• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2024

19:47

Terzić pravo u metu: Ponošu kao i Kurtiju najviše smeta Aleksandar Vučić

sns

Politika

Terzić pravo u metu: Ponošu kao i Kurtiju najviše smeta Aleksandar Vučić

Podeli vest

Slučajnom Srbinu Zdravku Ponošu najviše smeta isto što i Aljbinu Kurtiju, a to je naravno Aleksandar Vučić, srpski državnik koji je veštim diplomatskim i političkim umećem uspeo da utiče na to da 28 država članica UN povuče odluku o priznanju lažne države, čime je raspršio sve snove hrvatskom državljaninu Ponošu i teroristima iz Prištine, koji su do 2012. godine bili na istom zadatku i učinili apsolutno sve da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti, rekao je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Pored urođenog lopovluka i kleptomanije, bivšem režimu su važni i Kurtijevi lobisti iz Brisela, zbog kojih ne smeju jednu jedinu reč da kažu o martovskom pogromu nad Srbima na KiM, kako ih ne bi uvredili i ostali bez njihove podrške i finansija. Tako su ćutali i te 2004. godine dok su nam teroristi koje su oni oslobodili iz srpskih zatvora ubijali narod i palili crkve i manastire. Izbacili su temu KiM iz UN, prebacili je na teren EU i napravili nam katastrofu, koju je Vučić morao da popravljalja i da dovede do toga da sada imamo većinu i drugačiju sliku o Srbiji i KiM u SBUN - rekao je Terzić i dodao:

- Nisu ni smeli ni hteli da reaguju Ponoš, Borko, Đilas i ekipa, jer su im tada prioritet bile pljačkaške privatizacije i dodvoravanje Zapadu, kroz sramno isporučivanje Ševeningenu našeg vojnog i političkog rukovodstva. Ništa se ni sada nije promenilo kod prozapadnih političara poput Ponoša. I dalje ih u Briselu antisrpski političari poput Picule, Šidera i Šenaha gledaju isključivo kao korisne idiote, koje koriste za borbu protiv Vučića i srpske države.

- Sve što su Kurti i lažna država uspeli da izbore, a tiče se granice između Srba i Srba, carinskog pečata, kopija katastarskih knjiga, dokumenata, uspeli su upravo u vreme Ponoša i Borka Stefanovića. I krajnje je vreme da lažovčina poput hrvatskog državljanina Zdravka Ponoša shvati da nema ništa od nezavisnosti lažne države i da on i njegov prijatelj Kurti to mogu samo da sanjaju. Vučić je jasno poručio celom svetu, u lice rekao Šolcu i Makronu i Lajčaku da se Srbija nikada neće odreći KiM da imamo naše crvene linije koje podrazumevaju da ne dolazi u obzir priznanje lažne države i članstvo u sistemu UN - istakao je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovo su supružnici koji su pretili Vučiću i policiji! Objavili lažan snimak otmice deteta u Srbiji (FOTO/VIDEO)
Politika

Ovo su supružnici koji su pretili Vučiću i policiji! Objavili lažan snimak otmice deteta u Srbiji (FOTO/VIDEO)

I.T. iz Vrnjačke Banje i njegova supruga T.T. zaposlena u ovoj lokalnoj samoupravi osumnjičeni su da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje deteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, kao i za pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije.

18.03.2024

19:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija