• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2023

12:36

Dozvoljen ulazak u selo Banjska! Doneta odluka o deblokadi posle četiri dana!

Tanjug

Politika

Dozvoljen ulazak u selo Banjska! Doneta odluka o deblokadi posle četiri dana!

Podeli vest

Privremene vlasti u Prištini donele su odluku o deblokadi područja oko Banjske, tako da je omogućen ulazak u selo.

Policija je okupljenim novinarima na raskrsnici, na magistrali Mitrovica-Leposović, saopštila da je doneta odluka o deblokadi područja sela Banjska, javlja reporter RTS-a.

To znači da svi koji ulaze u selo Banjska, mogu da se kreću glavnim putem.

Rečeno je i da postoji i rizik od neeksplodiranih minskih sredstava i da treba voditi računa i da se ne skreće sa glavnog puta.

Prištinski mediji su objavili informaciju da je tužilaštvo oslobodilo četvoricu Srba zbog, kako je navedeno, nedostatka dokaza da su povezani sa sukobima koji su se dogodili u nedelju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija