• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

23:55

Juniorski reprezentativac Andrija Mihajlović osvojio bronzu na EP u rvanju

RSS

Ostali sportovi

Juniorski reprezentativac Andrija Mihajlović osvojio bronzu na EP u rvanju

Podeli vest

Juniorski reprezentativac Srbije u rvanju Andrija Mihajlović osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za rvače do 20 godina koje se održava u Novom Sadu.

Mihajlović je na putu do bronze u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom u osmini finala pobedio Gulijeva iz Azerbejdžana, a u četvrtfinalu je bio bolji od Grka Papasa.

U polufinalu je poražen od Bolkvadzea iz Gruzije, koji je potom osvojio titulu šampiona Evrope, a u borbi za treće mesto Mihajlović je pobedio Vojčeha Ivanovskog iz Poljske sa 2:1.

Treba istaći da je ovo bila prva medalja za naše rvače na juniorskim šampionatima Evrope posle 11 godine, što samo po sebi dovoljno govori o značaju ovog odličja.

Srpski rvači nastavili su tako sa odličnim rezultatima na međunarodnoj sceni, a ovog leta posle srebra Stevana Kojića, koji je na kadetskom šampionatu Evrope osvojio srebro, ovo je još jedna medalja koja je potvrda izvanrednog stručnog rada u Rvačkom savezu Srbije i dokaz da srpsko rvanje ima svetlu budućnost

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija