• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2023

08:30

OVO ULAZI U ISTORIJU BEŠČAŠĆA! Đukanović za Informer TV: Opozicija namerno pravi haos - jedan od razloga protesta je da dodatno destabilizuju zemlju!

printscreen

Politika

OVO ULAZI U ISTORIJU BEŠČAŠĆA! Đukanović za Informer TV: Opozicija namerno pravi haos - jedan od razloga protesta je da dodatno destabilizuju zemlju!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke i advokat Vladimir Đukanović u Jutarnjem programu Informer TV govorio je o protestima koje organizuje opozicija nekoliko nedelja unazad, istakavši da tome more da se stane na put.

Đukanović je na početku emisije istakao da su demonstracije političkog karaktera, sa jednim ličnim ciljem. 

- Danima već unazad otkad su se dogodile dve jezive tragedije, kroz jednu bizarnu situaciju, pojedinci su odlučili da iskoriste to u političke svrhe. To traje dobrih mesec dana, sa neverovatnim porukama na društvenim mrežama, od toga da će da nas vešaju, da smo sendvičari, neobrazovani... Vi imate jednog lidera opozicije koji je jedva završio srednju školu. Ali on je lider opozicije, nameće se da bude i kandidat za predsednika Srbije. Došlo je vreme da se tome stane na put. Moja poruka je svim čestitim ljudima je da ne smemo da ustuknemo pred najgorima. Ovi što zloupotrebljavaju proteste, pred njima nećemo da ustuknemo, moramo da se borimo -  rekao je Đukanović i dodao:

- Ja pozivam naše članstvo da se bori i moramo da buidemo mnogo uporniji. Ja nisam siguran u ishod te bitke, jer se strašna sila obrušila na nas. Šta god da uradite, naći će nešto negativno i vodiće neku kampanju protiv nas. Argumentacijom da se borimo protiv njih. 

Kako kaže Đukanović, ovo što radi deo opozicije ulazi u istoriju beščašća. 

- Takva kampanja nije viđena u životu, da ste krivi za smrt ne znam koliko ljudi. Šta da kažete? Suočavate se sa tim da morate da se branite da niste krivi za smrt dece u "Ribnikaru". Ovo ulazi u istoriju beščašća. Prvi put se suočavamo sa ovakvim tragedijama. Onaj ko je organizator protesta, Miki Aleksić, Marinika Tepić, Srđan Milivojevioć, vi kad idete na taj skup, idete na skup dela opozicije. Ja sam želeo da izađem na taj protest, ali kada sam video ko je u prvim redovima, nisam hteo da šetam s tim ljudima. Njih uopšte ne zanima smrt dece i bezbednost naše dece, već samo politički ciljevi. Nikakva bezbednost dece njih ne zanima - kaže Đukanović i dodaje:

- Ne može Skupština da smenjuje rukovdostvo REM-a. Bezobrazluk je šta rade, namerno prave cirkus, prave haos. To je jedini razlog zašto protestuju, kao i da dodatno destabilizuju zemlju -  kaže Đukanović. 

Na kraju, kako ističe, da je jasno da je Brkić ideolog dela opozicije koji pravi haos u Srbiji. 

- Sad kad je otkriveno da nije nikakav ubačen element, lutka ne može da bude krivično delo. Vi tim načinom šaljete poruku da će biti neko obešen. Da smo mi nosili lutku Đilasa, oni bi nas bombardovali. Srđan Nogo nije bio ubačen, on razmišlja isto kao i vi. Jasno je, gospodo, da je Brkić vaš ideolog. Vi koji ste preoteli protest, vaša ideologija je da budemo krezubi, prljavi, obešeni... Većina njih su uglavnom potomci oslobodioca posle 45. godine. To su ljudi koji su poubijali srpsku predratnu inteligenciju i zauzeli stanove... Oni bi sve koji vole svoju zemlju streljali. Kampanja zastrašujućih razmera - zaključio je Đukanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 10 meseci

Ti da pričaš o beščašću? Pa bre vi ste beščasni pa nema vise gde... Kakvo licemerje!

elezovic

pre 10 meseci

O casti prica osoba koja u sred noci .. sa Belivukovom ekipom upada u Lutriju srbije .. i niko od nadleznih nije ustanovio sta su radili . . da li je neki od dobitnika posle toga ubijen .. ucenjen .. SRAMOTA ZA DRZAVU SRBIJU

Krivi

pre 10 meseci

Đukanović...mešetar. Zašto opozicija nemerno izaziva haos? Pa zato što nema sankcija. A zašto nema sankcija? Pa zato što su Đukanović i Vučić nakaradnom "reformom" Pravosuđa svesno "predali" Srbijansko pravosuđe u ruke fašista sa Zapada.

Gleichschaltung

pre 10 meseci

Sve je u Srbiji politika, jer predsednik bukvalno iskače iz praznog frižidera građana Srbije, pedofil se zaposli u vrtiću uz pomoć SNS, sve je ovde politika!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija