• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2024

11:44

Dijana Hrkalović bez dlake na jeziku! "Da li je Miloš Jovanović priznao da je izdajnik Srba i lažovčina?" (FOTO)

Masha Bandjur, Pedja Milosavljević

Politika

Dijana Hrkalović bez dlake na jeziku! "Da li je Miloš Jovanović priznao da je izdajnik Srba i lažovčina?" (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnja visoka službenica Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijana Hrkalović obratila se putem društvene mreže "X" Milošu Jovanoviću, lideru Novog DSS-a i lažnom patrioti.

- Dobro jutro, da li je Miloš Jovanović priznao da je izdajnik Srba i lažovčina? Nije? Nastavljamo dalje sa iznošenjem dokumentovanih dokaza - napisala je Dijana.

Foto: printscreen

 

- Aj što lažeš čim zineš (snimci te demantuju), nego je policija tu zato što voliš da se tučeš protiv Srba (ne za Srbe) kao i ostali Djilas-nasilnici, a drugo zato što te je tvoj Djordjević u aprilu 2021. drukao kako imaš želju da uneseš dinamit u Skupštinu. Pitaj ga - navela je ona.

Foto: printscreen

 

- Obećani semafor kako je Vučić očistio pod sa vama NATO-ovcama. Znaju Srbi ko se bori za njih, a ko protiv njih. Znaju Srbi ko se bori za KiM, a ko protiv KiM.

Foto: printscreen

 

- Ko je koga rasturio i rastura, to smo videli na semaforu i gledamo svaki dan. Još jedna brutalna laž - mi nismo priznali pasoš lažne države, koju ovi što prete smrću predsedniku, Miloš Jovanović i osudjeni Dejan Zlatanović (Srbin info) tretiraju kao nezavisno, na više načina, pa i onim što izgovore i napišu. Nepogrešivo - onaj ko je protiv interesa Srbije, taj je protiv predsednika Vučića i stalno mu preti smrću. A tu nema ko se nije zapljunuo od opozicije. Zapamtite - nepogrešivo.

Foto: printscreen

 

- Rekoh li ja da nema ko se iz opozicije nije zapljunuo za pretnje smrću predsedniku zato što ne mogu da pobede njegove rezultate u borbi za Srbiju i ne mogu drugačije da prikriju svoja zlodela. I stalne pretnje i mržnja prema SPC i R Srpskoj od strane opozicije. E, ne da narod!!!

Foto: printscreen

 

- Milošu Jovanoviću, koji je prodao KiM kao pregovarač za dva stana 2008, njegovo UG Topolska koje je sad promenilo naziv, i koje finansiraju fondacije koje lobiraju za nezavisno KiM, služi za reketiranje gradjevinskih investitora. Verujem da će uskoro biti nekih svedočenja - zaključila je Dijana Hrkalović.
 


 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija