• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

11:14

Strahovit udar tajkuna na SPC: Na ovakvim medijima rado gostuju i lažne srpske patriote!

ATA Images/Printscreen

Politika

Strahovit udar tajkuna na SPC: Na ovakvim medijima rado gostuju i lažne srpske patriote!

Podeli vest

Tajkun Dragan Šolak, medijski zaštitnik i promoter jalove srpske opozicije, naredio je medijima po svojom kontrolom da sprovedu strahovit udar na Srpsku pravoslavnu crkvu.

O tome govori i članak koji je objavljen na tajkunskom portalu Nova pod naslovom "Imaju imovine koliko hoćeš, ne plaćaju ni dinar poreza, dobijaju i srpski i hrvatski novac: Ali, SPC u Hrvatskoj je nekako ipak uspela da dođe nadomak stečaja".

U samom tekstu, SPC se naziva „jednim od najuspešnijih srpskih preduzeća“ i navodi se da „Eparhija u Zagrebu dobija novac iz budžeta Hrvatske“.

Foto: printscreen

 

 

- Da ne govorimo o milionima iz srpske državne kase. Ne treba zaboraviti da Crkva ne plaća ni porez - piše Nova S.

Da zlo bude veće, lažne patriote koji se navodno bore za Srbe i SPC, poput Miloša Jovanovića, Boška Obradovića i Milice Đurđević Stamenskovski, gotovo svakodnevno gostuju na ovim i ovakvim tajkunskim medijima.

 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iva

pre 6 meseci

Užasno je što se nazovi srpske patriotske atranke odlučuju na napade na SPC.

Neda

pre 6 meseci

Iver ne pada daleko od klade pa tako ni ovi mrzitelji od opozicije nemaju problem da odu i gostuju na televiziji na kojoj se pljuje SPC,drzava i narod... Doduse njih na nijednoj normalnoj televiziji i ne zele da ugoste!

NATAŠA

pre 6 meseci

NIJEDAN SRBIN NITI PRAVOSLAVAC NEĆE UDARITI NA SPC. TO SU OLOŠI I IZDAJNICI

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija