• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2023

13:29

DECA U ZVEČANU ISPRED KORDONA KFORA IGRAJU KOŠARKU! Prijateljska utakmica basketa (VIDEO+FOTO)

Informer

Politika

DECA U ZVEČANU ISPRED KORDONA KFORA IGRAJU KOŠARKU! Prijateljska utakmica basketa (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Nakon sto je Srbija osvojila zlatnu medalju u basketu, deca iz više lokalnih košarkaških klubova sa severa KiM odigrala su ispred kordona Kfora u Zvečanu prijateljsku utakmicu basketa.

U nadmetanju su im se pridružili i građani koji mirno protestuju već 10 dana, deca, mediji, ali ovoga puta vojnici Kfora nisa bili zainteresovani da šutiraju na koš i učestvuju u sportskom nadmetanju. 

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dada

pre 10 meseci

Ne mogu siptari da provociraju, koliko Srbi mogu da izdrze.

Maki

pre 10 meseci

Uz Vučića napredujemo svakim danom i stvaramo mir!!!

Marko

pre 10 meseci

Jel iskreno možete vi da prestanete sa tim utopijama!!??? U kurcu ste sve dok Vas vodi Četnik i Lezbijka

Ana

pre 10 meseci

Dirljiva slika…. Treba neko vec jednom ds stane na put tom Kurtiju i da nam ostavi decu da uzivaju u detinjstvu

Miki

pre 10 meseci

Pametna sportska deca, nista im ne smeta da odigraju partiju basketa

Djordje

pre 10 meseci

Lako je napadati predsednika Vucica i ne raditi nista za boljitak svoje zemlje i gradjana kao opozicija sto ne radi nista samo sramoti drzavu Srbiju... Jos malo vremena treba sve da se slegne i dodje na svoje Srbija je bolje mesto za zivot od kako je Aleksandar Vucic vodi! Podrska predsedniku! izborice se nas predsednik sa svima i na kraju ce da vlada mir i prosperitet u ovoj drzavi. ZIVELA SRBIJA...

Cici

pre 10 meseci

Bravo deco, vi ste nasi heroji i buducnost ove zemlje!

Jelena

pre 10 meseci

Deca na severu Kosova se mirnim protestima, kroz igru, bore za svoja prava.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija