• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2024

15:03

Borislav Novaković juče napao profesora Radenovića, a danas ministra Vučevića! Poznati lopov optužuje druge da kradu! (VIDEO)

Informer

Politika

Borislav Novaković juče napao profesora Radenovića, a danas ministra Vučevića! Poznati lopov optužuje druge da kradu! (VIDEO)

Podeli vest

Novinarka Infomera Branka Lazić javila se uživo u Kolegijum. Ona je prenela trenutnu atmosferu iz Skupštine Srbije, ali je razgovarala i sa poslanicom SNS-a Biljanom Pantić koja je komentarisala trenutne događaje.

-Svi se nadaju da će sada biti glasanja, ali za sada se još uvek ne zna. Opozicija je trenutno mirna jer je otišla da obeduje. Prisustvovali smo strašnoj sceni. Borislav Novaković napao je ministra Vučevića i prozivao ga za neke krađe. Ovde je na mest zamena teza. On je ukrao od građana Novog Sada 4 miliona evra- rekla je naša novinarka.

Biljana Pantić, poslanica SNS-a objasnila je ko je zapravo Borislav Novaković.

-Borislav Novaković bio je gradonačelnik Novog Sada. Imao je određene mahinacije kada je svom drugu obezbedio posao bez tendera. Zbog toga je krivično gonjen i osuđen je. On je ipak izbegao krivičnu odgovornost. On je bio zaposlen u gradskoj upravi, ali nije dolazio na posao. Takav čovek ministru Vučeviću i Ani Brnabić izgovara niz uvreda. Svi Novosađani znaju o kome je reč. On bi trebalo češće da se javlja za reč, kako bi svi znali o kakvom čoveku je reč- rekla je poslanica.

Ona je govorila i o tome kako se taj isti Borislav Novaković juče ponašao u Skupštni.

-Bora Novaković je juče arlaukao i udarao poslanikom o govorinicu. On je jedan nasilnik koji je napao predsedavajućeg, čoveka od preko sedamdeset godina. Ja očekujem da će danas biti glasanje za predsednika Parlamenta. Videćemo kojom dinamikom ćemo raditi. Nadam se da opozicija neće opet pribeći nasilju, pa da ćemo uspeti da uradimo makar deo onoga što je planirano- rekla je Biljana Pantić.

Video možete pogledati ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija