• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

14:27

ČUDO NEVIĐENO! Zagrmela istina sa N1: Eko-populisti šire paniku, niko im ne dolazi na proteste, a Nemačka će i pre Srbije kopati litijum

N1 video printscreen

Politika

ČUDO NEVIĐENO! Zagrmela istina sa N1: Eko-populisti šire paniku, niko im ne dolazi na proteste, a Nemačka će i pre Srbije kopati litijum

Podeli vest

Direktor nedeljnika "Vreme" Stevan Ristić, gostujući na tajkunskoj N1 televiziji govorio je o iskopavanju litijuma, kako će Nemačka taj projekat započeti pre Srbije i o tome kako su Đilasova i Tadićeva vlast rasprodala celo srpsko tržište nafte za cenu tri fudbalera!

- Ima odličan tekst koji je napisao akademik Vladica Petrović za Danas pre tri dana gde on deo krivice za to nepoverenje svaljuje i na kako ih on zove eko-populiste, znate kada dve godine ima tih priča da će tamo biti neka mesečeva površina, kako će biti 2,5 miliona izbeglica, kako će padati sumporne kiše po Beogradu, nestati 154 reke - rekao je Ristić i dodao:

- Nije dobro počela ni ova strana koja se zalaže konkretno ovde protiv rudnika da isto pravi zapravo paniku među tim ljudima očekujući da će to izazvati neki talas. I Nemačka ima nalazišta litijuma i ja isto verujem da će Nemačka, ne samo te iz vodenih tokova, raditi i stene što je slična stvar kakvu imamo mi ovde. Nisam siguran da ćemo mi prvi, pre Nemačke, ali stvarno nisam siguran. 

Potom se osvrnuo i na postupke Đilasove i Tadićeve vlasti.

- Na Tviteru beležimo porast moralne temperature, a onda kad se dogodi neki protest okupi se 1.000 ljudi. Mi smo NIS i tržište naftnim derivatima u Srbiji prodali za 340 miliona. To je cena tri igrača engleske reprezentacije! - jasan je bio Ristić. 

Pogledajte video i uverite se sami:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija