• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

21.09.2023

10:50

Opozicija potpisuje pakt za rušenje Vučića - Dok se predsednik Srbije bori za KiM, oni stavljaju potpis za uništenje Srbije!

Reuters

Politika

Opozicija potpisuje pakt za rušenje Vučića - Dok se predsednik Srbije bori za KiM, oni stavljaju potpis za uništenje Srbije!

Podeli vest

Prozapadna opozicija, odnosno opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja" danas će potpisati sporazum o rušenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a kojim potvrđuju da ih okuplja mržnja prema šefu naše države

Oni su za potpisivanje pakta odabrali baš dan kada će predsednik Vučić održati govor na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a koji je važan za Srbiju i naš narod na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić u govoru koji će danas održati u UN ukazaće na licemerje u svetu, ogoliće istinu pred svetskim moćnicima, a sve u pokušaju da odbrani i ukaže na poziciju Srbije boreći se za naše nacionalne interese.

- Pozivaju se na principe, a principe primenjuju samo kad im odgovara! Kako možete da govorite o suverenitetu i teritorijalnom integritetu kao najvišem principu, a kršite ga i dan-danas na primeru Srbije? Tu kažete da ste to uradili zbog humanitarne katastrofe na KiM? Pa to i Putin kaže za Donbas! - rekao je juče predsednik iz Njujorka i dodao:

- Glavna tema mog govora biće principi međunarodnog javnog prava, kao politički veteran želim da ostavim pečat i tim govorom i molim građane Srbije da to poslušaju, biće posle 17 sati, govoriću činjenice, istinu i verujem da se mnogima neće dopasti. Možda ću da govorim i nešto duže, možda će da me prekinu, neki su govorili i duže, njih nisu prekidali - rekao je Vučić i dodao da je popisao sve velike lidere koji su govorili duže, te da će te činjenice iskoristiti ukoliko ga budu prekinuli.

Podsetimo, da opozicija i mediji u vlasništvu Dragana Šolaka na sve načine rade protiv interesa naše zemlje ukazuje i nedavna činjenica da su dok je predsednik imao teške razgovore u Briselu objavili čak 39 negativnih tekstova o njemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija