• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2024

21:39

Imate li bar malo srama? Nasmejani đilasovci u Briselu traže sankcije za Srbiju i srpski narod (FOTO)

Printscreen

Politika

Imate li bar malo srama? Nasmejani đilasovci u Briselu traže sankcije za Srbiju i srpski narod (FOTO)

Podeli vest

Opozicija okupljena oko tajkuna Dragana Đilasa otrčala je u Brisel, gde su na sastanku sa izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove Angelinom Ajhorst, tražili uvođenje sankcija Srbiji i srpskom narodu!

- Sjajan sastanak sa Angelinom Ajhorst, visokom zvaničnicom Spoljno političke službe EU u Briselu. Srbija želi slobodne i prave izbore - objavio je Borko Stefanović, Đilasov zamenik u Stranci slobode i pravde.

On je na platformi "X" objavio fotografiju gde se đilasovci smeju od uva do uva, što je posebno jezivo u situaciji kada traže sankcije na našu zemlju i narod.

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, kako smo danas objavili, đilasovci su na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije, preneo je izvor koji je lično prisustvovao sastanku.

Predstavnici tzv. "Srbija protiv nasilja" nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju. Oni su, dakle, zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija