• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2023

11:32

Za "Oluju" niko nije osuđen! Vučićević o zločinačkom poduhvatu hrvatske vlasti i zapadnih centara moći

printscreen

Politika

Za "Oluju" niko nije osuđen! Vučićević o zločinačkom poduhvatu hrvatske vlasti i zapadnih centara moći

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan. J. Vučićević bio je gost na TV Pink gde je govorio o zločinačkoj operaciji "Oluja" za koju niko nije odgovarao u Hagu i koja se u Hrvatskoj slavi kao državni praznik.

Vučićević je naglasio da Hrvatska nastavlja da slavi zločinačku operacuju "Oluja" kao svoj državni praznik, a to ništa drugo nije bilo nego genocid i masovni zločin nad Srbima. 

- Hrvatska će ponovo slaviti zločin "Oluje" zato što je ubijanje Srba, etničko čišćenje Srba, masovni zločin nad Srbima i suštinski genocid nad Srbima, državni praznik današnje Republike Hrvatske. To je užasno i strašno, ali to je tako. Niko nije osuđen za "Oluju", a ona je očigledno bila zajedničko delo i zajednički zločinački poduhvat tadašnje hrvatske vlasti i zapadnih centara moći. Nemojte da se lažemo, to svi znamo - istakao je Vučićević i dodao da niko nije kažnjen za bombardovanje nedužnih Srba na Petrovačkoj cesti.  

- Trebalo je u Hagu proprati njihove biografije i proglasiti ih za nevine, a očigledno su počinili jezive i monstruouzne zločine. Izvinite, kako je moguće da niko nije kažnjen za Petrovačku cestu? Bombardujete i to drugi, treći dan od početka "Oluje", dakle kada je sve na terenu već gotovo, kada su oni zauzeli ono što su hteli da zauzmu, neke srpske izbeglice, neka deca, neki starci, neke žene, idu u neizvesnost, u izbeglištvo. Oni bombarduju izbegličku kolonu sa visine od nekoliko desetine metara i jasno su ti piloti videli šta bombarduju - naglasio je glavni i odgovorni urednik "Informera" i podvukao da danas vlasti u Hrvatskoj lažu da su bombardovali vojnu, a ne izbegličku kolonu. 

- Oni sada lažu i kažu "mi smo bombardovali vojnu kolonu, mislili smo da su to tenkovi". Šta ste imali da mislite? Vidi se da su to traktori, automobili, kombiji, da je to sirotinja i izbeglice i vi to bombardujete i vi to danas slavite. Hoćete da pričamo o stotinama jezivih zločina nad srpskim civilima koji su ostali u svojim kućama, u svojim selima, o pobijenim starcima, silovanim ženama. To su jezive stvari i oni to slave i kažu da je to državni praznik. Oni su završili 1991- 1995. ono što su njihovi ideološki preci započeli 1941 - 1945. godine  - rekao je Vučićević. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija