• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2023

09:18

S prstom na obaraču ispred vrtića Danica Jaramaz u Kosovskoj Mitrovici - Kurtijev teror nema kraja! (VIDEO)

informer.rs

Politika

S prstom na obaraču ispred vrtića Danica Jaramaz u Kosovskoj Mitrovici - Kurtijev teror nema kraja! (VIDEO)

Podeli vest

Teror Kurtijevih specijalaca nema kraja, pa su oni tako jutros s prstom na obaraču ispred vrtića Danica Jaramaz u Kosovskoj Mitrovici marširali pred uplašenom decom i zaposlenima

Strašan teror premijera lažne države Aljbina Kurtija i njegovih terorista ne prestaje, a do zuba naoružani specijalci sa prstom na obaraču šetali su se ispred dečijeg vrtića u kome su u tom trenutku bila deca i zaposleni vaspitači. Roditelji i deca su bili prestravljeni, a strah je preovladao posebno kada su Kurtijevog bandita videli sa prstom na obaraču ispred pomenutog vrtića!

Ovo su jutros gledali zaposleni i deca!!

Foto: informer.rs

 

Ovo su zastrašujući prizori koje su zaposleni, roditelji i deca morali da gledaju jutros strahujući od narednog koraka Kurtijevih uniformisanih bandita, ali i strahujući živote svoje i svoje dece!

Foto:  

Foto:  

Foto:  

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija