• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2023

15:56

Dragan J. Vučićević izazvao Đilasovog rušitelja: Pozivam gospodina Miketića da javno odgovori da li je uzimao neke supstance? (VIDEO)

Informer

Politika

Dragan J. Vučićević izazvao Đilasovog rušitelja: Pozivam gospodina Miketića da javno odgovori da li je uzimao neke supstance? (VIDEO)

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević postavio je na današnjem Drugom kolegijumu Informer TV-a izazov Đorđu Miketiću koji se nalazi na listi Dragana Đilasa za izbore u Beogradu.

Naime, Dragan J. Vučićević upitao je gospodina Miketića da li je uzimao neke supstance? I, koje supstance tačno uzima? I na koji način ih uzima?

- I zamolio bih gospodina Miketića pre nego što mi odgovori, da dobro razmisli kako će da mi odgovori? I pre nego što zapreti tužbom ili kaže da lažem, da razmisli da možda mogu da dokažem da on možda uzima neke supstance. I kakve supstance - istakao je naš glavni urednik.

Kako je Vučićević istakao, nije problem da "čika Miketić" radi to što radi, i da uzima svoje supstance. Samo, ima i narod u Srbiji pravo da zna ko traži od njega mandat da vlada ovom zemljom.

Glavni urednik Informera je na kraju ponovio pitanje i javno pozvao Đorđa Miketića da odgovori.

- Jako mi je zanimljivo šta će Miketić odgovoriti i da li će odgovoriti. Evo pozivam ga javno da odgovori. Gospodine Miketiću, da li vi uzimate određene psihoaktivne supstance, da ne kažem droge, da ne kažem narkotike. I kako ih uzimate i gde ih uzimate - jasan je Vučićević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija