• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2024

11:19

U toku specijalni rat protiv Srbije! Dinkova studentkinja ponovo divlja, rektorat u Novom Sadu pod opsadom! (VIDEO)

printscreen

Politika

U toku specijalni rat protiv Srbije! Dinkova studentkinja ponovo divlja, rektorat u Novom Sadu pod opsadom! (VIDEO)

Podeli vest

Studenti Filozofskog fakulteta blokirali su juče popodne zgradu rektorata u Novom Sadu u kojoj bi danas trebalo da budu održani izbori za studentski parlament. Da se iza svega krije opak plan upozorio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

- Pravi se specijalni rat na svim stranama Srbije. U Novom Sadu je rektorat i dalje pod opsadom. Upali su neki ljudi koje na N1 tretiraju kao borce za slobodu, upali su i tamo drže u opsadi Rektorat Univerziteta u NS. Zašto? Pa zato što traže da neko koga su oni izabrali da se postavi za rektora Univeriteta u NS. Jer tako kaže Marinika Tepić ili Dinko Gruhonjić. I oni su sad borci za slobodu - rekao je Vučićević.

- Svojevremeno, sećate se, da su studenti otišli na Filozofski fakultet u Novom Sadu, blokirali i tražili da Dinko Gruhonjić bude smenjen sa mesta profesora jer daje ustaške, antisrpske izjave. Onda su na istim tim televizijama, N1, Nova S, te studente proglašavali za teroriste. Strašni, odvratni standadni - objasnio je urednik Informera.

Jedan od predvodnika studenata koji drže rektorat pod opsadom je Mila Pajić, poznata kao jedna od glavnih saradnica Pavla Cicivarića koji je postavo prepoznatljiv po tome što je nasilje sprovodio i rušio Skupštinu grada po nalogu Dragana Đilasa.

Mila je studentkinja  druge godine žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, što znači da je pod direktnim patronatom Dinka Gruhonjića, a samim tim je i deo njegovih jurišnih odreda koji se nazivaju STAV i koji su u više navrata nasiljem sprečavali održavanje izbora na Filozofskom fakultetu.

 

 

 

Takođe, Mila se brzo popela na opozicionoj lestvici i dobila je ogroman medijski prostor nakon što je apelovala da se Srbija optuži za genocid u Srebrenici.

Mila Pajić poznata je i po toome što voli da putuje po regionu i tamo podseća na zločine nad drugim narodima i povremeno vređa srpske žrtve u Oluji.

ako je tokom posete u Zagrebu, uz sliku kako nonštalantno puši cigare, okačila status na Instagramu:

"Ko ne sluša pesmu, slušaće Oluju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Kad se Amerika i Rusija dogovore, male zemlje će izvući deblji kraj! Sukob u Ukrajni završiće se multipolarnošću sveta!
Live TV

Kad se Amerika i Rusija dogovore, male zemlje će izvući deblji kraj! Sukob u Ukrajni završiće se multipolarnošću sveta!

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da Rusija neće nikoga prva napasti, ali će u slučaju napada na teritoriju Ruske Federacije, odgovor biti takav da napadača neće biti. O ratu između Zapada i Rusije u emisiji "Info jutro" govorili su Marina Galogaža, predsednica udruženja sunarodnika rusije i Zoran Milosavljević, sa instituta za političke studije.

22.06.2024

12:47

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija