• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2024

17:41

Miloš FRANCUZ zapretio naprednjacima, a onda su ga oni resetovali na Kurtijeva podešavanja! (VIDEO)

Masha Bandjur, EPA Images

Politika

Miloš FRANCUZ zapretio naprednjacima, a onda su ga oni resetovali na Kurtijeva podešavanja! (VIDEO)

Podeli vest

Na današnjoj sednici Skupštine Srbije, lider novog-starog DSS-a, francuski državljanin Miloš Jovanović, pretio je članovima Srpske napredne stranke.

– Male su kazne, od tri do 15 godina, da vama kažem i to, kad dođemo na vlast, tih 15 ćemo pretvoriti u 30. Ovo što radite podleže i krivično-pravnoj odgovornosti i od nje, kunem vam se, pobeći nećete – urlao je Jovanović.

Međutim, onda je resetovan na podešavanja iz vremena kada je bio na vlasti od strane poslanika SNS Vladimira Đukanovića.

 

– Oni vam pričaju o patriotizmu i rodoljublju, oni čija supruga je predvodnik nevladine organizacije koju finansira Rokfeler fondacija koja se eksplicitno zalaže za nezavisnost Kosova i oni koji daju Proglasu podršku, gde se apsolutno svi zalažu za nezavisnost Kosova. Takvi vam danas pričaju o patriotizmu, rodoljublju i ne znam čemu – kazao je Đukanović.

Potom se nadovezala i poslanica SNS Biljana Pantić Pilja.

– Usta su vam puna Kosova i Metohije. Zarad istine, u prethodnom sazivu, vaša poslanička grupa imala je u stalnoj delegaciji Parlamentarne skupštine Saveta Evrope člana i zamenika člana. Nijednom niste otišli, ni član ni zamenik člana u isti taj Strazbur gde je svaki put na dnevnom redu bilo pitanje Kosova i Metohije. Tamo vas je valjda sramota da ustanete i da kažete kako žive Srbi na KiM, da pljunete na Aljbina Kurtija zato što ste ga pustili pa ne možete valjda tamo sad da pričate protiv njega – kazala je i dodala:

– E tu se vidi kakva su vaša dela. Vi tako branite KiM, tako što u svojoj disertaciji ne kažete da je NATO agresija nego intervencija – podvukla je Pantić Pilja.

I Vladimir Orlić imao je jasan odgovor na ovu temu.

– On na pitanje zašto ništa niste uradili tokom pogroma 2004. godine znate šta je rekao? „Pa nećete valjda da šaljemo tenkove? Niste valjda to očekivali od mene?“ Toliko o njegovom patriotizmu – kazao je Orlić, a šta je još rekao pogledajte u snimku na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija