• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2024

16:15

Svi su na moru! Protić nikada jače nije udario na opoziciju: Vama uopšte nije loše, a ljudima se ne izvinjavate!

ATA Images

Politika

Svi su na moru! Protić nikada jače nije udario na opoziciju: Vama uopšte nije loše, a ljudima se ne izvinjavate!

Podeli vest

Milan St. Protić, jedan od osnovača Demokratske stranke Srbije, istoričar i bivši diplomata, u autorskom tekstu za tajkunsi "Danas" obrušio se na srpsku opoziciju.

- Odoše na odmor - konstatuje Protić, dodajući da se većina ućutala, bez bilo kakvog izvinjenja građanima Srbije.

Prema njegovim rečima, u ovakvoj situaciji opoziciji "ništa ne fali".
"Ni reči izvinjenja građanima. Ni reč objašnjenja. Ni reč samokritike. Moj jedini zaključak je ovaj. Njima u ovakvoj situaciji ništa ne fali. Hiljadu-dve opozicionih mesta u lokalnim skupštinama, i nekoliko desetina mesta u parlamentu Srbije. Za više izgleda nisu ni sposobni, ni zainteresovani", piše Protić. 

Kako dalje navodi, srpskoj opoziciji kriv je i narod koji glasa za Vučića - "samo oni nikad i ni za šta nisu krivi".  Protić ističe da opozicija nije imala nikakav plan pre izvora, a da ga nema ni sada. Kako kaže - ne znaju šta bi hteli ni kako do tog cilja stići. 

"Ništa učiniti ne možemo", navodi Protić, i dodaje:

"Ne možemo zato što ste vi zaj*bali stvar. I ponovo ćete tražiti naš glas. Pod uslovom da preživimo. I ponovo ćete nam obećavati i zaklinjati se na vernost. I ponovo ćete nas ubeđivati u istinitost svojih namera. Kako da vam verujemo? Pomozite mi, objasnite mi kako da vam verujemo?", pita on i zaključuje otvoreno: "Takozvanim opozicionarima nije loše".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija