• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2023

09:41 >> 11:57

OPOZICIJA NEMA NIJEDNOG ČASNOG ČOVEKA, TA VLADA NE BI IMALA LEGITIMET! Šešelj za Informer TV: Dešavanja na KiM i u Beogradu čvrsto su povezana! (VIDEO)

Zoran Sinko

Politika

OPOZICIJA NEMA NIJEDNOG ČASNOG ČOVEKA, TA VLADA NE BI IMALA LEGITIMET! Šešelj za Informer TV: Dešavanja na KiM i u Beogradu čvrsto su povezana! (VIDEO)

Podeli vest

Lider SRS Vojislav Šešelj u Jutarnjem programu Informer TV govorio je o protestima koji organizuje opozicija nekoliko nedelja unazad, istakavši da su demonstracije u Beogradu i situacija na Kosovu i Metohiji usko povezane.

- Rezultati izbora na KiM treba da odgovaraju volji građana, a mislim da će Srpska lista pobediti. Mi podržavamo njih i za Srpsku listu glasamo, ali nećemo ni po koju cenu da priznamo te prištinske institucije. Ovo što se dešava na KiM je povezano sa demonstracijama u Beogradu - kaže on. 

Kako Šešelj ističe, iza svega toga stoje zapadne obaveštajne službe. 

Govoreći o Milovanu Brkiću i protestima u Beogradu, kaže da se urednik Tabloida služi najprljavijim sredstvima. 

Foto: Zoran Sinko

- Oni to vode hirurškom preciznošću, ali nisu mogli sve svoje ideologe da drže na uzdama. Brkićeve reči su više puta ponovljene na raznim televizijima, i to je nešto apsolutno nedozvoljeno. Da se uđe u Skupštinu i da se Vučiću otkine glava... Kad su neki mediji objavili šta je on izjavio, onda su počeli da ga se odriču. 97.godine je štampao letak na kome ja sa uvećanim stomakom se družim sa Franjom Tuđmanom, služi se najprljavijim sredstvima -  ističe lider SRS. 

Šešelj je istakao da je podrška Ruske Federacije izuzetno značajna za Srbiju. 

- To što se dešava na KiM i u Beogradu čvrsto je povezano. To je rekao i ruski ambasador. Nisam ni sumnjao da je ruska diplomatija upoznata sa ovim što se dešava ovde. Važno je da se oglasio i time stavio do znanja da Rusija neće ćutati na ono što se ovde dešava, to je kolosalna podrška i veoma nam je važno to - dodaje Šešelj. 

Foto: Zoran Sinko

Šešelj se dotakao i opozicije, kao i strukture, koju, kako smatra lider SRS, predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da počisti. 

- Traže prelaznu vladu. Šta to znači? Pa ko koga pređe u njoj. Koga bi stavili u tehničku vladu? Nemaju nijednog časnog čoveka i ta vlada ne bi imala legitimitet. Nemam ni ja legitimitet da budem u vlasti, ali imam legitimitet da se kao građanin pojavim u vašoj emisiji. Vučić treba da počisti ljude koji su prepodne vlast, a popodne šuruju sa opozicijom - ističe on. 

Šešelj je takođe napomenuo ko je najveći srbomrzac u našoj zemlji. 

- Glavni ustaša u Beogradu je Boris Tadić. Gde je veći ustaša od njega? Ustaše su svi koji mrze srpski narod i koji bi želeli da unište srpsku državu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XY

pre 10 meseci

Ma kako da ne!Samo si ti "pametan"svinjo cetnicka.Covecanstvo je napravilo veliku gresku sto si ponovo ugledao dan,jer takve ubice i svinje nisu za civilizaciju.

pax_orion

pre 10 meseci

vojislav the svinja šešelj. peder i kurcoprimač.

Pera

pre 10 meseci

Izgleda da je izmedju ostalih i hirurg Dr. Bojanić kupljen za male pare. To što on reklamira, nema nikakve veze sa stvarnošću, činjenica je da ta klapa prodaje tajno svoje proizvode (koje ne pomažu) bez da dobiju odobrenje od državne institucije i prodaju proizvod u svim apotekama. On kao hirurg treba da zna da se proširene vene operišu da bi tek tada bilo efekta, spoljno mazanje ne znači ništa

kužni vetar

pre 10 meseci

Tetovirani momci u crnom Novaka Nedića, Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića na Kosovu odvlače pažnju od narodnog bunta u Beogradu. Sve će to prestati kad DEA, EUROPOL i INTERPOL izdaju poternice za članove Vučićevog kartela.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija