• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2024

23:48

Ovo morate da pogledate! Hit lista Miroljuba Petrovića o brdskim govedima u Srbiji (VIDEO)

Informer/Tanjug/printscreen

Politika

Ovo morate da pogledate! Hit lista Miroljuba Petrovića o brdskim govedima u Srbiji (VIDEO)

Podeli vest

Miroljub Petrović u javnosti poznat po izjavi "ideš pod mač bato" objavio je na društvenim mrežama video snimak koji je postao viralan.

Naime, Petrović je gostijući u jednom podkastu objavio svoju top listu o najvećim "brdskim govedima u Srbiji".

Tako su se na toj listi između ostalog našli Marko Vidojković, koji je prema rečima Miroljuba Petrovića ubedljivo na prvom mestu, Dejan Petar Zlatanović, Zoran Kesić, Dragan Đilas, Ivan Ivanović...

Ko se sve našao na ovoj urnebesnoj listi pogledajte u videu ispod:

Napravio sam listu od top 10 brdskih goveda u Srbiji. Ubedljivo na prvom mestu je Marko Vidojković. Broj dva brdsko govedo u Srbiji je Dejan Petar Zlatanović. Na trećem mestu najveća lažovčina u Srbiji i najveći reketaš u Srbiji, Milovan Brkić. Broj četiri na ovoj mojoj listi je Zoran Kesić. Peti na listi je Predrag Peca Popović, on je desna ruka Milovana Brkića. I sada dolazimo do šestog mesta najveći lopov ovde. Ono što ti je u Hrvatskoj Ante Topić Mimara, to ti je u Srbiji Dragan Đilas. Sedmo mesto moj prijatelj Boško Obradović. Osmo mesto je nosilac međunarodnih priznanja i drugih polnih obolenja Predrag Koraksić Koraks, deveti je Vuk Jeremić, a na desetom mestu je Ivan Ivanović - rekao je Miroljub Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija