• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2023

11:15

Jovanov razmontirao poslanika Narodne stranke: Taj je krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada deo

printskrin

Politika

Jovanov razmontirao poslanika Narodne stranke: Taj je krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada deo

Podeli vest

Poslanik SNS Milenko Jovanov odgovorio je poslaniku Narodne stranke Borislavu Novakoviću u nastavku Trećeg vanrednog zasedanja Narodne skupštine u njenom Trinaestom sazivu.

- Taj je krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada jedan deo. Sve što je moglo da mu dođe pod ruku, ali nije odgovarao. Zato što je otišao kod sudije za prekršaje, priznao da je lopov, a dvoje nevinih ljudi strpao u zatvor i onda pilatovdski prao ruke kako, eto, njemu je žao, al mora neko i da odgovara za njegov lopovluk kad već neće on - izjavio je Jovanov.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija