• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2024

13:45

Hrkalović regaovala: Šolakov novinar, koji bi Srbe da trpa u logore i brani Jovanovića, sad lobira za otcepljenje Vojvodine!

Informer/društvene mreže

Politika

Hrkalović regaovala: Šolakov novinar, koji bi Srbe da trpa u logore i brani Jovanovića, sad lobira za otcepljenje Vojvodine!

Podeli vest

Dijana Hrkalović reagovala je na izjavu tajkunskog novinara Slobodana Georgieva koji javno zagovara otcepljenje severne srpske pokrajine Vojvodine!

Naime, na konstataciju jednog od korisnika mreže Iks da „sa nekim stvarima nema šale, pogotovu kada se šala izgovori u kontekstu da je Vojvodina ni kriva ni dužna ostala sa Srbijom“ i da se „za takve stvari ide na sud“, Georgiev je odgovorio:

- Vojvodina će tek stići na dnevni red, ako se Srbija ne federalizuje - rekao je Georgiev.

Hrkalovićeva je reagovala na ovu sramnu izjavu tajkunskog novinara:

- Novinar Šolakovih medija koji bi Srbe da trpa u logore, brani Miloša Jovanovića, sad lobira za otcepljenje Vojvodine - navela je Dijana.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija