• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2023

20:29

Niste sami, pristojna i većinska Srbija je uz vas! Brnabić podelila fotografiju sa majkom, pa poslala poruku porodici Vučić!

TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg

Politika

Niste sami, pristojna i većinska Srbija je uz vas! Brnabić podelila fotografiju sa majkom, pa poslala poruku porodici Vučić!

Podeli vest

Drugi predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održao se danas u Pirotu. Na skupu je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a pre njega se obratio predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević i poverenica gradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić.

Nakon toga se Brnabić oglasila na svom Instagram profilu. 

"Danas sam na skupu koalicije okupljene oko izborne liste “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” u Pirotu sa majkom. Ovde nismo samo kako bismo podržale Srpsku naprednu stranku i nastavak razvoja naše zemlje, već pre svega kao podrška Vučiću i porodici Vučić, koja proživljava pretežak period u svojim životima. Članovi porodice Vučić, od najmlađeg Vukana do najstarijeg Anđelka, na udaru su uvreda besramnih ljudi kojima ništa u životu nije sveto. Niste sami, i normalna, pristojna i većinska Srbija je uz vas. Pre svega na ljudskom nivou, a da je i na političkom biće jasno 17. decembra", napisala je Brnabić. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija