• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2024

10:30

Vučiću nudili Nobelovu nagradu da prizna nezavisno Kosovo! Politika EU prema Srbiji je podla i glupa, to je politika mržnje! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Politika

Vučiću nudili Nobelovu nagradu da prizna nezavisno Kosovo! Politika EU prema Srbiji je podla i glupa, to je politika mržnje! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" bio je Aleksandar Vulin, doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista. On je komentarisao reči Analene Berbok koja je pokazala nepoštovanje prema našem narodu.

Doskorašnji dirktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na  izjavu ministra spoljnih poslova Nemačke Analene Berbok koja je kazala da srce Evrope jednako kuca u Kijevu kao devedesetih u Sarajevu.

Foto: Pedja Milosavljević

Aleksandar Vulin

-Oni nama govore da je pre tridesetak godina srce Evrope kucalo u Sarajevu! Oni sad kažu da to srce kuca u Kijevu. Deda gospođe Berbok bio je zakleti nacista. Evropa kojoj mi želimo da pripadamo nama kaže da je evropsko srce kucalo u Sarajevu. Znate kada ćemo mi ući u EU? Kad uđu i Rusi, Turci i Kinezi! Nećemo ući nikad. To oni nama pokušvaju da poruče. Nema evropskih vrednost. Ovi koji objašnjavaju da su Srbi zločinci, oni se bore za silovanje zdravog razuma u kome nema Boga. Pre dva veka Karađorđevi ustanici su sanjali o tome da Srbija bude ujedinjena. Tada su im velike sile govorile da nema ujedinjenja i da Kosovo treba da ostave Šiptarima jer to nije naše. Evo danas, koliko vekova je prošlo? Ne daju nam da se ujedinimo, da napustimo Republiku Srpsku, da damo Kosovu Šiptarima. Ništa se nije promenilo. Priznaj Kosovo, uvedi sankcije Rusima i napusti Republiku Srpsku. Ništa se nije promenilo. Ovo što Rot govori Srbima, nikada ne sme da kaže Jevrejima- rekao je Vulin.

On je objasnio zašto je važno da predsednika Vučića smene sa vlasti.

-Vučić je čovek koji neće da uvede sankcije Rusiji, neće da prizna Kosovo i neće da napusti Republiku Srpsku. Zato žele da ga smene. Nudili su mu Nobelovu nagradu samo da potpiše nezavisno Kosovo. Zato hoće da ga sruše. Njih ne zanimaju ljudska prava u Srbiji. Ne zanimaju ih ljudska prava u Nemačkoj. Zanima ih samo vlast. Srbija je demokratska slobodna zemlja. Oni koji su na vlasti trpe najviše napada i kritika. Ljudska prava se ne odnose na Srbe. Oni nemaju prava. Imaju samo prava da slušaju. Politika EU prema Srbiji nije samo podla i glupa, to je politika mržnje. Oni otvoreno mrze srpski narod- rekao je Vulin.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija