• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2023

22:04

(VIDEO) Palo priznanje na Novoj S: Parizer je Vučićeva golčina opoziciji!

printscreen

Politika

(VIDEO) Palo priznanje na Novoj S: Parizer je Vučićeva golčina opoziciji!

Podeli vest

U političko-medijskom imaginarijumu tajkuna Dragana Šolaka došlo je do potpunog zemljotresa pošto je jedan od sagovornika Nove S priznao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić fudbalskim rečnikom zabio golčinu opoziciji reakcijom na goruću temu - pojeftinjenje određenih proizvoda među kojima je i najveći opozicioni neprijatelj - parizer.

Ovo šokantno priznanje došlo je od Bojana Vranića sa Fakulteta političkih nauka, koji je ocenio da je parizer najbolji politički poen Aleksandra Vučića još od hapšenja Miroslava Miškovića 2013. godine.

- On je samo izneo jednu korpu i društvene mreže su samo o tome pričale! To je politička golčina broj jedan - rekao je između ostalog Vranić.

Podsetimo, priča o parizeru postala je jedna od udarnih političkih priča u zemlji nakon gostovanja glavnog urednika NIN Milana Ćulibrka u Utisku nedelje kod Olje Bećković.

Ćulibrk je tada, kako je Informer već pisao, rekao da nema nikakve šanse da Vučić jede jeftini parizer koji je pokazao na konferenciji za novinare, ali je ubrzo demantovan pošto su predsednik Srbije, ministari Siniša Mali i Tomislav Momirović zajednički doručkovali "zidarski" sendvič.

Hajka se, međutim, tu nije zaustavila, već su dežurni hejteri nastavili po starom običaju da jednu laž zamenjuju drugom.

Upravo o tom načinu delovanja hejterske opozicije govorio je i sam Vučić.

Ovo je samo bio način da pokažem modus operandi njihovog laganja. I samo lažu, od Jovanjice, Voštinića i još mnogo toga...  Ono što je bitno je da će sledeće nedelje još 10-15 proizvoda biti sa nižim cenama i na taj način pokazujemo da brinemo o našim građanima - rekao je predsednik Srbije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata
Partizan

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata

Vratio se! Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (51) danas je drugi put promovisan u šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan. Vratio se posle četiri godine, mada deo navijača smatra da nikad nije trebalo ni da odlazi. Ipak, drugi deo smatra da ni on neće ništa popraviti, a ovde su samo neke činjenice koje su obeležile njegov prvi boravak u redovima posrnulog giganta iz Humske!

27.09.2024

15:21

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija