• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

16:56

Lažu o sankcijama, a ignorišu ZSO: Raskrinkana prevara tajkunske Nove S!

Beta

Politika

Lažu o sankcijama, a ignorišu ZSO: Raskrinkana prevara tajkunske Nove S!

Podeli vest

Tajkunski portal Nova S još jednom je stao protiv države Srbije!

U tekstu pod naslovom: „Ekskluzivno Predlozi za rezoluciju Evropskog parlamenta o Banjskoj: Vučićevi saveznici predlažu sankcije ako se utvrdi odgovornost vlasti" slagali su da Evropska narodna partija (EPP) predlaže sankcije zbog incidenta u Banjskoj od 24. septembra, iako istih nema ni na vidiku, već se tek uslovno predlažu mere.

U senzacionalistickom tekstu propustili su da istaknu da EPP poziva tzv. Kosovo da formira ZSO bez daljeg odlaganja, vec su to cisto taksativno naveli.

Foto: printscreen

 

S druge strane, oko pitanja sankcija podigli su prašinu, otvoreno pokazujuci da priželjkuju da se našoj zemlji uvedu sankcije.

Takođe, važno je istaći da EPP osuđuje Srbiju zbog blokade tzv. Kosova u Savetu Evrope.

- Duboko žalimo zbog prigovora Srbije na clanstva Kosova u Savetu Evrope, pozivamo Srbiju da se uzdrži od upotrebe sile u skladu sa medunarodnim obavezama - navodi se u predlogu.

Ova taćka nedvosmisleno dokazuje da Srbija i predsednik Aleksandar Vučić trpe pritiske upravo zbog toga što Vučić čuva integritet i suverenitet države.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51