• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2024

13:36

Terzić: Ponoš laže baš za sve što kaže

Miloš Rafailović

Politika

Terzić: Ponoš laže baš za sve što kaže

Podeli vest

Hrvatskom državljaninu i lažnom generalu Zdravku Ponošu, svaki odlučan vid delovanja srpskih bezbednosnih snaga uliva nervozu, jer nije uspeo da iste u potpunosti uništi, shodno NATO agendi i shodno naređenjima koje je dobijao direktno od britanskog agenta i NATO eksponenta Amadea Votkinsa, ističe član Predsedništva SNS Miloš Terzić.

Saopštenje Miloša Terzića prenosimo u celosti: 

- Koliko su predstavnici bivšeg režima bili servilni prema stranim mentorima najbolje potvrđuje činjenica da su odmah posle 5. oktobra pohitali u kafane na Ibarskoj magistrali gde su nižim službenicima stranih ambasada delili materijale o borbenim efektivima srpske vojske.

Pritom sednice Saveta za nacionalnu bezbednost nisu smeli da zakažu čak i kada su nam ubijali sunarodnike i kada su nam palili crkve i manastire širom Kosova i Metohije 2004. kako ne bi uvredili svoje mentore iz NATO. Isto je i sada, jer čak ni na društvenim mrežama Ponoš i ekipa ne smeju da pomenu martovski pogrom i agresiju NATO saveza na našu zemlju, već čute i gledaju u pod isto kao pred Violom fon Kramon, Šiderom i Šenehom u EU parlamentu.

Očigledno je da Ponoša kao najboljeg prijatelja Hrvoja Šnajdera, posebno nervira to što su službe ove zemlje od 2012. godine, konačno srpske i što je Beograd kao prestonica svih Srba ma gde oni živeli, najbezbednije mesto za život i najbezbedniji grad u Evropi. Činjenica je da nikome više u ovoj zemlji Ponoš i Đilas ne mogu da prodaju maglu, jer je svima potpuno jasno da se njihovo delovanje isključivo svodi na pokušaj sprovođenja obojene revolucije, koja bi bila pripremljena spolja, a koja za cilj im ponovni dolazak na vlast štetočina i kmetova iz bivšeg režima, bez političke volje naroda.

Oskara za uništavanje našeg vojnog, ali i obaveštajno-bezbednosnog aparata Zdravko Ponoš je odavno zaslužio i dobio, i to zbog čina čistog diletantizma i izdaje, o čemu svedoči izvršavanje zadataka koje je dobijao iz srbofobnih ambasada, te shodno tome uzimao aktivno učešće u ukidanju Srednje stručne vojne škole i Uprave za moral pri Ministarstvu odbrane naše zemlje. I sve što ovaj NATO sluga pokuša da sakrije, biće bezuspešno, jer je sve o njemu i njegovim političkim akcijama usmerenim protiv Srbije, rečeno u američkim depešama.

Pre gotovo dve godine taj isti Zdravko Ponoš tvrdio je da će Vučić uvesti sankcije Rusiji čim se završe izbori. Vreme ga je demantovalo i evo posle dve godine Srbija zahvaljujući Vučiću ostaje pri zaključcima sa Saveta za nacionalnu bezbednost koji podrazumevaju da čuvamo naš teritorijalni integritet, da poštujemo integritet svih zemalja članica UN, ali i da nas niko ne može naterati da bilo kome uvodimo sankcije i tako odustanemo od suverene politike i borbe za Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku.

Naravno, Zdravko Ponoš je i tada bezočno lagao, kao što laže i danas, baš za sve što kaže - kaže Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija