• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2024

16:16

Borba za Kosovo i Metohiju: U Briselu završeni bilateralni razgovori

Informer.rs

Politika

Borba za Kosovo i Metohiju: U Briselu završeni bilateralni razgovori

Podeli vest

U Briselu je završen bilateralni razgovor delegacija Beograda koju predvodi direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i Evropske unije na čelu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom.

Prethodno održan je bilateralni sastanak delegacija EU i Prištine koju predvodi Besnik Bisljimi.

Pre bilateralnih, održan je i trilateralni sastanak delegacija koji je trajao malo više od 3,5 sati.

Prethodni sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine održan je u Briselu 19. marta, a Petković je nakon sastanka rekao da je delegacija Beograda insistirala pre svega na formiranju ZSO, a da je drugo glavno pitanje bila odluka Prištine o ukidanju dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Terzić: Ponoš laže baš za sve što kaže
Politika

Terzić: Ponoš laže baš za sve što kaže

Hrvatskom državljaninu i lažnom generalu Zdravku Ponošu, svaki odlučan vid delovanja srpskih bezbednosnih snaga uliva nervozu, jer nije uspeo da iste u potpunosti uništi, shodno NATO agendi i shodno naređenjima koje je dobijao direktno od britanskog agenta i NATO eksponenta Amadea Votkinsa, ističe član Predsedništva SNS Miloš Terzić.

25.03.2024

13:36

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija