• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2023

15:32

(FOTO) Kurti naredio Kamberiju da pali Srbiju! Šolakovac jedva dočekao da prenese njihove laži i napade!

EPA/printscreen/narodna skupština srbije

Politika

(FOTO) Kurti naredio Kamberiju da pali Srbiju! Šolakovac jedva dočekao da prenese njihove laži i napade!

Podeli vest

Narodni poslanik iz Bujanovca Šaip Kamberi izokrenuo je reči premijerke Srbije Ane Brnabić izrečene na Strateškom forumu na Bledu kada je objasnila da Albanci koji žive u centralnoj Srbiji nisu životno ugroženi za razliku od Srba u južnoj srpskoj pokrajini na koje se svako malo puca i vrši teror, pritom objašnjavajući težak položaj našeg naroda u pokrajini.

Ovu paralelu albanski poslanik je, pod palicom teroriste Aljbina Kurtija, iskroristio kako bi Albance predstavio žrtvama i lažno optužio državni vrh Srbije za nešto što nije izrečeno.

Foto: printscreen

N1

Kamberi je kazao je da je premijerka Srbije zapravo poručila Albancima u Srbiji "Ne tražite prava, dovoljno je što vas ne ubijamo" i tako plasirao još jednu laž, a velikodušnu pomoć u širenju iste je pružio tajkun Dragan Šolak koji mu je obezbedio kako medijski prostor u svojim glasilima, tako i promociju uz pomoć jednog od svojih glavnih urednika Slobodana Georgieva.

Foto: printscreen

Tvit Georieva

 

- Šaip Kamberi kazao je da je Ana Brnabić sa Strateškog foruma na Bledu zapravo poručila Albancima u Srbiji: "Ne tražite prava, dovoljno je što vas ne ubijamo". Kako prenose Bujanovačke, on je rekao da je poruka da Albanci "imaju prava" jer ih niko ne "ubija" - napisao je šolakovac i otvoreno stao na stranu onih koji svoji bi da vide Srbiju na kolenima i otmu nam Kosovo i Metohiju.

Na taj način jasno je da se šolakovac bez srama priključio Kamberijevoj i Kurtijevoj kampanji laži i napada, te tako prenosi i podržava naređenja od strane Kurtija upućena Kamberiju da pali Srbiju.

Inače, nije isključeno da plasiranje ove laži pokušaj osvete nakon što je premijerka Srbije Kurtija postavila na mesto na forumu u Bledu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija