• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2024

18:03

Poslala ga na popravni! Đurićeva: Miki Aleksić se samo u krađu razume!

Informer

Politika

Poslala ga na popravni! Đurićeva: Miki Aleksić se samo u krađu razume!

Podeli vest

Nevena Đurić, članIca Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorila je na izjavu Miroslava Aleksića, funkcionera Đilasove koalicije, da je "izborni proces u Srbiji obesmišljen i farsa".

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Ako već, padavičar i avgustovac, Miroslav Aleksić govori o "farsi" - to je tačno ono kako se predstavljao građanima Trstenika, dok se lično masno bogatio, oštetio budžet opštine sa suprugom i tastom za 55 miliona dinara, a pritom je, on sa svojim pajtosima "obesmislio" sve ljudsko i moralno i sve sveo na pokvarenost, lopovluk i bahatost.

Кad govori o tome kako je izborni proces u Srbiji "obesmišljen" i "farsa" kao da zaboravlja ključnu činjenicu - na decembarskim izborima je izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila dvostruko više glasova u odnosu na listu čiji je on deo. Voljom građana Srbije!

A o tome koliko je omiljen i kakvo mišljenje imaju građani Srbije o secikesi iz Trstenika najbolje svedoči podatak da je izgubio čak i u svom rodnom mestu!

To je svakom razumnom i trezvenom čoveku jasan znak - da je omražen među svojim komšijama, da čak ni oni ne mogu očima da ga vide! 

Takvi kao Aleksić su sami sebi oduvek i jedino bili važni: prvi se, brže bolje, u Narodnoj Skupštini upisao za isplatu putnih troškova, a govori o nekakvoj "krađi izbora". Кada je njegov džep u pitanju ta izmišljena "krađa" o kojoj govori je i za njega samog - sporedna stvar!

Šta reći o čoveku koji sopstvenu državu na sva usta pljuje gde god se pojavi, a onda od te iste države uzima, a da ne trepne, traktor! I uz to, silne novce: iz opštine u čijem je interesu trebao da radi, od svojih komšija, prijatelja i saboraca.

Da je tupson imao slabu ocenu iz matematike, da je išao na popravni svi znamo, ali imajući u vidu kakve sve nebuloze i gluposti lupeta, čini se da ga čak ni životno iskustvo nije ničemu naučilo. Taj se samo u krađu i malverzacije razume. Zato danas ima, kod našeg naroda, mesto rezervisano za najveće štetočine. Da služi za primer kako ne treba!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija