• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

18.03.2024

12:24

Teror đilasovaca u Kikindi! Skandalozne poruke: "Vučiću ped*ru, jeb*te se svi"! (FOTO)

izvor M.O

Politika

Teror đilasovaca u Kikindi! Skandalozne poruke: "Vučiću ped*ru, jeb*te se svi"! (FOTO)

Podeli vest

U zgradi u Partizanskoj ulici u kikindskom Mikronaselju, u noći između 16. i 17. marta, osvanule su poruke mržnje i i pozivanja na linč svakog ko je član SNS ili je njen simpatizer.

Još jedna u nizu kukavičkih, vulgarnih, huliganskih kampanja koje se vode protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS-a. Na ulazna vrata pet stanova aktivista SNS-a u Kikindi, kao i na ulazu u zgradu u Partizanskoj ulici, čak i na mts-ovu optičku kutiju, plavim markerom ispisane su sramne poruke koje su uznemirile članove stranke: "Vučiću pe*eru", "SNS krvopije JBT-i se svi sa Vučkom i Anuškom".

Incident se dogodio u noći između 16. i 17. marta i to u danu kada se prisećamo užasnog pogroma srpskog naroda na Kosovu i Metohiji koji se dogodio pre dve decenije.

- Ovde se vidi da je nastavljena njihova politika koja je samo u floskulama borba protiv nasilja. Svaki put dokazuju da je sve samo paravan, da tu nema politike, već samo nasilja. Dovode članove SNS-a u situaciju da ne smeju da se javno oglase zbog nasilja koje trpe - rekla je ovim povodom predsednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi, Stanislava Hrnjak.

U Kikindi kao mirnom gradu, ovakvi incidenti su vrlo retki, a poruka koju su vinovnici hteli da pošalju, zastrašila je članove SNS. Oni kažu za Informer da nemaju čega da se stide i da su ponosni što su aktivisti, ali da se plaše za decu, jer je ovo direktno crtanje mete na čelo, te su nas zamolili da razumemo, zbog čega nisu hteli javno da se eksponiraju.

- Naravno da ih je strah. Neprijatna situacija je kada vam se neko i povišenim tonom obrati, a zamislite kako je kada vas neko kamenom udari s leđa u glavu, kao što je to doživela aktivistkinja SNS u Beogradu. Ovim članovima stranke se neko noću uvukao u ulaz u kom žive. Na više od pet privatnih stanova ispišu ružne poruke, najblaže rečeno. Stvara se atmosfera da ne znate koje sutra u stanju, jer podržavate politiku Srpske napredne stranke, napadne vas ili vaše dete - istakla je Hrnjak.

Policija je odmah po pozivu stanara obavila uviđaj i kako nam je rečeno, radi se na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do ovog slučaja. Ostaje pitanje, kako su huligani u večernjim satima ušli u višespratnicu u kojoj živi više aktivista SNS-a, kada na ulaznim vratima postoji šifra i magnetna brava.

Povodom ovog slučaja oglasio se na svom tviter nalogu i Kikinđanin Milenko Jovanov, član glavnog odbora SNS-a.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija