• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2024

14:42

Jovanov oduvao Ćutu: Buzundžija i rent a poslanik, još cenovnik da okači oko vrata!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Jovanov oduvao Ćutu: Buzundžija i rent a poslanik, još cenovnik da okači oko vrata!

Podeli vest

Reagujući na nepristojno ponašanje poslanika Aleksandra Ćute Jovanovića, koji je po običaju vikao i vređao tokom današnje sednice Narodne skupštine, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“ Milenko Jovanov rekao je da su narodni poslanici i javnost Srbije, zahvaljujući ministru Goranu Vesiću, saznali nekoliko važnih stvari o Jovanoviću Ćuti i videli da on ne radi ništa za džabe.

- On je jedan rent a poslanik, još samo cenovnik da okači oko vrata i da svako zna da može da ga iznajmi za ono što mu treba - poručio je Jovanov i objasnio način na koji Jovanović funkcioniše:

- Kada Ćutin kum seče stabla, to je u redu, to je plaćeno, to može. Kada treba da se brane Nedeljice, dobije pet ari njive i onda brani Nedeljice. Kad treba reka u cev, može i to – predsedniče, imamo drugar i ja sjajan projekat, hajde nam pogurajte - kad je zaskočio predsednika Vučića, a kad projekat ne prođe, onda je protiv toga da se trpaju reke u cev. Tamo gde on ima koristi, tamo će da preti hapšenjima, da legne na prugu (molim ga da to ne radi), jer čovek ima cenu za svaku akciju koju vodi. I nije on nikakav gerilac, ni ekološki aktivista, on je jedan čovek na iznajmljivanje, koga neko ko želi da zaštiti neki svoj interes mimo zakona, angažuje da halabuče ne bi li skrenuo pažnju javnosti na svoj problem. Ćuta je najobičniji buzundžija, samo što ovo nije Boj na Kosovu. U redu je to što ga je Đilas doveo ovde da bude buzundžija, ali mora da prestane da preti ljudima i da počne da se ponaša koliko može civilizovano.

Na kraju replike, Jovanov je Ćutu upitao gde mu se nalaze pare sa računa stranke?

- Ljudi te napuštaju zato što si skinuo pare sa računa stranke. I to si uradio, a ovamo glumiš neku poštenjačinu. Država ti prebacuje pare, a pare završavaju u tvojim džepovima, ne za stranku, nego za tebe lično. Da li smeš da odeš u Pirot, gde ti je narodna poslanica iz Pirota i zašto je otišla od tebe - upitao je Jovanov, kojeg je Ćuta tokom ove replike sve vreme najbrutalnije psovao.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat!
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat!

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen osumnjičeni
Istraga u toku

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A. T. (31) iz Novog Sada zbog sumnje da je sa još dve osobe za kojima se traga, izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

24.07.2024

16:09

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija