• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2024

11:22

OVO VIŠE NEMA VEZE SA LITIJUMOM! Srbija na udaru: Vučićević otkrio detalje paklenog plana za nasilno otimanje vlasti!

printscreen / informer

Politika

OVO VIŠE NEMA VEZE SA LITIJUMOM! Srbija na udaru: Vučićević otkrio detalje paklenog plana za nasilno otimanje vlasti!

Podeli vest

Protesti protiv iskopavanja litijuma koji su održani u više gradova u Srbiji deo šireg paklenog plana za novi pokušaj nasilnog otimanja vlasti.

 

 

 

Ove šokantne podatke otkrio je glavni urednik Informera na prvog Kolegijumu Informer televizije.

- Ovo što gledamo na ulicama Srbije više nema nikave veze sa litijumom. Ovo je pokušaj nasilnog otimanja vlasti. I to je agenda, ja bih rekao, zapadnih službi sa ovim domaćim odrodima ovde - rekao je Vučićević.

On se osvrnuo i na ulogu koju u tome imaju tajkunski mediji.

- N1 nije medij, to je trovačnica! Juče se u njihovom programu pojavio profesor, predstavili su ga kao profesora agronoma iz Čačka koji je mrtav hladan rekao da će se u Srbiji rađati mutant bebe - objasnio je Vučićević i rekao da bi za širenje lažnih vesti neko morao i da krivično odgovara.

Foto: Zoran Sinko

 

- Očigledno je o čemu se ovde radi. Nije ovde nikakva borba za ekologiju. Oni ovde prave atmosferu za nasilno otimanje vlasti. Đilas i đilasovci imaju koordinaciju sa određenim službama, i ne samo Zapadnim nego i sa nekim sa Istoka. Nikome ne odgovara jaka Srbija - istakao je Vučićević.

Dotakao se i pitanja referenduma.

- Nećete referendum? A šta hoćete? Hoćete nasilno otimanje vlasit. Kaže Marinika da narod više ne veruju Vučiću. Ljudi, izbori bili, oni tamo pukli ko zvečka, ko oblanda - naveo je između ostalog Vučićević.

On je konstatovao da je na delu pokušaj stvaranja atmosfere u Srbiji koja bi se mogla uporediti sa stanjem u Venecueli. 

- Jako poučna lekcija nam stiže iz Venecuele. Tamo je Maduro pobedio, a onda se pojavili neki koji kreiraju atmosferu kriminalizacije Madura. I to vam je taj sistem koji se pravi i ovde - naglasio je Vučićević.

On je upitao i ko plaća proteste u Srbiji.

- Ko to sve plaća? Ko plaća prevoz? Gorivo, ozvučenje? Ko to plaća? Zapitajte se - rekao je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21