• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

17:45

Karadžić odgovorio Drobnjaku! Vučića ne moramo voleti, ali ne možemo da budemo slepi pa da ne vidimo gde je naša država danas, a gde je bila 2012.

Zoran Sinko

Politika

Karadžić odgovorio Drobnjaku! Vučića ne moramo voleti, ali ne možemo da budemo slepi pa da ne vidimo gde je naša država danas, a gde je bila 2012.

Podeli vest

Predrag Drobnjak, bivši košarkaš Partizana i mnogih NBA i evropskih klubova, potpisao je inicijativu ProGlas kojom se građani Srbije pozivaju da izađu na predstojeće izbore, i upitai svoje bivše saigrače koji su ušli u SNS da li mogu da se pogledaju u ogledalo? Goran Karadžić, član SNS-a i bivši košarkaš, odgovorio je brutalno na ove prozivke.

- Drole brate po košarci, želim da te pitam jedno sportsko/košarkaško pitanje: Je'l bi nama dok smo igrali, bilo lakše ili teže da smo kako ti reče menjali tako trenere "kao čarape", skoro svake godine? Ne zameri brate Drole, a znaš da te cenim i poštujem, iako se duže vreme nismo družili, ali ne zaboravljam koliko smo lepih trenutaka prošli od klupskih, reprezentativnih i svih drugih, privatnih druženja i naravno slavlja! - istakao je Karadžić i dodao:

- Aleksandara Vučića ne moramo voleti, ali ne možemo da budemo "slepi" pored očiju, pa da ne vidimo gde je naša MAJKA DRŽAVA SRBIJA sad, a gde je bila pre 2012.god!!!

- UZDRAVLJE, ŽIVELI I ŽIVELA NAŠA MAJKA DRŽAVA BAŠ OVAKVIM VOĐENJEM BUDUĆEG VELIKOG I KOŠARKAŠKOG TRENERA ALEKSANDRA VUČIĆA.

P. S. SIGURAN SAM DA ĆE VODITI NEKE NOVE KLINCE - KONKRETNO PIONIRE I STVARATI NEKE NOVE DROBNJAKE, BERIĆE, BODIROGE, VIDAČIĆE, ALI I KEŠELJE, REBRAČE, TOMAŠEVIĆE, GRBOVIĆE, ILIĆE, DANILOVIĆE, A I MNOGE ISKUSNE/STARIJE IGRAČINE, KOJI PODRŽAVAJU NJEGOVO VOĐENJE SRBIJE U JOŠ BOLJU I NAPREDNIJU BUDUĆNOST


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17