• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2024

10:23

Pucaju iz svih oružja! Vučić otkrio šta će se sve koristiti za pritisak na Srbiju!

Tanjug

Politika

Pucaju iz svih oružja! Vučić otkrio šta će se sve koristiti za pritisak na Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji i ističe da je u toku demonizacija Srbije.

Vučić je otkrio šta se sve koristi u pritisku na Srbiju.

- Stalna demonizacija Srbije zbog nedemokratskih odnosno, autokratskih tendencija. Imate podelu na dva dela, izbori nedemokratski, bez dokaza, a drugo je loše stanje u medijima. Drugo je čuvena Banjska, i to je postalo opšte mesto iz dva razloga. Jedan je da bi se uvek smanjila krivica Kurtijevog režima, da se ne bi pisalo o proterivanju Srba - rekao je predsednik i dodao:

- Treće, ono što možete da vidite svaki dan, stvaranje bezbrojnih, besmislenih i izmišljenih afera u smislu opšte atmosfere. Svakog dana izmislite nekog Vučićevog saradnika. Ovo sam samo želeo da ljudima pokažem kako to izgleda, zašto se takve stvari dešavaju, da ne misle da je to slučajno. To nije izazvano stvarnom brigom za situaciju u Srbiji. Ukoliko Srbija bude uspevala da drži slobodarski kurs i ne bude pala pod one pod kojima je bila 12 godina, kada je razorena cela Srbija, nesumnjivo je da će se ovakve stvari nastaviti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija