• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2024

17:14

Sramna odluka NATO na godišnjicu bombardovanja! Lažna država Kosovo dobila status pridruženog člana Parlamentarne skupštine Alijanse (FOTO)

Informer/Fotomontaža

Politika

Sramna odluka NATO na godišnjicu bombardovanja! Lažna država Kosovo dobila status pridruženog člana Parlamentarne skupštine Alijanse (FOTO)

Podeli vest

Stalni upravni odbor Parlamentarne skupštine Natoa, u Estoniji, odlučio je danas da podigne status lažne države Kosova na nivo pridruženog člana skupštine, saopštio je šef delegacije tzv. Skupštine Kosova u tom telu Driton Hiseni.

On je naglasio da je u pitanju najviši nivo prisustva u Parlamentarnoj skupštini do punopravnog članstva.

Hiseni na Fejsbuku naveo da je lažna država Kosovo dugi niz godina imalo status posmatrača, a nova odluka biće  formalizovana glasanjem u Parlamentarnoj skupštini Natoa na prolećnom zasedanju, 27. maja u Sofiji.

- Sa povećanjem nivoa zastupljenosti Kosova u Skupštini NATO-a, imaćemo proširenje delegacije, veće angažovanje u donošenju odluka, i imaćemo pravo da upućujemo amandmane i komentare za svaki proces i dokument koji se obrađuj u skupštini, što je ranije trebalo da se uradi preko delegacija drugih zemalja, uglavnom Albanije - istakao je Hiseni.

On se zahvalio svim članovima Upravnog odbora Parlamentarne skupštine za odluku donetu u korist lažne države Kosova, kao i predsedniku tog tela.

Stalni upravni odbor Parlamentarne skupštine Natoa, u Estonij je ovu sramotnu odluku  ciljano doneo na datum zločinačke akcije NATO pakta protiv naše zemlje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesić: Današnji dan obeležavamo tugom i sećanjem na žrtve NATO agresije
Politika

Vesić: Današnji dan obeležavamo tugom i sećanjem na žrtve NATO agresije

Srbija sa tugom i dostojanstvom obeležava početak NATO agresije na našu zemlju i to je prilika da se podsetimo svih koji su stradali samo zato što su pripadali srpskom narodu i što je neko odlučio da silom pokuša da nam oduzme deo teritorije, što se u kontinuitetu i danas dešava, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

24.03.2024

14:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija