• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

13.11.2023

11:22

Dosta zločina! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Zverinjak!

Dejan Milićević

Kolumne

Dosta zločina! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Zverinjak!

Podeli vest

Biće da je one dve izborne liste 'protiv nasilja' - i onu u Srbiji i ovu i Beogradu - sastavljao neki komedijaš. Ili ubačeni element. Ili suvi intelektualac level Radomir Večiti Student Poljoprivrede Lazović

Jer, kako drugačije nego zajebancijom objasniti činjenicu da listu 'protiv nasilja' predvodi, da njome bez ograničenja, kao stroprocentni vlasnik, gazduje onaj zvanično u policiji registrovani nasilnik, čovek koji je svojeručno premlatio tasta, oca svoje žene, i to pred tom svojom ženom i malom im decom - o Đilasu Tajkunu himself, govorim, razumemo se. Jer, kako nego klasičnom diverzijom nazvati fakat da je peti, šesti na toj listi onaj koji kaže da bi sina i brata predsednika Republike trebalo zatvoriti u šaht i ubiti kao Gadafija - o Srđanu Milivojeviću govorim, jelte (!?!). Jer kako nego najstrašnijom glupošću obrazložiti to što se na dotičnoj listi - protiv nasilja, kao što rekosmo - pri samom njenom vrhu nalazi i onaj koji preti premijerki silovanjem sve uz pomoć 'obdarenih crnaca' - Željko Veselinović, sećate se i tog stručnjaka opšte prakse, zar ne?!

Najzad, šta je ako karanje u zdrav mozak nije to kada nam se kao nekakvi najveći borci 'protiv nasilja' predstavljaju oni koji u prvim danima kampanje najstrašnijim bolesnim lažima napadnu i Angelinu, staru majku predsednika Vučića, ali i Vukana, njegovog malog sina, dečaka starog samo šest godina!?! Kako se to, zaboga, ta vajna samoprozvana elita, najgorim, najstrašnijim nasiljem bori protiv nasilja?! Je l' to, može biti, nije nasilje kada njihov ideolog Jovo Bakić opet preti krvavim prevratom, jurenjem po ulicama, bacanjem pod led svih onih koji se na slažu sa njim i sa njima?! I je l', možda, nenasilje ono kada na njihovoj, Šolakovoj televiziji oni organizuju dvosatni preki, ratni sud, gori i od haškog, a u kome predsednika Vučića, bez prava na žalbu i odgovor, osude na smrt nabijanjem na medijski kolac?!

Zverinjak, što bi rekao njihov Bjelogrlić! Eto to su oni - oni, a ne bilo ko drugi - napravili od srpske političke scene. Zverinjak u kome pokušavaju svima nama da nametnu svoj zakon laži i bolesne mržnje, zverinjak u kome nema demokratije, prava, pravde ni izbora, već samo otimanja.
Samo, pravo da vam kažem - što ih više gledam, slušam i čitam, sve sam sigurniji da od tog njihovog posla nema ništa. Nema ama baš nikakve šanse da većinska Srbija ikada podrži te i takve bitange. I velike su, rekao bih, nikad veće, šanse da na izborima 17. decembra svi oni prođu gore nego ikada do sada, moglo bi se - čini mi se - desiti da svi oni dožive konačni, finalni debakl.
Ili da se poslužim kreativnim prevodom Jelene Karleuše - ku*ac će bilo ko normalan da glasa za sve te nenormalne i od mržnje teško obolele likove.

A vi, kako ste?


glosa:

"Zverinjak, što rekao bi njihov Bjelogrlić. Eto, to su oni - oni, a ne bilo ko drugi - napravili od srpske političke scene"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija