• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2024

15:10

Spalili Vučića, pa "briljiraju"! Malović: Hrvati nastavljaju  da pokazuju svoje komplekse!

Privatna arhiva

Politika

Spalili Vučića, pa "briljiraju"! Malović: Hrvati nastavljaju da pokazuju svoje komplekse!

Podeli vest

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na sramnu izjavu šefa hrvatske diplomatije Gordana Grlića Radmana, koji je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao "ruskim trabantom i satelitom".

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Nakon kaštelanskih piromana na hrvatskoj sceni usledio je još jedan briljantan nastup nekoga ko sebe naziva ministrom spoljnih poslova iako je njegova izjava sve suprotno od onoga što treba da poseduje jedan šef diplomatije.

Gordan Grlić Radman zna da će biti dobar hrvat samo ako javno istupi i kaže da su Srbi loši u bilo kom kontekstu. U ovom slučaju bez imalo diplomatskog takta uradio je to na račun predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koristeći reči koje su i dovele do upućivanja diplomatske note Hrvatskoj.

Ovaj nalickani i samonabeđeni diplomata sa poprilično isfeminiziranim stavom je još jedan dokaz hrvatske dvoličnosti jer je među prvima koji je apelovao u mnogim svojim javnim nastupima na smirivanje tenzija na Zapadnom Balkanu a sada sam podiže iste bez da je imao bilo kakav valjan razlog za to.

Svi znamo da je 2024. godina izborna godina u Hrvatskoj i da je očigledno počela priprema za njih, a uvek je najbolja kampanja u Hrvatskoj bila napadati Srbe i Aleksandra Vučića. Radmanova izjava nije iznenađenje za nas, ali kočijaški rečnik više govori o njemu samome kao i kvalitetu hrvatskih kadrova po pitanju diplomatije.

Na kraju krajeva mislim da je Radman običan politički profiter sa poprilično skromnim dometima koji se na ovaj način pokušava dokazati svojim gazdama ne bi li obezbedio sebi opstanak u novom sazivu hrvatske vlade. Loš sluga, još lošijih gospodara.

Šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio ovim podovom pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

A kako je izgledalo paljenje lutke sa likom predsednika Vučića pogledajte u nastavku:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija