• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2024

22:25

Nema Kamala Haris velikih izgleda, ali će da je nosi Mišel Obama! Vučić: Verujem da je Tramp favorit, ali biće najneizvesnije zbog ovoga!

epa/ataimages

Politika

Nema Kamala Haris velikih izgleda, ali će da je nosi Mišel Obama! Vučić: Verujem da je Tramp favorit, ali biće najneizvesnije zbog ovoga!

Podeli vest

Predsednik Srbije govorio je u emisiji "Hit tvit" o povlačenju američkog predsednika Džozefa Bajdena iz kampanje i izborima u SAD-u.

- Razgovarao sam sa ljudima iz Londona i Amerike. Otkriću vam tajnu, nema ona velikih izgleda, ali berujem da će to biti jedna od najneizvesnijih utakmica. Mislim da je doneta odluka u štabu demokrata, da se uključi u kampanju Mišel Obama, što će reći kandidant će biti Kamala Haris, a nosiće je Mišel Obama. Kamala nema tu vrstu emocije i harizme, ali Mišel Obama ima. To je deo dila koji je napravljen, obaveštavam vas jer znam. Videćete njenu ulogu i to će izbore napraviti izuzetno zanimljivim - izjavio je predsednik.

Predsednik je govorio i o šansama Trampa i Kamale Haris.

Tramp zna da mu je ovo poslednji mandat. Dajem 60 posto šanse za Trampa, 40 posto za Kamalu Haris, a to je više nego što je bilo do juče u odnosu Tramp-Bajden.

- Da li će biti nekih velikih promena u odnosu sa nama ,ne verujem, ali dobro je da imate bolje odnose. Postepeno se naš odnos popravlja i važno je da na tome radimo. A da očekujete da će sve da se promeni, to se neće desiti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija