• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

21:54

Goran Vesić: Crkvu je izgradio narod, a Šolak daje pare za napad na Srbiju i na crkvu

mgsi

Politika

Goran Vesić: Crkvu je izgradio narod, a Šolak daje pare za napad na Srbiju i na crkvu

Podeli vest

Ovako izgleda kada oni koji u svojim medijima objavljuju najružnije stvari o crkvi pričaju o Bogu, saopštio je ministar Goran Vesić povodom prljave kampanje tajkunskih medija.

- Isti oni kojima je vladika Grigorije kada napada vlast najbolji i tada im crkva ne smeta. Sa narodom ću se sastajati svuda i na svakom mestu. Tu crkvu je izgradio narod koji je sa mnom bio u njoj dok je napolju padala kiša. Kada Šolak da makar jedan dinar za crkvu imaće pravo da priča. On pare daje za napade kako na Srbiju tako i na crkvu - stoji u objavi ministra Vesića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija