• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2024

12:45

Đurđev: Deci je mesto pored svojih roditelja, izričito ne smeju biti delić slagalice zvane specijalni rat protiv Srbije!

Miloš Rafailović

Politika

Đurđev: Deci je mesto pored svojih roditelja, izričito ne smeju biti delić slagalice zvane specijalni rat protiv Srbije!

Podeli vest

Srpska liga je nedvosmisleno protiv oduzimanja dece od njihovih roditelja, jer znamo da je porodica stub nacije i države i da bez zdrave i srećne dece nema ni naše budućnosti. Izričito se, međutim, protivimo zloupotrebama dece u političke svrhe, a posebno u cilju vođenja specijalnog rata protiv Srbije koji je u toku i koji je bezočan i brutalan" - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev

Prema njegovim rečima, poslednja u nizu zloupotreba dece Ane Mihaljice, a koja dolazi od strane POKS-a, ne samo da predstavlja izliv najprizemnijeg populizma, već i deo specijalnog rata protiv Srbije u kome se vrši dehumanizacija i satanizacijea njenih političkih funkcionera i institucija.

- Ovoga puta, ne slučajno, ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević proglašava se krivim za otimanje dece, paušalno, brutalno i bez ikakvih osnova, a sa ciljem degradacije njegove ličnosti, jer peta i šesta kolona znaju dobro da je upravo Vučević najozbiljniji kandidat za mesto premijera Srbije - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige podvukao je da država mora uvesti stroge mehanizme kontrole i nadgledanja oduzimanja dece od roditelja i da savremeno doba zahteva nemilosrdnu borbu protiv dezinformacija i propagande koje se plasiraju preko Interneta i mas medija.

- U suprotnom, dobronamerni srpski narod i svi građani Srbije mogu posumnjati u pravičnost institucija svoje zemlje, može doći do trajnog narušavanja veze između naroda i države, te do erozije nacionalne bezbednosti, sloge i jedinstva. Sasvim suprotno nečovečnim insinuacijama POKS-a i njima sličnih, upravo bi Vučević, kao čovek domaćin, roditelj, suprug i vernik, na mestu premijera štitio i našu decu i roditelje i državu od svih mogućih zloupotreba - zaključio je Đurđev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Direktorka Studija B pohvalila redakciju Informera! Nažalost, u Skupštini Srbije vlada paklena atmosfera izazvana bezobrazlukom opozicije!
Politika

Direktorka Studija B pohvalila redakciju Informera! Nažalost, u Skupštini Srbije vlada paklena atmosfera izazvana bezobrazlukom opozicije!

Dokle će da se seju strah, panika, pometnja i loša atmosfera među građane Beograda i Srbije od strane pripadnika opozicije? Kako smo došli do toga da se političke ideje svode na najtransparentnije moguće širenje mržnje i neistina? O ovome su u "Info jutru" govorili Ivana Vučićević, direktorka Studija B i Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

20.03.2024

10:26

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija