• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski portal, Informer.rs

01.07.2023

11:32

Albanci kukaju: Prijatelji nas kažnjavaju zbog hirova Aljbina Kurtija

A.G.

Politika

Albanci kukaju: Prijatelji nas kažnjavaju zbog hirova Aljbina Kurtija

Podeli vest

Predsednik Demokratske partije Kosova Memlji Krasnići izjavio je da tzv. Kosovo više ne može da bude talac hirova Aljbina Kurtija, navodeći da je za dve godine Kurtijeve vlade, osim stagnacije i degradacije u svim sferama života, tzv. Kosovo doživelo i sankcije od svojih prijatelja.

– Posle isključenja vojske tzv. Kosova iz vežbe NATO-a „Defender Europe 23, sada je i Evropska unija potvrdila seriju sankcija našoj zemlji, kao rezultat avanturističke vlade koja je izabrala konfrontaciju sa saveznicima. Svojim postupkom ovaj neodgovorni premijer stavlja tzv. Kosovo na mapu sankcionisanih zemalja od strane Evrope na kojoj su samo Rusija, Belorusija, Moldavija i Republika Srpska, napisao je Krasnići na Fejsbuku i upitao da li je moguće da je svima loše, a da je samo Aljbinu Kurtiju dobro?

Lider DPK je rekao da je za ponedeljak sazvao sastanak Izvršnog odbora stranke na kome će se razgovarati o važnim odlukama koje, kako je naveo, „zahteva ovaj izazovan period“.

– Situacija nije normalna i ne možemo da simuliramo normalnost. Jedno je više nego jasno: tzv. Kosovo više ne može da ostane talac hirova Aljbina Kurtija, naveo je Krasnići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija