ruše, da joj glavu skidaju. Rušenje Vučića za njih je jednako rušenju Srbije. Dizanje Srbije iz pepela Vučiću nikad neće oprostiti! 

Oni bi samo samo da tuku, da isporučuju, da koče, da zaustavljaju… - to je sve jasno sadržano u njihovoj glasnoj paroli "Sve mora da stane"! 

Vučić se ne plaši, već se oni nadaju da će proći kao Milošević, nadaju se da će ga oteti, spakovati u neki avion i isporučiti negde da bude kažnjen što je uzdigao Srbiju iz pepela! Ali Vučić vam nije Milošević, VUČIĆ JE PRAVI LIDER SRBIJE!

Predsednik je 26. maja okupio sve one kojima je snažna, prosperitetna, uspešna Srbija na duši.

Foto: Informer, Peđa Milosavljević

Vučić nije okupio Srbiju na drugoj strani Gazele da pokaže da može bolje da zaustavi zemlju, Vučić ne zaustavlja, ne koči, Vučić gura napred - jer to je neoprostivo za prozapadne srbomrsce! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 1 godinu

Svi oni koji su se ustremili na vlast putem sile i preko ulice, treba da shvate da to tako biti neće.

Miki

pre 1 godinu

Zahvaljujuci predsedniku Vucicu danas je Srbija tu gde je jeste. Lavovski se bori za sve nas. A mi obicni gradjani mu pruzamo podrsku u tome.

Ana

pre 1 godinu

Vucic se bori svim silama za nas i nasu buducnost.

Ana

pre 1 godinu

Velika podrska Aleksandru Vucicu koji gura nasu zemlju napred, kako bi nasa deca imala bolju buducnost.

Pera

pre 1 godinu

Uspeh kod naseg naroda se tesko podnosi. Vucic ce pobediti i na sledecim izborima.

Zox

pre 1 godinu

Zna se kako se vlast bira, pa na izborima. Ne može se silom nista uraditi

Ranka

pre 1 godinu

Opozicija i dalje hoće promenu,ali bez izbora,ali narod izborima bira najboljeg

Miloš

pre 1 godinu

Puna podrška za našeg predsednika, Srbija je uz tebe, Srpski narod je uz tebe

Mila89

pre 1 godinu

Odustaće od vlasti onda kada bude shvatio da ne može više da se bori za nas ,a za sada zasigurno neće predati Srbiju onima koji joj ne žele dobro.

Ana

pre 1 godinu

Vlast se ne daje niti se dobija na ulici. Opozicija mora da se potrudi i ako hoce u Skupstinu da predju cenzus na izborima.

Milovan

pre 1 godinu

Svi guramo napred,Srbija neće stati! Šačica nasilnika ne može promeniti vlast u Srbiji. To mogu samo izbori

Alex

pre 1 godinu

Tako je predsednice,vreme je da jednom odgovorite ovim zutim secikesama!

Pera

pre 1 godinu

Nema vlasti bez izbora to moraju da shvate u opoziciji.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Srbiju neće vraćati u 2000te, narod im to neće dozvoliti

Alex

pre 1 godinu

Posle ovako oporavljene zemlje da im je damo ponovo na rusenje,aaaa to ne biva....

Sanja

pre 1 godinu

Srbija ima predsednika i vlast, pametni glumci ulica nije mesto da se određuje ko ce sta da radi

Alex

pre 1 godinu

Izbori za ove sto se bore protiv nasilja,pa da vidimo koga narod podrzava!

Sanja

pre 1 godinu

Da li je ova opozicija normalna....vlast da se bira na ulici pa izvinite toliko i vredite da vas ta nekolicina bira na ulicama...sramota.

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Pogledi Vučića u budućnost su uvek pobednički.

NekoKo

pre 1 godinu

Pogrešno je što ološ nije u zatvoru, što nemamo doživotnu robiju za izdaju isl. Dakle, šta ovo znači bez borbe i izbora neću ološu prepustiti vlast.? Kako je uopšte moguće da se ološu vlast prepusti.? To je samo po sebi teška demagogija, šizofrenija. Znači kad bi hipotetički gledano ološ pobedio na izborima, više ne bi bio ološ, ili šta .? Dosta bre više sa ovakvim rečnikom. Hapsi ili ćuti. Lopovi, tajkuni, ološi, izdajnici ... Ako je to baš tako, onda pravac zatvor. Hapse se i ućutkuju razni benigni bezveznjaci, poput onog reponje Zlatanovića a recimo Boško Obradović koji je mnogo ozbiljnije pretio i delovao ni jedan jedini dan nije proveo u pritvoru. Čovek je pretio motornim testerama, paljenjem skupštine, divljao je ... Šta je sve govorio javno Zlatanović i njemu slični su male bebe. Sve to narod vidi i beleži u tefter kao minus. Trenutno svaka politička opcija osim Vučića je gora, ali ima mnogo pametnih Srba koji nisu u politici i koji ne nasedaju da upadnu u zamku da budu kandidati kretenske opozicije i stranaka koje su odavno ispušene muštikle, koje rade ili za Zapad ili za Ruse ...

Ceca

pre 1 godinu

Vučić se bori za uspešnu Srbiju. Zato opoziciji smeta Vučićev napredak.

Alex

pre 1 godinu

Mnogo im je dozvoljeno ovakve uvrede I pozivanje na smart predsednika,treba strogo kazniti!

Obilić

pre 1 godinu

Srbija ne sme sada da stane. Vučić je garant daljeg razvoja Srbije.

Danka

pre 1 godinu

Могу само да га мрзе, а та мржња ће их и убити. Вучић зна како да се избори са њиховим прљавим играма.

Alex

pre 1 godinu

Srbija je znatno napredovala u zadnjih deset godina,hvala Vam predsednice na tome I ne dozvolite da je ponovo ogole!

Cvetke

pre 1 godinu

Srbija sa Vučićem na čelu pobeđuje i to se ne sme promeniti.

Nina

pre 1 godinu

Vučić se bori za uspešnu Srbiju. Zato opoziciji smeta Vučićev napredak.

Bogdan

pre 1 godinu

Građani Srbije moraju da budu svesni da samo sa Vučićem Srbija može prevazići sve probleme i nastaviti sa daljim uspesima.

Vesna

pre 1 godinu

Svima je jasno da je Vučić spreman na izbore na svim nivoima, za razliku od opozicije koja iste ne želi jer je svena poraza već sada.

Tijana

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji našu zemlju vodi na put pobede i razvoja i svi smo svesni da to opoziciji najviše smeta,zato i žele da unište našu državu ali im mi to nikada nećemo dozvoliti i uvek ćemo se boriti za ono što je naše.

MAJA

pre 1 godinu

JADNO I BEDNO CIME SE SVE OPOZICIJA NECE SLUZITI.

VESNA

pre 1 godinu

OPOZICIJA JE TA KOJA PRIKAZUJE NASILJE SRAMITE SE STA RADITE.

SARA

pre 1 godinu

OPOZICIJO JEL NA OVAKO BEDAN NACIN HOCETE DA DODJETE NA VLAST SA OVIM SE SLUZITE.

Maja

pre 1 godinu

Uspeh Srbije koja se podigla iz pepela,Srbija koja jaca i napreduje,je ono sto je trn u oku svima koji su zeleli da vide unistenu Srbiju i porazen Srbski narod! Zbog toga i ovolika mrznja prema predsedniku Vucicu i njegovom zalaganju,pojedini nikad nece nikad njegov dostici!

Mimaa

pre 1 godinu

Uspešna politika i napredak Države uz Vučića su trn u oku opoziciji

Miki

pre 1 godinu

Ako ga pobede tada će da se povuče sa valsti i prozna poraz

Dragoljub

pre 1 godinu

realno pljacka Srpskog naroda je ogromna,dokaz je dete od 9 godina koje je uzelo sebi zivot jer nije imalo za frizera,a Vucic carine toliko umanjuje da je nenormalno,zvezda partizan,ogromna pranja novca,Vucicevicu i tebi se dobro ne pise,prst na celo i razmislite,vasa deca su u pitanju,razjarene mase nemaju milosti,vracajte 50 milijardi dolara u kasi Srbije.

sasa

pre 1 godinu

Vucic je neko ko se istinski bori za Srbiju i narod i to je neosporno, nepobitna cinjenica.Puna podrska.

sasa

pre 1 godinu

Jasno je da je opoziciji jedini cilj da se dokopa vlasti bez izbora, samo to u Srbiji ne prolazi, to vreme je iza nas i vise se nikada nece vratiti.

Dejan

pre 1 godinu

Zalosno je sta ocekuje opozicija i to je isti onaj olos koji nas je odvelo u propast.

stefan

pre 1 godinu

Vucic je za ovih 10 godina pokazao zapravo sta je rad, trud, borba, Srbija je mnogo napredovala i niko i nista nas danas ne moze skrenuti sa pravog puta.

Jovana

pre 1 godinu

Narod je prepoznao i pruzio podrsku predsedniku, a iako izadje na izbore opet ce dobiti podrsku naroda.

Jana

pre 1 godinu

Neko ko se jednu deceniju borio za Srbiju i doneo mnoge dobrobiti,podstakao ekonomski razvoj nece tako lako odustati od vlasti,jer i dalje ima puno toga da ponudi.

Dejan

pre 1 godinu

Ljude koje kao poziva na razgovor oko buducnosti Srbije,naziva olosem i lesinarima....i ocekuje da se opozicija odazove.

Biljana

pre 1 godinu

Eto dobili su nesto novca iz inostranstva pa aj da izigravom opoziciju. Samo ovi sto protestuju da ne vode drzavu inace nam se crno pise.

Joka

pre 1 godinu

Vučić je podigao Srbiju iz pepela, nećemo dozvoliti olosima da je ponovo uniste

Bubi

pre 1 godinu

Namirisali lopovi punu kasu u drzavnom sefu, pa sad hoce preko ulice da dodju i isprazne je opet.

wera

pre 1 godinu

A zašto bi stao? Vučić brani interese SRbije i nema razloga da ustukne pred bilo kim

Ana

pre 1 godinu

Vučić je pravi patriota svoje Srbije, bori se i boriće se za svoju državu do kraja!

Zoran

pre 1 godinu

Gradjani su uz Vučića, a to će se pokazati na izborima.

Lana

pre 1 godinu

Vučić je predsednik koji odgovorno radi svoj posao..

sasa

pre 1 godinu

VErujem da će i saradnici da prate Vučića u đestokopg borbi protiv svih koji bi da mržnjom uruše dostignuto u SRbiji i ometaju borbu za sRbe na KIM

Ratko

pre 1 godinu

Zajedno sa Vučićem ćemo čuvati našu spbiju od uništenja opozicionih ološa!

Snežana

pre 1 godinu

Ne može opoziciona ološ isterati svoje, ne dok je građana Srbije i Vučića na čelu sa njima. Nećemo dozvoliti da sruše ono što je 10 godina unazad građeno i postignuto odgovornim i ozbiljnim radom. Njihova parola "sve mora da stane" govori da oni hoće da Srbija stane, da se zaustavi napredak i razvoj Srbije. To im Vučić i narod Srbije neće dozvoliti. Na izbore ako smeju pa da vidimo da li će imati i 3%.

caca

pre 1 godinu

Bilo je dobro nekima kada su žuti postavili granicu na Jarinju a sad aneodgovara kada se Vučić bori da SRbi opstanu na KIM i da imaju vlast u svojim rukama

Patak

pre 1 godinu

Smeta opoziciji Vucic jer im smeta to sto se bori kao lav za svoju zemlju, ali kvazi elita iz opozicije treba da shvati da se na ulici ne glasa..

Bore

pre 1 godinu

Srbija štrči u regionu zbog svoje neutralnosti i čvrstog stava našeg predsednika a to zapad ne prašta i zato je u do sada najvećoj ofanzivi da nas slomi i podredi svojim interesima.

fafa

pre 1 godinu

Vučić je neustrašiv jer se ne bori za sebe i sovje interese već za državu SRbiju i sve SRbe ma gde se naaze

Zoran

pre 1 godinu

Plaćenici koji pokušavaju da dođu do vlasti nisu dobronamerni u svojim aktivnostima i ciljevima, stoga svi udruženim snagama im ne smemo dopustiti ostvarenje planova!

rasa

pre 1 godinu

Ološ pokušava da zaplaši ljude oko Vučića da bi ostao sam. Na sreću patriota je mnogo oko Vučića i neće moći da ga ostave samog a i u tom slučaju neće predati ono što se predati ne može. SRbiju!

Milan

pre 1 godinu

Građani su ti koji odlučuju ko će biti na vlasti i kakvu Srbiju žele. Opoziciji ne smemo dozvoliti da uruši zdravu i naprednu Srbiju!

gaga

pre 1 godinu

Intersi SRbije su ispred svih drugih i Vučić zna šta bramni i zato je toliko snažno brani

Rada

pre 1 godinu

Da ima nekog boljeg od njega pa da prepusti vlast, ali nema.

Rada

pre 1 godinu

Vučiću samo guraj napred, ne posustaj. Što si bolji sve te više mrze.

Tasa

pre 1 godinu

Opozicija Na sve načine pokušava da dodje na vlast.

Rada

pre 1 godinu

Da Vučić ne gura napred Srbija bi nazadovala.

Suza

pre 1 godinu

Vucic i ne treba da se plasi opozicije, srbija je uz predsednika. Nikada nece moci da preuzmu vlast bez izbora, a izbore dobiti nece

Vera

pre 1 godinu

Ma izboribtreba da idu regularno u aprilu sl.god.zasto opoziciji da se izlazi u susret njih samo treba pustiti da se lepo isetaju za meseca dana ce im sve dosaditi.

Rajka

pre 1 godinu

Ko zna gde bi Srbija sada bila da zadnjih 10-12 godina Vučić svojom diplomatijom i zalaganjem ne gura napred?

Rajka

pre 1 godinu

Plašim se zbog ovih pretnji Vučiću, treba ih ozbiljno shvatiti.

Rajka

pre 1 godinu

Pretnje po Vučićev život su učestale i ozbiljne. Treba reagovati ozbiljno.

Maja

pre 1 godinu

Mnogo toga je uradio za Srbiju. Ko nije zadovoljan na izbore pa da vidimo sta narod kaze.

ana

pre 1 godinu

Колики год напади на Вучића били он се за свој народ мукотрпно бори.

Rajka

pre 1 godinu

Ove pretnje smrću plaše i ugrožavaju Vučićevu porodicu.

Cedomir

pre 1 godinu

Izbori su jedino rešenje da se ovo ludilo koje izvodi opozicija završi. Izbori što pre.

Cedomir

pre 1 godinu

Narod je pre godinu dana pokazao kome veruje kad je dao ogromnu podršku Vucicu. I opet ce pokazati!

Miki

pre 1 godinu

Opozicija je gladna za još pljačke, zato neće da odustanu od vlasti i bore se na mizeran način.

ana

pre 1 godinu

Vučić nikada neće odustati od napretka Srbije.

Miki

pre 1 godinu

Što je Vučić bolji više ometa opoziciju u ostvarenju svojih namera.

Anci

pre 1 godinu

Podrska Vucicu koji se maksimalno trudi i bori za Srbiju.Opozicija zeli vlast bez izbora ali to im nece uspeti.

nenad

pre 1 godinu

Srbija nezadrživo ide ka Evropi i nemoguće je zaustaviti, narod je svestan toga, a i odavno je sadašnjim opozicionim liderima rekao šta misli o njima i njihovom radu,tako da povratak na staro nikako nije opcija. Samo sa Aleksandrom Vučićem imamo šansu da stignemo na kraj puta, odnosno do EU.

Ras

pre 1 godinu

"Ulicari" nipodistavaju narod koji je na izborima iskazao svoju volju i koji ce na izborima uvek iskazivati svoje poverenje. To mora svako da postuje.

Cedomir

pre 1 godinu

Nikad nikakva prelazna Vlada. Izbori pa ko dobije poverenje nagrada to je to!

Miki

pre 1 godinu

Izbori su jeidni legitiman način za dolazak na vlast, drugo ne priznajem. Džaba opozicija protestvuje.

Iva

pre 1 godinu

Vučić nikada i nikome neće dozvoliti da uništi Srbiju.

Miki

pre 1 godinu

Kako se izbori približavaju pretnje Vučiću su sve ozbiljnije.

Miki

pre 1 godinu

Nikad nećemo ustuknuti pred pritiscima i ucenama.

Cedomir

pre 1 godinu

Da bi se ovo ludilo opozicije prekinulo pre nego što neko strada jedino rešenje su izbori što pre!

Nina

pre 1 godinu

Upornost i odlucnost naseg predsednika nema cenu

Mia

pre 1 godinu

Vučić godinama diže Srbiju iz pepela! Naravno da neće opoziciji dozvoliti da je opet vrati u ponor!

Maki

pre 1 godinu

Ove pretnje namenjene Vučiću direktno ugrožavaju i njegovu porodicu. Treba misliti i o tome.

Jana

pre 1 godinu

Vučić se hrabro bori za svoju zemlju i zato mu narod i veruje.

Rajka

pre 1 godinu

Šta li misle Vučićeva deca kada čuju i vide ovakve pretnje ocu?

Una

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ima veliku podrsku naroda i opozicija mu zavidi na tome.

Maja

pre 1 godinu

Pozivanje na nasilje je sve što opozicija ima da ponudi.

perica

pre 1 godinu

Vučić je kao buldožer gura Srbiju napred, opozicija ga stalno sputava, nema opozicija talenta za politiku, sve jadnik do jadnika

Mile

pre 1 godinu

Vučić je digao Srbiju iz pepela, gradjani su mu zahvalni.

Iva

pre 1 godinu

Opozicija nikada Vučiću neće oprostiti napredak Srbije.

Magdalena

pre 1 godinu

Nikada nece pobediti Vucica koji je uvek uz svoj narod i drzavu.Koji se bori i radi danonocno za interes gradjana.Dok opozicija zeli vlast bez izborne volje gradjana

Aca

pre 1 godinu

Opozicija zavidi predsedniku Vucicu sto ima veliku podrsku naroda.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik već godinama daje sve od sebe da Srbija napreduje i neće to nikome na silu prepustiti.

Mile

pre 1 godinu

Vučić ne bi toliko godina opstao na vlasti da mu obični gradjani ne veruju. Šljam od opozicije može samo da preti i ništa više.

Ana

pre 1 godinu

Ne razumem poruku koju salju? Skloniti predesnika tako sto javno pokazuju da zele da ga ubiju, a bore se za "Srbiju bez nasilja"? Sta oni u stvari zele, tj kakvu Srbiju?

Mira

pre 1 godinu

Vučić je pokazao kako se bori za svoj narod i ostali političari mogu samo da mu zavide na tome.

Iva

pre 1 godinu

Ološ iz opozicije nikada ne može pobediti Vučića na izborima jer samo njega narod podržava.

Rajka

pre 1 godinu

Ološ iz opozicije može samo da preti, ali tako se ne dolazi na vlast.

Vuk

pre 1 godinu

Narodu je jasno dok god je Vučić na čelu države Srbija je na pravom putu.

Maki

pre 1 godinu

Vučić gura napred i ne osvrće se šta opozcija misli.

CECA

pre 1 godinu

SRAMNO I BEDNO STA RADI OPOZICIJA NEMA TE SRAMA NI MALO.

Damjan

pre 1 godinu

Opozicija zavidi predsedniku Vucicu sto ima veliku podrsku naroda.

Luna

pre 1 godinu

Vučić je stvorio ovu jaku Srbiju koja je poštovana i cenjena u svetu.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija je po ko zna koji put poslala sramnu sliku.

MARKO

pre 1 godinu

NA SVE MOGUCE NACINE OVA OPOZICIJA POKUSAVA DA DODJE DO VLASTI.

Rajka

pre 1 godinu

Prete Vučiću vešanjem i ubistvom, opozicija je dotakla dno dna.

Neno

pre 1 godinu

Uspori malo nije ovaj narod navikao na ovakav dobar život što si mu omogućio,što bolje žive postaju besni i puni sebe odmah se promene mi smo navikli na skroman život!

Cedomir

pre 1 godinu

Opozicija želi prelaznu vladu jer znaju da nemaju poverenje naroda. Da bi se ovo ludilo prekinulo jedino rešenje su izbori, I to što pre!

Kole

pre 1 godinu

Mir i stabilnost odlikuje ovu Vučićevu Srbiju i na tome nam svi zavide.

Miki

pre 1 godinu

Vučić je opoziciji trn u oku kojeg nikako ne mogu da se oslobode.

HELENA

pre 1 godinu

KOLIKO STE BEDNI DA NEMA DALJE OPOZICIJA JE DNO DNA.

Maki

pre 1 godinu

Borba oko vlasti se zahuktava, opoziciji gori pod nogama.

Laza

pre 1 godinu

Vučić im nikad neće prepustiti fotelje da bi se oni bahatili i bogatili.

ELENA

pre 1 godinu

BEZOBRAZLUK OPOZICIJE I OVO PONASANJE JE DNO DNA STIDITE SE.

Maki

pre 1 godinu

Opozicija se zahuktava sa svojim pretnjama kad god se približavaju izbori.

Ana

pre 1 godinu

Pretnje predsedniku su najstozu osudu i nedopustive.

Laki

pre 1 godinu

Predsednik je jasno stavio do znanja da neće pristati na ucene i da će se boriti protiv problema hrabro do kraja.

Ana

pre 1 godinu

Opoziciji smeta to sto Vucic ima rezultate svog rada i sto ga narod podrzava.

Vuk

pre 1 godinu

I dalje napred idemo predsedniče Vucicu. Nemamo vlast , Vi ste nas jedan jedini I najjači državnik.

Rada

pre 1 godinu

Opozicija sada želi vlast, kada je država dovedena u dobro stanje, kada je ubrzano počela da se razvija. Po to nikad niko ne bi dozvolio.

milankukic

pre 1 godinu

uz svo postovanje vama imate mnogo propusta jer niste pustili organe reda da rade svoj posao i sad bi taj olos bio na dugogodisnjoj robiji ami posteni gradzani bi imali slobodu kretanja ali ima ona stara srpska daj olosu prst oce celu saku

MILE

pre 1 godinu

Vučić je odlučan da nastavi borbu za Srbiju, da nam bude bolja i bezbednija zemlja za život

Sa

pre 1 godinu

Narod je uz svog predsednika Srbije u Srbiji se narod pita bez borbe i bez pobede na izborima se nemoze vladati,puna podrska predsedniku Srbije

Dusan

pre 1 godinu

Tako i treba, pa ko drugi da nam vodi drzavu! Narod je uz Vucica, to je sigurno!

Maja

pre 1 godinu

Olosima iz opozicije smetaju Vucicevi rezultati i sto im nece dati Srbiju da je upropaste.

Marina

pre 1 godinu

Позивање на вешање Вучића је кривично дело.

Dr

pre 1 godinu

Ne može bez izbora! Ali posle celog mandata. I mi što smo glasali za ovu vlast valjda imamo neka prava i mi očekujemo da se ispuni ceo mandat, nas samo 2 miliona.

Lidija

pre 1 godinu

Нека опозиција изволи на изборе па ће добити одговор од народа који у већини подржава Вучића.

Tara

pre 1 godinu

Samo napred, u nove pobede. Predaja nikada nije i neće biti opcija.

cica maca

pre 1 godinu

bilo je potrebno mnogo rada i truda da bi se Srbija oporavila od prosle vlasti.

Ana

pre 1 godinu

Cudi me kako nisu i motornu testeru upotrebili, pa da naradu pokazu kakvu oni Srbiju zele!

Katarina

pre 1 godinu

Док је опозиција била на власти, ништа нису урадили у Србији. Сад Вучићу не опраштају изградњу државе.

Una

pre 1 godinu

Verujem u pobedu, verujem u uspeh i gledanje napred u bolju budućnost.

Milica

pre 1 godinu

Нека буду избори на којима ће грађани још једном показати своју вољу и своју подршку Вучићу.

Miko

pre 1 godinu

Dizanje Srbije iz pepela je zasluga Vučića. Zato ga opozicija želi da smeni.

Sofija

pre 1 godinu

Позив на убиство Вучић је кривично дело које би требало најстроже казнити.

Kiki

pre 1 godinu

Sve što Vučić radi je za bolju Srbiju. Narod to vidi i oseti, zato ga i podržava.

Petar

pre 1 godinu

Predsednice, narod je uz Vas i imate nasu punu podrsku da gurate Srbiju napred u bolje sutra

Ana

pre 1 godinu

Nikada i nikada neće se vlast predati bez izbora a i ba izborima znamo da će istu vlast dobiti isti čovek najjaciVucic.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija je ustala da smeni Vučića po bilo koju cenu, al neće im uspeti.

Milan

pre 1 godinu

Vlastnikada bwvw Vučić dati ni predati , ako treba idemo na izbore i borimo se i tada ćemo d aje dobijemo.

saki

pre 1 godinu

Samo neka je Vucicu srecna vlast, drugi je niko ne zasluzuje

Milutin

pre 1 godinu

Poslusajte savet coveka koji ima 63 godine i smatram da sam mnogo prosao u zivotu, da imam mnogo zivotnog iskustva. Predsednika Vucica zele svrgnuti domaci tajkuni jer ih je zaustavio u pohodu pljackanja drzave, smeta Vucic i pojedinim svetskim hijenama koje zele oteti nam deo teritorije, koji bi da vladaju Srbijom, koji bi da nas nateraju da na silu uvedemo sankcije Rusiji...

Ilija

pre 1 godinu

Ovaj covek ima ogromnu energiju, snagu i ljubav za svoj narod, svoju zemlju.

Pavle

pre 1 godinu

Necemo dopustiti da opozicioni olos koji zloupotrebljava tragedije ljudi dodje na vlast bez izbora.

Djole

pre 1 godinu

Predsednik Srbije ima podršku građana, koji poštuju sve što radi za našu državu.

Vule

pre 1 godinu

Vucic nikada nigde nije "kocio" idemo samo napred, takoi sada idemo napred.

Sara

pre 1 godinu

Opet bi urnisali sve postojeće. Kako vole da vladaju?!

Veki

pre 1 godinu

Podrska predsedniku, olosima se ne daje drzava na upravljanje

Sanja

pre 1 godinu

Samo napred, predaja nije opcija, vodimo se uvwk tim sloganom. Nama opozicija ništa ne može.

ante

pre 1 godinu

povampirene ustase napale jedinog ljubljenog vodju kim jung vucica pickousno vaginalnog retardiranog degnernika koji ima cak svog ginekologa za pickicu ispod nosa. kako ide prodaja heroina danilu. vidi se novi rolex. :)hhaha a lezbaca kuka kako se bre napadaju deca jedinog vodje.amo velja nevolja snajper i skini te bandite i onda objesiti za jaja na prvo stablo. SLOBODNO KOSOVO. JEBITE MAMICU CETNICIMA. SRBE NA VRBE.

Anica

pre 1 godinu

Vučić neće predati vlast, možemo samo na izborekojw ćemo opet dobiti jer imamo podršku naroda.

Jeka

pre 1 godinu

Vucic nastavlja sa borbom, neka izbori pokazu kome narod veruje. Unosenjem tenzije nasiljem se ne dolazi na vlast.

Maja

pre 1 godinu

Vucic nece dozvoliti da Srbijom upravljaju olosi i nasilnici koji bi da dodju na vlast bez izbora.

Ana

pre 1 godinu

Nazalost ima dosta srbomrzaca, koji Vucicu ne prastaju uspehe Srbije!

Jordan

pre 1 godinu

Vucic je borben covek, koji nece dozvoliti lesinarima da vode ovu drzavu.

Natasa

pre 1 godinu

Zajednickim snagama guramo dalje u nove pobede jer hrabri i jaki se ne zaustavljaju na tome sto su postigli vec teze za jos boljom Srbijom

Ana

pre 1 godinu

Vučić voli Srbiju svim srcem, jedina svetla budućnost e je ostvariva uz Vucica..

Natasa

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic je oravi oider koji se bori za sto bolju i stabilniju drzavu i tako ce i ostati

Natasa

pre 1 godinu

Opozicija je skup ljudi koji znaju da orete smrcu i pozivaju na vesanje predsednika a za dobro naroda nebrinu

Ivan

pre 1 godinu

Blizi ti se kraj i osecas to :) Sad je Dragane vreme da krenes da menjas plocu jer ce ovaj za sobom vuci i takvu gamad poput tebe

Natasa

pre 1 godinu

Za zivot bez nasilja se ne bori nasiljem mrznjom vec voljom snagom i zeljom za bolju buducnost

Natasa

pre 1 godinu

Opozicijske lazi su najgori moguci nacin na koji zele da dodju na vlast ali im to nece uspeti jer narod neveruje njihovim recima

NEŠA

pre 1 godinu

Predsednika neće tek sada zaustaviti niko, a pogotovo ova bagra

Natasa

pre 1 godinu

Ponasanje opozicije govori o njima o tome kakvi su ljudi a takve ljude srbija ne zeli na vlasti

mara

pre 1 godinu

Narod je uz Vučića i to je najvažnije, nećemo dati da ovi divljaci dodju na vlast

ivana

pre 1 godinu

On koji je od Srbije napravio zemlju za primer i za vrlo kratko vreme je diggao na noge narod će pružiti maksimalnu podršku

ivana

pre 1 godinu

Srbija je cenjena i poštovana zemlja samo zahvaljujući predseniku

Natasa

pre 1 godinu

Takvi ljudi kakvi su u opoziciji da nam vode drzavu narod to nikad nece dozvoliti jer im netrebaju nasilnici

neda

pre 1 godinu

Iz ponora u koji je upala pogubnom politikom prošle vlasti podigao ju je predsednik i zbog toga Srbija e počela da se razvija i napreduje na svim poljima

Boban

pre 1 godinu

Nasa Srbija mora da nastavi da ide dalje brze i bolje

Veljko

pre 1 godinu

Moramo da nastavimo da idemo dalje za nasu Srbiju i za doborbit svh nas

Vesna

pre 1 godinu

Politika koju vodi Vucic je politika napretka i bolje sigurnosti

Boban

pre 1 godinu

Moramo da nastavimo dalje bez obzira na sve , ovi koji zele da putem ulica dodju na vlast moraju da shavte da to toga nikad nece doci

Boban

pre 1 godinu

Olos nikad nece doci na vlast putem ulice i to je ono sto je najbitnije i najvaznije

Vanja

pre 1 godinu

Nikad onaj njagori olos ne sme pobedti nasu Srbiju i to je najbitnije

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

VUČIĆ NE ZAUSTAVLJA, ON GURA NAPRED! Nastavlja da Srbiju gura u - provaliju.

Vukasin

pre 1 godinu

Onaj najgori olos nikad ne sme doci na vlasti dosta su nam nasu Srbiju unistavali

ANA

pre 1 godinu

OPOZICIJA TREBA DA SE STIDI ZA OVAKVO PONASANJE SVE OVO TREBA POHAPSITI.

Branimir

pre 1 godinu

Olos koji je unistavao nasu Srbiju nikad ne sme doci na vlast

Zoran

pre 1 godinu

Nikada ne treba prepustiti vlast ljudima koji su uništili Srbiju.

Ziko

pre 1 godinu

Dizanje Srbije i jeste najveci problem. Ne damo je nikome

saki

pre 1 godinu

Covek koji pokusava na sve nacine da vrati KiM a opozicija bi ga predala sutra da dodje na vlast

ANJA

pre 1 godinu

OVAKVE SRAMNE POTEZE SAMO OPOZICIJA MOZE DA URADI.

SARA

pre 1 godinu

STA SE DRUGO MOGLO OCEKIVATI OD OPOZICIJE OVO JE JADNO I BEDNO STA ONA RADI DANIMA.

MAJA

pre 1 godinu

OVAKVIM SRAMNIM PONASANJEM I NASILJEM MISLITE DA DODJETE NA VLAST OPOZICIJO.

Lalee

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću Srbija je danas jaka i stabilna zemlja!

Maki

pre 1 godinu

Rezultati izbora u prethodnoj deceniji pokazuju kome Srbija zaista veruje!

Mlađaa

pre 1 godinu

Opozicija je politizovala najeveću tragediju u novijoj istoriji Srbije zarad svojih interesa!

Nina

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji iskreno voli svoju zemlju i koji ne posustaje bez obzira na prepreke koje su pred nama.

Cole

pre 1 godinu

Srbija krupnim koracima korača ka napred zahvaljujući Vučiću!

Vlada

pre 1 godinu

Svako treba da se bori za sebe tako da ološima koji žele da razore sve što je Vučić teškim mukom uradio za ovu zemlju nećemo dozvoliti.

Colinjo

pre 1 godinu

Srbija bezuslovno veruje Aleksandru Vučiću!

Mia

pre 1 godinu

Nema predaje. Podrska predsedniku idemo dalje za bolju buducnost Srbije.

Makili

pre 1 godinu

Hrabra i odgovorna politika je Srbiju dovelau nikad bolju poziciju!

Anonimus

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću Srbija je danas ekonomski jaka zemlja!

Ziko

pre 1 godinu

Najgori su ljudi koji ucenjuju, a takvi su iz opozicije

Deki

pre 1 godinu

Bravo predsednice! Vas narod podrskava vas trud i rad, i uz Vas smo! Opozicija samo hoce vlast ali preko ulice. Dokazacemo na izborima koliko ste jaki i koliku podrsku imate!

Una

pre 1 godinu

Predsednik Vucic stiti i brani Srbiju od svih zla koja vrebaju.

Tijana

pre 1 godinu

Niko ne moze da dodje na vlast bez izbora pa ni drska i bezobrazna opozicija.

Aca

pre 1 godinu

Narod je prepoznao iskrenost i pozrtvovanost predsednika Vucica.

Marija

pre 1 godinu

Izbori su najmerodavniji za legitimnost, a Vučić je podršku velikog broja ljudi dobio na izborima i to više puta.

Nina

pre 1 godinu

Narod je prepoznao iskrenost i pozrtvovanost predsednika Vucica i zato on ima veliku podrsku.

Danka

pre 1 godinu

Samo napred predsedniče uz Vas smo do novih pobeda!

Saška

pre 1 godinu

Mogu da mu prete da nose te lutke koje pozivaju na nasilje! Ne mogu mu ništa!

Marta

pre 1 godinu

Svi se borimo protiv ovakvih što pozivaju na nasilje a kao se protiv istog bore! Podrška predsedniku u borbi protiv takvih zlobnih ljudi!

Kaja

pre 1 godinu

Vučić se upravo bori protiv nasilja! Sram bilo one koji na nasilje pozivaju, a bore se kao protiv nasilja i organizuju skupove!

Jela

pre 1 godinu

Vučić na svakom koraku pokazuje odgovornost i odlučnost to je činjenica.

Milam

pre 1 godinu

Sve što su olosi iz opozicije uništili Vucic je popravio

Martina

pre 1 godinu

Protiv takvih se predsednik oduvek bori! Uz Vas smo predsedniče, niste sami!!

Jela

pre 1 godinu

Podrška predsedniku i svaka mu čast koliko dostojanstveno podnosi sve što mu se dešava.

Mile

pre 1 godinu

,,Srbija protiv nasilja" organizuje nasilje i poziva na isto! Treba ih sve sankcionisati! Vučić je neko ko se protiv nasilja uvek borio i štitio naš narod, ali ovi što se organizuju ,,protiv nasilja" treba sankcionisati jer sprovode nasilje predvođeni politkičkom rukom!

Ana

pre 1 godinu

Srbija će se na čelu sa Vučićem izboriti protiv tih nasilnika i onih što pozivaju na nasilje! Uvek smo tu uz predsednika!

Una

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se ne plasi nicega on svim srcem brani Srbiju.

Una

pre 1 godinu

Svaka cast ovom coveku, odakle crpi toliku energiju.

Mila

pre 1 godinu

Divim se ovom coveku sto ima toliko snage i volje da se bori za Srbiju.

Aca

pre 1 godinu

Mnogo je predsednik Vučić uradio za ovu državu i tek će da radi.

jelena

pre 1 godinu

vlast se ne dobija niti osvaja na ulici, već na izborima, izvolite gospodo opozicionari na izbore pa tamo pokažite da li imate podršku za koju kažete da imate

draganče

pre 1 godinu

I potreban nam je lider koji ce da nas gura napred kada posrnemo i izgubimo kompas.

Loli

pre 1 godinu

Da nije dobar lider, narod ga nikada ne bi birao na izborima.

Ziko

pre 1 godinu

Vucic predstavlja izbornu volju gradjana a vi iz opozicije se mozete buniti koliko vam volja

Sara

pre 1 godinu

Neverovatno koliko snage i energije koju poseduje predsednik Vučić, ne posustaje ni malo.

Natasa

pre 1 godinu

Pravi lider i veliki covek u oravom smislu te reci neko ko se zalaze za Srbiju i njen narod koji je zasluzan za sve nase pobede i ostvarene ciljeve Aleksandar Vucic

Tara

pre 1 godinu

To je jedini čovek koji je spreman sve da da, kako bi Srbija išla napred.

Natasa

pre 1 godinu

Srbija nece posustati i pasti pod noge opoziciji jer oni nisu to sto Srbija i narod zele

Goran

pre 1 godinu

Građani vrlo dobro vide kakav je predsendik i koliko se bori za Srbiju. Zato je toliko cenjen.

ceca

pre 1 godinu

Vučića niko ne može da zaustavi u težnji da stvori Srbiju u kojopj naša deca imaju sigurnu budućnost.

Natasa

pre 1 godinu

Pravi covek koji je uvek gurao napred od nemoguceg pravio moguce od boljeg pravio jos bolje gazio i oreko trnja sve za dobrobit Srbije i njenog naroda zato Srbija i jeste uz Aleksandra Vucica

Natasa

pre 1 godinu

Zajedno ujedinjeni sa Aleksandrom Vucicem mozemo pobediti svaku prepreku koja naidje jer pravi lider covek sa velikim srcem je jedini koji moze Srbiju povesti u bolju i sigurniju buducnost

Una

pre 1 godinu

Stvarno se treba diviti ovom coveku koji je hrabar i ne predaje se lako.

Bilja

pre 1 godinu

Tako je predsednike, svaka čast. Tako radi pravi predsednik, nikad ne podleže pritiscima i ucenama.

Hana

pre 1 godinu

Svi treba da se ugledamo na predsednika Vucica koji se bori za Srbiju svim srcem.

Natasa

pre 1 godinu

Srbija je jaka stabilna drzava koja nece dozvoliti ljudima koji propagiraju nasilje lazi mrznju da je vodi jer je opozicija bas to

Natasa

pre 1 godinu

Nasilje nije ono sto narodu trwba ali je jedino sto opozicija nudi

Natasa

pre 1 godinu

Ponasanje opozicije govori da su neodgovorni nasilni puni mrznje i zavisti ljubomore jer vide da covek kao sto je Aleksandar Vucic vodi drzavu u pravom smeru

Desa

pre 1 godinu

Pošteno je rekao predsednik, nasiljem niakda neće doći opozicija na vlast, tako da to dobro treba da upamte.

Natasa

pre 1 godinu

Najgori moguci cin koji je uradjen na proteatu protiv nasilja je pokazatelj da opozicija zeli zlo mrznju i nasilje u drzavi

Aca

pre 1 godinu

Zna se kako se dolazi na vlast a to su izborima a ne nasiljem i pretnjama, kao što misli opozicija.

Dušan

pre 1 godinu

Veliko bravo i svaka čast predsendiku, koji radi bukvalno non stop i to sa istom energijom,svih ovih godina.

Era

pre 1 godinu

Predsednik Srbije, nas je bukvalno izdigao iz pepela u kojem su nas ostavili Tadić i Đilas. Ali predsednik Vučić ne staje tu,nego sigurnim koracima korača napred.

Mirko

pre 1 godinu

Ogromna podrška predsedniku u borbi protiv lesinarske opozicije! Dosta je bilo njihovih laži! Samo napred! Neće nikad biti na čelu ove zemlje ta lešinarska opozicija!

Tara

pre 1 godinu

Predsednik Vučić em ima toliku energiju em se ne boji nikoga. Tako i treba kad si čist pred svima.

Sara

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku Vučiću, koji je maksimalno posvećen zaštiti svoje zemlje i ne dozvoljava učešće stranim faktorima.

Bilja

pre 1 godinu

Vređanje predsednika jedne zemlje je vređanje i tog naroda. Zato treba dati puno podršku predsendniku da se izbori sa svim problemima.

Goran

pre 1 godinu

Jedino predsednik Vučić se zalaze za mir i stabilnost u regionu, dok ostale baš briga. Upravo zbog toga ima veliku poidršku naroda.

Mila

pre 1 godinu

Narod je izabrao Vucica i uvel ce tako biti dok narod bira zna se ko ce valdati Srbijom

Nina

pre 1 godinu

Neka opozicija trazi izbore, jedino tako moze da se dokaze sta narod zeli

Zoran

pre 1 godinu

Ne znam kako su mislili bez izborne pobede da dođu na vlast!

Drakce

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica i nista mu ne mogu . On se boti za interese svih nas.

emanuela

pre 1 godinu

Samo ujedinjeni oko iste ideje imamo snagu da se suprotstavimo onima koji nam ne žele dobro.

Mika

pre 1 godinu

Srbija je jaka i stabilna ,opoziciji nije mesto u njoj ,opoziciji nije bitna Srbija samo vlast .Udruzili bi se i sa djavolom ,a kamoli sa tajkunskim medijima

emily

pre 1 godinu

Vučić je najbolji predsednik. Na njega treba svi da se ugledaju.

regoja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić čvrsto stoji iza svojih političkih stavova

radašin

pre 1 godinu

Vučić vodi odgovornu politiku i bori se za svoju zemlju.

radovan

pre 1 godinu

Coveka kao sto je Predsednik Vucic,olosi,izdajice nikada nece ni u snu moci pobediti!!!!

Tikica

pre 1 godinu

Vučić ima podršku naroda i nikada neće imati konkurenciju, jer mu niko nije ni do kolena!

Tale surovi

pre 1 godinu

Gradjani sigurno nece ukazati poverenje izdajnicima kao sto je kvazi trula bolesna opozicija!

tatko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je ozbiljan i odgovoran političar i zato ga narod ceni.

zaga

pre 1 godinu

Vučic je odgovoran politicar koji u svakom momentu okrenut Srbiji i gradjanima!

Zare

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je jedini lider kojeg niko nece moci da pobedi, sve dok ima podrsku naroda

ujka tale

pre 1 godinu

Вучић је до сада небројано пута доказао како се и колико бори за свој народ

ujka vasa

pre 1 godinu

Nećemo im dozvoliti nikada više da budu na vlasti.

uros

pre 1 godinu

Srbija ide napred, mnogo je stabilnija i ekonomski jaca zemlja nego u prethodnom periodu sve to zahvaljujuci Vucicu

uvek zajedno

pre 1 godinu

Kada se odgovorno vode državni poslovi, onda se postižu dobri rezultati

Oskar

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniku na odanosti i marljivom radu.

Oki

pre 1 godinu

Trud našeg predsednika se vidi na svakom koraku.

Obradović

pre 1 godinu

Hvala predsedniki što se trudi da naša zemlja napreduje.

oliver

pre 1 godinu

Hvala predsedniki što se trudi da naša zemlja napreduje.

igipop

pre 1 godinu

Trud i marljiv rad Predsednika Vucica su veoma vidljivi

čolić milorad

pre 1 godinu

Naš Predsednik je odgovoran drzavnik koji se svakodnevno bori za gradjane.

gremlin

pre 1 godinu

Srbija je sve jaca zahvaljujuci Predsedniku Vucicu

Bolest mozga

pre 1 godinu

Može li neko da kaže ovom bolesniku da se leči i da nije car, kada on padne sa vlasti nece ga naslediti niko njegov.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija