• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2024

12:31

Đurić poručila: Borku i Đilasu Srbija oduvek bila zadnja rupa na svirali!

Pedja Milosavljević

Politika

Đurić poručila: Borku i Đilasu Srbija oduvek bila zadnja rupa na svirali!

Podeli vest

Nevena Đurić, članIca Predsedništva Srpske napredne stranke, poručila je da je Borku i Đilasu Srbija oduvek bila zadnja rupa na svirali.

- Borko, nekada Borisav, još samo jedna u nizu marioneta Dragana Đilasa nikada ne propušta priliku da kojekuda po belom svetu pljune po sopstvenoj državi i narodu, dodatno nam oteža poziciju i ukalja ugled! I sve to uz snishodljivo ulagivanje svakome ko Srbiji misli loše. Jer su i Borku, baš kao i njegovom šefu, Srbija i njeni interesi oduvek bili zadnja rupa na svirali!

- Ova ljudska ništica bio je šef pregovaračkog tima za Beograd u pregovorima sa Prištinom baš one 2011. godine kada su doneti svi najgori i najteži sporazumi po naš narod i državu! Bio je glavni i odgovorni za postavljanje granice između Srba na Kosovu i Metohiji i Srba u Centralnoj Srbiji, a danas nam govori o miru i stabilnosti!

- Krađa izbora je baš ono što su njegovi saborci i on učinili 2008. godine kada im je fotelja i ideja da se dočepaju pozicija sa kojih bi bili u prilici da sa našom državom i njenim interesima trguju, da se igraju i maste bila prioritet!

- Nisu Đilas i ovi njegovi krali samo novac i budućnosti našim građanima, već i njihovu volju! Lopovi nad lopovima, kakvih svet video nije! A danas nam ti licemeri prosipaju mudrost po ovim pitanjima!

- Idu da moljakaju za sankcije Srbiji, za ukidanje investicija i urnisanje ekonomije.

- Dakle i danas - ista priča, ista pesma kao kada su vedrili i oblačili našom zemljom. Naš narod je tome stao na put: još 2012. i rešen je čvrsto da se ne vraća u kandže najgorih među najgorima! - zaključila je Nevena Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija